مثل اینکه ناخوداگاه! می دونستم این لفت و رایت هایی که تو تنظیمات میاد و پر می کردم یعنی چی!
فقط نمی دونستم اسمشون موقعیته!
مثل اینکه ناخوداگاه! می دونستم این لفت و رایت هایی که تو تنظیمات میاد و پر می کردم یعنی چی!
فقط نمی دونستم اسمشون موقعیته!
كسی می دونه چجوری می شه به فایل html یه صفحه خاص تو سایتی كه با جوملا درست شده دسترسی پیدا كرد ؟...
مثلا فرض تو ادرس :
می خوام یه سری كد خاص رو تو این صفحه بزارم ؟... چیكار باید بكنم ؟ ... یه سری كد باید بالای صفحه باشن یه سری هم پایین ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرتضی جانناین فایل اصلا وجود نداره ..
این یه ادرس مجازیه که برای سکشن خبرها درست میشه ..
خوب باید چیكار كرد ؟... چجوری می شه یه كد به صفحه ای اضافه كرد؟
سلام
من دارم جوملا 1.5 روی سیستمم نصب میکنم
در قسمت تنظیمات FTP دقیقا باید داخل کادرها چی بنویسم ؟ :
ارتباط جوملا از طریق FTP رو فعال کنم یا نه ؟
نام کاربری ورود به FTP ؟
رمز عبور FTP ؟
آدرس دیسک FTP روت ؟
ممنون
تنظیمات FTP تو هاستتون نوشته شده ... باید برید تو قسمت تنظیمات ها اطلاعات هاست و نام كاربری و ادرس و غیره رو از اونجا بگیرید ... یا اینكه بعضی از سایت های هاست ... موقع ثبت نام ...ایمیل فعالسازی كه می فرستند .... این اطلاعات FTP رو هم توش قرار می دن ...سلام
من دارم جوملا 1.5 روی سیستمم نصب میکنم
در قسمت تنظیمات FTP دقیقا باید داخل کادرها چی بنویسم ؟ :
ارتباط جوملا از طریق FTP رو فعال کنم یا نه ؟
نام کاربری ورود به FTP ؟
رمز عبور FTP ؟
آدرس دیسک FTP روت ؟
ممنون
اما اینكه تو موقع نصب اینا رو وارد كنید یا نه رو نمی دونم ... من خودم به شخصه وارد نمی كنم ... نمی دونم كجا خوندم یا چی رو دیدم ... ولی به نظرم اینكار از نظر امنیتی درست نباشه ... حالا دقیقا چجوریه یادم نمیاد ...
شما هم اگه نیاز خاصی بهش ندارید تنظیمات رو قرار ندید ... این مرحله رو اگه چیزی ننویسید هیچ اتفاقی نمی افته ..
موفق باشید
سلام
اقا میشه یه کامپو برای گالری عکس نصب کنیم و بعد عکس های موجود در سایت رو (مثلا یه مجموعه ی خاصی )رو با استفاده از گالری راه اندازی کنیم؟یعنی توی سایت هم مطلب باشه و هم گالری عکس و همینطور مثلا قابلیت اجرای فیلم های یوتوب و...؟!
میشه راهنمایی کنید؟
سلام به همه خسته نباشید
دوستان عزیز من میخوام یه فروشگاه اینترنتی درست کنم اما نه نصب شو یاد دارم ونه یه نرم افزار معتبر ی دارم لطفا منو راهنمایی کنید
سلام
من می خوام تو جوملا داخل مطالب که می نویسیم به مطالب داخلی سایت لینک بدم . آدرس لینک رو چطوری باید بدم؟
مطلب مورد نظرتو از تو سایت باز کن و آدرسشو از آدرس بار کنی کن و لینک بده به اون مطلبت. به همین راحتی.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)