تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 229 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

گالیانی قبل از سفرش به آلبانی گفت:
    "من درباره آنچلوتی فعلن نظر مستقیمی اعلام نکردم و هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده است هر نقلی که هست از زبان روزنامه‌ها است."

همچنین در باره نستا گفت:

"ما یک ارتباط خیلی خوبی با هم داریم و درباره چیزهای زیادی با هم به تفاهم رسیدیم و باید منتظر نتیجه آن باشیم."

درباره مالدینی هم گفت:
    "او همیشه به حرف‌های من گوش می‌دهد و به من لبخند می‌زند و این کار او همیشه خیال من را راحت می‌کند. من با او صحبت کردم که یک فصل دیگر هم بماند ولی او تصمیم خودش را برای انجام کار گرفته است."

درباره گاتوزو گفت:
    "من تنها می‌گویم که او مبارز فوق‌العاده عالی است و سعی می‌کنیم که در نبود بکام از او استفاده کنیم."

و در آخر صحبتی با هوادارن میلان داشت و گفت:
    "آنها باید آرام باقی بمانند و همیشه برای پیروزی تیمشان دعا کنند."

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رایکارد که رویایی ترین گزینه است
    اگه بیاد تیم رو زیر و رو میکنه

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رایکارد که رویایی ترین گزینه است
    اگه بیاد تیم رو زیر و رو میکنه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از جناب jocker بابت اخبار ممنونم
    ----------------
    این بازی با البانی کی برگزار میشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

انتقاد «كارلتو» از تيم آقاى خاص

كارلو آنچلوتى اينتر را بهترين تيم سرى A نمى داند. اين اظهارنظر سرمربى روسونرى در حالى عنوان مى شود كه تيمش در صدر جدول فاصله اى ۷ امتيازى با رقيب همشهرى دارد. اينتر صدرنشين حال حاضر رقابت هاى سرى A است و در آستانه رسيدن به عنوانى ديگر در فوتبال باشگاهى ايتاليا. با اين حال جنگ لفظى ميان ۲ تيم همشهرى ميلان پايانى ندارد. پس از اظهارنظر چند روز پيش آدريانو گاليانى، مرد شماره ۲ ميلان، اين بار نوبت به آنچلوتى سرمربى اين تيم رسيد تا شايستگى رقيب همشهرى اش را زير سؤال ببرد.سرمربى روسونرى كه در روزهاى اخير شايعه هايى پيرامون حضورش در چلسى به گوش مى رسد، تقريبا از قهرمانى شاگردانش نااميده شده است. او گفت: «۷ امتياز فاصله بسيار زيادى است و ميلان شانس اندكى براى قهرمانى در فصل جارى دارد.» كارلتو گفت: چنانچه ميلان فصل جارى را بهتر شروع كرده بود، مطمئن بودم اوضاع به گونه اى ديگر مى توانست باشد. جدول ( رقابت هاى سرى A) مى گويد كه اينتر در ۳ بازى باقى مانده تا پايان فصل ۷ امتياز بيشتر از ما دارد. سرمربى سال هاى پيش يووه و پارما كه با پايگاه اينترنتى Datasport.ir گفت وگو مى كرد، ادامه داد: اين فاصله و برترى انكار ناشدنى است. نمى دانم كه آيا بهترين تيم قهرمان شده است. ما تلاشمان را انجام داديم. حيف كه استارت بدى در شروع فصل داشتيم. آنچلوتى در عين حال عنوان كرد كه قصد دارد فصل جارى را به بهترين شكلش به پايان برساند و هنوز هم در پى رسيدن به بيشترين چيزها در فصل است. او افزود: تمام آنچه اكنون بايد انجام بدهيم، بازى تا پايان فصل است تا بيشترين امتيازها را از بازى هاى باقى مانده به دست بياوريم. ميلان مى تواند حداكثر ۸۰ امتياز را به دست بياورد و در حال حاضر هم با ۷۱ امتياز از ۳۵ سابقه در مكان دوم جاى دارد. در فاصله ۷ امتيازى با اينتر صدرنشين و ۴ امتيازى با يوونتوس، تيم سوم جدول تا پايان فصل جارى رقابت هاى سرى A ۳ هفته ديگر باقى مانده است.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اختیار دارید جناب x_fashist_x ما باید قبلش از شما اجازه می‌گرفتیم...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه بابا این حرفا چیه...
    مگه تاپیک جزو اموال شخصیه که اجازه بخواد
    از لطفتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی میلان هم با البانی دیشب بوده
    اطلاعات تکمیلی رو بزودی میذارم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

«كاكا» وفادار به ميلان

بازيكن برزيلى تيم فوتبال ميلان بار ديگر تأكيد كرد در پايان فصل قصد جدا شدن از سن سيرو را ندارد.اين بازيكن ۲۷ ساله تيم فوتبال ميلان در ماه ژانويه در آستانه پيوستن به تيم منچسترسيتى بود. اين در حالى است كه تيم هاى منچستريونايتد و رئال مادريد هم بارها علاقه مندى خود را براى جذب اين بازيكن اعلام كرده اند. كاكا در تازه ترين اظهار نظر خود عنوان كرده قصد جدايى از ميلان را ندارد. كاكا گفت: ميلان يك باشگاه بزرگ است و من به اين تيم ايمان دارم. بار ديگر تكرار مى كنم تا سال ۲۰۱۳ با ميلان قرارداد دارم و مى خواهم به اين تيم متعهد باقى بمانم مگر آنكه آنها تصميم ديگرى بگيرند. وى افزود: با هيچ تيمى گفت وگو نكرده ام. من بر اين عقيده ام كه ما مى توانيم دوباره جام قهرمانى را بالاى سر ببريم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مثل اینکه نتیجه بازی میلان با آلبانی: 8 - 7 به سود میلان بوده...

اگر اشتباه نکنم... تو خونه آلبانی هم بوده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •