محمد جان ممنون. من یه هفته ای نیستم.
خبر بارونمون کن تا بیام بخونم! دمت گرم.
محمد جان ممنون. من یه هفته ای نیستم.
خبر بارونمون کن تا بیام بخونم! دمت گرم.
چشم وحید جان
برو هوای تاپیک رو دارم انشا الله بیا چند تا برد گرفتیم
آمار متقابل
بارسلونا بیشترین گل زده لیگ در خانه، در این فصل را دارد و با والنسیایی روبرو می شود كه كمترین گل خورده را در بازیهای بیرون از خانه اش در این فصل دارد.
جدا از اینكه تیم نخست با تیم سوم در لالیگا بازی می كند، همچنین احتمالا یك تیم، ركورد جالب توجه اش را تمدید می كند كه بارسا امیدوار به افزودن به مجموع گلهایش در نیوكمپ است و «لوس چه» یك بار دیگر نگاه به بسته نگه داشتن موارد در دفاع در بیرون از خانه دارد.
گلهای فراوان
آبی و اناری ها در شش بازی انجام شده تاكنون در این فصل لیگ، برابر هواداران خودشان 22 گل زده اند، این نسبت میانگینی برابر با 3.6 گل در هر بازی است. ریسینگ سانتاندر، رئال بتیس، اتلتیكو مادرید، آلمریا، رئال وایادولید و ختافه، شش تیمی هستند كه همگی این فصل از نیوكمپ دیدن كرده اند. مرد كلیدی پیشرو برای بارسا، ساموئل اتوئو است، كه نیمی از گل های خانگی تیم را به ثمر رسانده است.
بدون شكست در بیرون از خانه
تیم والنسیایی كه تنها سه گل در بازی های بیرون از خانه اش در این فصل خورده است، كه تنها آلمریا و ركرتیوو توانسته اند به این دیوار تنومند نفوذ كنند، شنبه با بارسا روبرو می شود. تیم اونای امری، همچنین در بیرون از خانه نباخته است و سه پیروزی و سه تساوی ثبت كرده است.
حقیقت جالب دیگر
نگاه به این بازی از زاویه ای دیگر نیز جالب خواهد بود، چون بارسا در خانه زیاد گل نمی خورد و تنها پنج گل در نیوكمپ خورده است، در حالی كه والنسیا راه اطراف محوطه جریمه در مصاف های بیرون از خانه اش را می داند و 9 گل به نام خودش ثبت كرده است.
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: امیر ایمان صدر / FCBarcelona.ir
باشگاه بارسلونا، مازاد بر قرار داد با شركت های تجاری «آكنوور» و «نایك»، اكنون درگیر پروژه جدیدی به نام MÉS شده است كه بدین وسیله می تواند تحصیل برای بچه های مستضعف و بی سرپرست و مهاجر را در سراسر دنیا به وسیله ورزش گسترش دهد.
بر اساس شعار اساسی «فراتر از یك باشگاه» (Més que un club)، یك پروژه همبستگی چند روز قبل به انجام رسید كه طبق آن سازمان بارسلونا، پوشاك تجاری بین المللی نایك و مامور یونیسف «ACNUR» برای بچه های مستضعف دست به كار شدند.
بهترین تیم
این سه سازمان امیدوارند تا با اتكا به قدرتشان بتوانند تیمی شكست ناپذیر در زمینه مقابله با فقر و كمك به بچه های مستضعف در این پروژه جدید به اتفاق هم تشكیل دهند. به این منظور، آنها تصمیم گرفته اند تا با تشكیل نام تجاری جدید MÉS، پوشاكی را در زمینه ورزشی و كلا كالاهای با كیفیتی را توسط شركت نایك طراحی كنند. درآمد عایده از این طرح هم توسط سازمان بارسلونا و «آنكوور» توزیع خواهد شد.
Ninemillion.org
پس از عقد قرارداد میان سازمان باشگاه بارسلونا و «آنكور» در ژانویه 2008، دو سازمان در تلاش بوده اند تا بتوانند در سرار جهان موقعیت بچه های بی رپرست و فقیر را در كشورهایی مثل «رواندا»، «اكوادور» و «نپال» بهبود ببخشند. در پروژه جدید MÉS، این سازمان به دنبال توزیع سود حاصل از فعالیت هایش توسط یكی از اسپانسر های این پروژه كه سایتبه مدیریت ACNUR است، بوده و مبنای فعالیت این سایت هم استفاده از ورزش و تحصیلات در جهت جلوگیری از به مخاطره افتادن موقعیت بین المللی این بچه ها می باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سهام این پروژه
وبسایت های mesfutball.org و mesfootball.org توضیحات كامل و مشروحی از وضعیت این پروژه و كلیت شراكت این پروژه را به متقاضیان عرضه می كند.
یك رقابت جهانی
عملیات MÉS توسط مامورین تبلیغاتی سازمان، وایدن و كندی، پیگیری می شود و توسط عكس هایی در این زمینه، پیام اصلی تشكیل این سازمان را به همگان می فهماند و شعار خود را تحكیم می بخشد. كسی كه عكس های ترقیب كننده این سازمان را در سراسر دنیا تهیه و تنظیم می كند، كسی نیست جز مرد آفریقای جنوبی، میخائیل سابوتزكی، كه توانست با هنر خود یكی از رقابت های ANCUR را كه برای مستضعفان در ناكیواله در ریواندا، تشكیل شده بود، جاودانه سازد.
یكتا در میان سه سازمان
پروژه MÉS بر اساس عهد و میثاق بسته شده میان سه سازمان بارسلونا، آنكوور و نایك بوده است. بارسا اكنون مدتی است كه با این دو سازمان همكار است، به طوری كه از ژانویه 2008 سازمان با آنكوور همكار بوده و در زمینه هایی توانسته است بر وضعیت مهاجران فقیر، بهبودی چشمگیر را اعمال كند.
در این میان، قرارداد بارسلونا و شركت نایك، به سال 1998 باز می گردد. در سال 2007، آنها یك قرارداد جدید بستند كه تا تاریخ 2013 قدمت دارد و مشمول التزام پرداخت سود عایده از تجارت نایك به باشگاه بارسلوناست، تا این باشگاه توزیع مالی را در سراسر دنیا برای بچه های بی سر پرست اعمال كند. یكی از مهمترین دلایل تشكیل پروژه MÉS همین قرارداد های خیر خواهانه این دو سازمان بوده است.
به امید پیروزی بر والنسیا! خداحافظ تا ال کلاسیکو
چقدر بازی بد موقع هست.
ای کاش یک ساعتی بازی را زودتر برگزار میکردند
به امید ترکوندن والنسیا
تمرین بارسلونا و رئال مادرید پیش از ال کلاسیکو
![]()
Ariensport.com: هفته چهاردهم لالیگای اسپانیا با دو دیدار حساس پیگیری خواهد شد...
در یکی از این دیدارها، تیم فوتبال بارسلونا در ورزشگاه " نیوکمپ " میزبان والنسیا خواهد بود. بارسلونا که این روزها با ارائه بازی های دیدنی و کسب نتایج پرگل در صدر جدول لالیگا ایستاده است باید با صدرنشین روزهای نخستین این رقابت ها پیکار کند. شاگردان " امری " در حال حاضر با 27 امتیاز و 5 امتیاز کمتر نسبت به بارسلونا در جایگاه سوم جدول رده بندی قرار گرفته اند. گرفتن امتیاز از شاگردان " گورادیولا " در ورزشگاه نیوکمپ کار دشواری است اما والنسیا برای اینکه در کورس قهرمانی باقی بماند به امتیازات این دیدار احتیاج دارد اما حضور بازیکنان آماده ای همچون " مسی "، " ژاوی " و " اتوئو " کار هر تیمی حتی والنسیا را دشوار خواهد کرد. تقابل " اتوئو " و " دیوید ویا " گلزنان اول و دوم رقابت های لالیگا نیز دیدنی خواهد بود.
در دیگر دیدار حساس این هفته، روز یکشنبه رئال مادرید در ورزشگاه " سانتیاگو برنابئو " میزبان سویا، یکی دیگر از تیم های مدعی لالیگا است. سویا هفته گذشته در خانه خود با 3 گل مغلوب بارسلونا شد و اکنون برای جبران آن نتیجه به دنبال قربانی کردن رئال مادرید بحران زده است. رئال مادرید نیز هفته گذشته با ارائه یک بازی ضعیف و ناهماهنگ با نتیجه 3-1 مغلوب ختافه شد.
دیدار الکلاسیکوی هفته آینده نیز ممکن است به سود حریفان بارسلونا و رئال مادرید تمام شود، چون هر دو تیم نگاه ویژه ای به آن بازی حساس و تاریخی دارند.
برنامه کامل دیدارهای هفته چهاردهم لالیگا به شرح زیر است:
شنبه 16 آذر
گیخون – اتلتیکومادرید، ساعت 22:30
ویارئال – ختافه، ساعت 22:30
بارسلونا – والنسیا، ساعت 00:30 بامداد
یکشنبه 17 آذر
اوساسونا – وایادولید، ساعت 19:30
نومانسیا – آلمریا، ساعت 19:30
دپورتیوو – مالاگا، ساعت 19:30
مایورکا – رکرتیوو، ساعت 19:30
رسینگ سانتاندر – اتلتیک بیلبائو، ساعت 19:30
رئال بتیس – اسپانیول، ساعت 21:30
رئال مادرید – سویا، ساعت 23:30
کاریکاتور جالب درباره مصدومیتهای اخیر رئال
رافائل نادال: من هم يكي از طرفداران بارسلونا هستم
هورا اسپرت:مرد شماره يك تنيس جهان كه هميشه رئال مادريد را ستايش مي كرد، اعلام كرد كه بارسلونا تيم محبوب اوست.
رافائل نادال: من هم يكي از طرفداران بارسلونا هستم.
مرد شماره يك تنيس جهان كه هميشه رئال مادريد را ستايش مي كرد، اعلام كرد كه بارسلونا تيم محبوب اوست.
نادال گفت: " من هميشه رئال مادريد را دوست داشتم و علاقه زياد من به اين تيم غير قابل انكار است. ولي من بارسلونا و در كل فوتبال را بسيار تحسين مي كنم و تمامي بازي هاي ليگ را هر هفته دنبال مي كنم. رئال مادريد با وجود اين صدمه ها شانس زيادي در اين فصل ندارد و اين در حالي است كه بارسلونا در حال ارائه بهترين بازي در تمام جهان است."
در پايان نادال با كلمات خود نيونل مسي را مورد تحسين قرار داد و چنين اظهار داشت: " او در حال حاظر بهترين بازيكن روي كره زمين است."
هلب: مسي بازيکني از سيارهاي ديگر است
هافبک بلاروس تيم فوتبال بارسلونا پس ازاينکه "ليونل مسي" نتوانست توپ طلاي اروپا را به دست آورد، واکنش نشان داد و اين مهاجم آرژانتيني را شايسته دريافت اين عنوان دانست.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از "گل" درست است که مسي نتوانست عنوان بهترين بازيکن اروپا در سال 2007 را به چنگ آورد و آن را در اختيار "کريستيانو رونالدو پرتغالي" ديد، اما بازيکنان زيادي از او در اين باره حمايت مي کنند. آخرين نفر که اين کار را انجام داده است، "الکساندرهلب" هم تيمي اهل بلاروس مسي مي باشد؛ کسي که همه چيز را درباره فوتبال انگليس مي داند و به زودي مسي اذعان مي کند. هلب در اين باره گفت: به نظر من مسي خيلي بهتر است و مطمئنم که سال آينده بهترين بازيکن اروپا مي شود. وي افزود: او همچون بازيکني از سياره اي ديگر است . او بهترين بازيکني است که من تاکنون با او بازي کرده ام. هافبک سابق آرسنال سپس در خصوص شرايط "تيري هانري" نيز اظهارداشت: هانري در بارسا در موقعيت متفاوت تر از آنچه در آرسنال داشت، بازي مي کند. با اين حال او وظايفش را حتي با توجه اينکه آسان نيستند، به خوبي انجام مي دهد. هانري گلزن بزرگي است و معتقدم از حضور در "نيوکمپ" خوشحال است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)