تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 208 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید یه PPC رو دارم. بین خرید Omnia2 یا hd2 مردد هستم. استفاده روزانه و انتظارات من از گوشیم این موارد هست:
    1- مطالعه یا ویرایش فایلهای pdf و office و استفاده از دیکشنری
    2- اینترنت
    3 - گوش دادن به موزیک
    4- تماشای فیلم و فایلهای تصویری
    5- استفاده از نرم افزارهای مهندسی ( اگر موجود باشه)

به نظر خودم hd2 بهتره، ولی باتری نسبتا ضعیفی داره . بخصوص اینکه منم از گوشی زیاد استفاده میکنم ( و در بیشتر موارد نیاز به روشن بودن صفحه هست) میترسم ضعف باتری اذیتم کنه.
    اما omnia2 هم مشکل پریدن احتمالی مموری رو داره که تا الان راه حل قطعی برای اون پیدا نشده. البته نمایندگیها این مشکل رو با 20000تومن حل میکنن ولی به هر حال یه ضعف برای omnia2 هست. همچنین حساسیت تاچ صفحه امنیا 2 از hd2 کمتره.

یه نیم نگاهی هم به اندرویید و desire دارم. ولی فکر میکنم هنوز نرم افزارهای زیادی برای اندرویید وجود نداره. مثلا اینکه یه پلیر خوب که divx رو راحت پخش کنه هنوز برای اندرویید نوشته نشده. (درسته؟)

ممنون میشم اگر کمکی کنید که من تصمیم نهایی رو بگیرم. ( تفاوت قیمت برام مهم نیست).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    امروز رفتم قیمت گوشی های htc touch 2 و samsung b7300 omnia lite رو گرفتم
    تا اونجا که من فهمیدم سامسونگ با این مدلش بدجوری بازار رو تحت تاثیر قرار داده طوری که htc مجبور شده قیمتش رو 50000 تومان کاهش بده و 340000 تومان بفروشه
    اما کسایی که می گن از سامسونگ خوششون نمی آد باید متوجه باشن که نباید به صرف وجود یه برند خاص دنبال گوشی گشت
    اگه سامشونگ با این گوشی به رقابت htc نمی رفت عمرا htc قیمت گوشی touch 2 رو کاهش بده
    دوستان موقع خرید دقت کنند فقط بخاطر اسم و برند و از روی تعصب خرید یا از گوشی خاصی تعریف نکنند چون باعث گمراهی خریداران گوشی می شه

3. این کاربر از saadati2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید یه PPC رو دارم. بین خرید Omnia2 یا hd2 مردد هستم. استفاده روزانه و انتظارات من از گوشیم این موارد هست:
    2- اینترنت
    3 - گوش دادن به موزیک

به نظر خودم hd2 بهتره، ولی باتری نسبتا ضعیفی داره . بخصوص اینکه منم از گوشی زیاد استفاده میکنم ( و در بیشتر موارد نیاز به روشن بودن صفحه هست) میترسم ضعف باتری اذیتم کنه.
    اما omnia2 هم مشکل پریدن احتمالی مموری رو داره که تا الان راه حل قطعی برای اون پیدا نشده. البته نمایندگیها این مشکل رو با 20000تومن حل میکنن ولی به هر حال یه ضعف برای omnia2 هست. همچنین حساسیت تاچ صفحه امنیا 2 از hd2 کمتره.

یه نیم نگاهی هم به اندرویید و desire دارم. ولی فکر میکنم هنوز نرم افزارهای زیادی برای اندرویید وجود نداره. مثلا اینکه یه پلیر خوب که divx رو راحت پخش کنه هنوز برای اندرویید نوشته نشده. (درسته؟)

ممنون میشم اگر کمکی کنید که من تصمیم نهایی رو بگیرم. ( تفاوت قیمت برام مهم نیست).
    من desire دارم (3 هفته) و اگر دوباره حق انتخاب داشتم بازم همینو میخریدم چرا که با hd2 چندین روز کار کردم آره باطریش ضعیفه . 65000 رنگه که البته چون من کارم موشن گرافیکه نمونه کارامو روش ریختم و قبلا توی hd2 هم دیده بودم تفاوت در گرادیانتها و تصاویر ترام دار بسیار مشهوده. سرعت هر دو بالاست. من بعد از 3 هفته که باطری گوشی آکبند شده استفاده معمولی میکنم تا 3 روز رو راحت جواب میده. استفاده زیاد 2 روز راحت و خیلی خیلی زیاد 1 روز. همین الان باطری اینفو رو با یه نرم افزاری که قبلا نصب کردم نگاه کردم :

full battery life: 80:58
    time left 58

cell standby: 42%
    phone idle: 43%
    voice calls: 5%
    dialer : 4%
    camera :4%
    android system: 2%

الان 26% از باطری مونده . البته همونطور که میبینید در چند روزه گذشته تماسهای بسیار کمی با گوشی داشتم و خیلی کم از دوربین استفاده کردم. روزی 20 تماس حدودا و چند عکس.

در مورد آندروید یک فروم فارسی آندروید هست که خیلی بهت کمک میکند . یه سرچ کنی پیداش میکنی با نام آندروید هم هست. من خیلی نرم افزار ریختم . البته بیشتر مولتی مدیا. مهندسی بعید میدونم باشه .
    divx player روی دیزایر نصب نشد ولی به زودی حل میشه. روی خیلی از اندروید های دیگه نصب میشه.
    من خیلی راضیم .

5. این کاربر از mo_abl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    2- اینترنت
    3 - گوش دادن به موزیک

سلام دوسته عزیز
    من به شما Nokia n900 رو معرفی می کنم چون :
    1-pdf داره و از Office هم می تونید استفاده کنید.
    2-اینترنت داره و حتی سرعت وایرلسش هم 10 مگابایت هست که دو گوشی های دیگه حدااکثر 7.6 مگابایت هست و در لپ تاپ ها هم 15 مگابایا هیت.
    3-تمتم فرمت های موزیک رو می گیره حتی DIVIX و XVID.
    4-نرم افزار های مرتبط با شیمی و حسابداری براش یافت می شه نرم افزار های دیگه ای هم داره ولی من چون نیاز نداشتم نصب نکردم که بدونم چی هستن.
    با تشکر.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اخرین قیمت xperia x1 چنده ؟ و آیا الان توصیه میشه برای خربد ؟

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

سلام دوسته عزیز
    2-اینترنت داره و حتی سرعت وایرلسش هم 10 مگابایت هست که دو گوشی های دیگه حدااکثر 7.6 مگابایت هست و در لپ تاپ ها هم 15 مگابایا هیت.
    4-نرم افزار های مرتبط با شیمی و حسابداری براش یافت می شه نرم افزار های دیگه ای هم داره ولی من چون نیاز نداشتم نصب نکردم که بدونم چی هستن.
    با تشکر.
    0- n900 پاکت پی سی نیست !
    1- همه پاکت پی سی ها office و pdf دارند.
    2- وایرلس این گوشی هم مثل اکثر گوشی های دیگه 802.11 b/g هست ،احتمالا منظور شما HSDPA هست که تو ایران استفاده ای نداره ، هر وقت سرعت 7.2 مگابیت در ثانیه در اختیارمون قرار گرفت بعدش می تونیم به 10 مگابیت هم فکر کنیم !
    3- اینم همه پاکت پی سی ها دارند ( گوشی هایی مثل امنیا 2 به صورت پیش فرض ، و بقیه با coreplayer)
    4-پاکت پی سی خیلی بیشتر از Maemo برنامه داره
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    2- اینترنت
    3 - گوش دادن به موزیک

صد درصد انتخابت می تونه HD2 باشه

1- من هم خیلی pdf می خونم.این گوشی با داشتن بزرگترین صفحه بهترین انتخابه.تازه باز این هم کوچیکه باور کن برا pdf .چه برسه به اینکه از این کمتر باشه.ضمن اینکه شفافیت صفحه هم خوبه

2- edge این گوشی خیلی خیلی قویه.من حتی جاهایی که آنتن درست و حسابی هم ندارم باز خیلی راحت به اینترنت وصل میشم.واقعا فوقالعادس

3-نمی دونم شنیدی یا نه.رادیو گوشی که مسئول برقراری ارتباط و آنتن دهی رو برعهده داره، قویترینه تو کل موبایلها.

من تو یه جا با گوشی قبلیم اصلا آنتن نداشتم (تو ساختمون بتونی) ولی با این 2 تا خط داشتم و اصلا هم قطع نمی شد.خودم به عینه دیدم.به طرز وحشتناکی آنتن دهی خوبه

4-موزیک که مشکلی نیست.فیلم ها رو هم اگه تو این گوشی لند اسکیپ نگاه کنی لذت خاصی داره با توجه به بزرگیش.

5-اون چیزی که در مورد باتری می گن از نا آگاهی سرچشمه می گیره.طرف گوشی 2-3 اینچ صفحه دارش رو با این مقایسه می کنه.خوب این گوشی بزرگتره و مصرف بیشتر.تا 2 روز باتری میبره مارو.البته اولش یه یه هفته ای باید آب بندی بشه.8-9 درصد آخرش هم در حالت استند بای شاید تا 8- 7 ساعت هم تموم نشه

بیشتر گیم های سنگین به خاطر اینکه از gpu گوشی استفاده می کنن یه ذره باتری خورشون زیاده وگرنه فیلم و موسیقی خیلی نه

10. این کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوسته عزیز
    با تشکر.

سلام.

اول که ایشون پاکت پی سی میخوان بخرن که اومدن تو این تاپیک پست دادن .دوما" ایشون که خودشون گزینه ها رو واسه مقایسه دادن و گفتن بین این 2تا میخوان انتخاب کنن شما میفرمایید N900 ؟!!!!!

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

0- n900 پاکت پی سی نیست !
    1- همه پاکت پی سی ها office و pdf دارند.
    2- وایرلس این گوشی هم مثل اکثر گوشی های دیگه 802.11 b/g هست ،احتمالا منظور شما HSDPA هست که تو ایران استفاده ای نداره ، هر وقت سرعت 7.2 مگابیت در ثانیه در اختیارمون قرار گرفت بعدش می تونیم به 10 مگابیت هم فکر کنیم !
    3- اینم همه پاکت پی سی ها دارند ( گوشی هایی مثل امنیا 2 به صورت پیش فرض ، و بقیه با coreplayer)
    4-پاکت پی سی خیلی بیشتر از Maemo برنامه داره
    ممنون
    1-می تونم بگم که همه گوشی ها pdf و office دارن.
    3-n900 هم به صورت پیش فرض این فرمت ها رو می گیره
    4-در مورد برنامه هم اینو بگم که n900 هم برنامه های زیادی واسش اومده به خصوص برنامه های کاربردی و مهندسی

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

سلام.

اول که ایشون پاکت پی سی میخوان بخرن که اومدن تو این تاپیک پست دادن .دوما" ایشون که خودشون گزینه ها رو واسه مقایسه دادن و گفتن بین این 2تا میخوان انتخاب کنن شما میفرمایید N900 ؟!!!!!
    دوسته عزیز من بهشون پیشنهاد دادم.پیشنهاد در زبان انگلیسی اینا می شه :
    OFFER , BID , MOTION , PROFFER , PLEA , TENDER , PURPOSE , PROPOSAL
    همشون به معنای پیشنهاد هستش.

داره خودمونی میشه payam_x62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من چند وقتی هست که شدیدا دونبال یه گوشی تمام تاچ میگردم ولی هر چی بیشتر میگردم نا امیدتر میشم! بالاخره بعد از مدتها دوتا گوشی چشمم و گرفت که می خوام تو انتخابش کمکم کنین.

HTC legend و VIVAZ که این دوتا گوشی واقعا من و گیج کرده !!?
    صفحه نمایشگر خازنی و پشتیبانی از مولتی تاچ و sense ui در htc legend در مقابل پردازنده قدرتمند با سرعت 720 مگاهرتز،شتتاب دهنده گرافيکي مجزا PowerVR SGX و فیلم برداری اچ دی در ویواز کدوم گذینه رو انتخواب میکند.
    برای من کیفیت و سرعت تاچ و سرعت باز کردن برنامه ها و پوشه ها خیلی مهمه همچنین لذت کار کردن با گوشی یعنی میخوام به آیفون نزدیک باشه امیدوارم منظورم خوب رسونده باشم!!!
    لطفا کمک کنید!؟

14. این کاربر از payam_x62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •