نه دوست من هیچ مشکلی نداره .....
در مورد قیمت هم من هفته پیش بردم این کا رو کردن و 2000 طرف گرفت و زبان فارسی رو به گوشی اضافه کرد ....
نه دوست من هیچ مشکلی نداره .....
در مورد قیمت هم من هفته پیش بردم این کا رو کردن و 2000 طرف گرفت و زبان فارسی رو به گوشی اضافه کرد ....
سلام به همه
من کلا با شبکه مشکل دارم.وقتی ساعت موبایلم رو می گذارم روی حالت auto-update با شبکه update نمی شه و ساعتش عقب می افته. cell info گوشیم هم update نمیشه به نظر شما مشکل از گوشیم هست یا سیم کارتم؟
سلام
ایول بحث دوستان در مورد این گوشی با حال ,من می خواستم بدونم در حال حاضر قیمت این گوشی چنده؟(اصل)
با تشکر
320 تا 330 تومن گارانتی نیا .....
یادش بخیر یه روز 700 تومن بود...
سلام
چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
1 _ من دیروز مخ بابایی رو زدم و رفتم ان 73 موزیکال سیاه رنگ خریدم نمیدونم اصلا مدلش چیه این گوشی خوبه؟
2 _ ورژن سیمبیان گوشیم چنده ؟
3 _ جاوا بهش میخوره؟
4 _ قیمت همراه اول چنده ؟ یارو به من 50 تومان انداختش با پیش شماره 901 ؟
5 _ میشه بازی توی این گوشی که خریدم ریختش؟
6 _ راستی دفترچه تلفن گوشی کجاست؟
ممنونم
خلاصه تاپیک رو از پست دوم دانلود کن تقریبا به پاسخ همه سوالات میرسی.
بازی هم خودت باید نصب کنی فقط باید حواست باشه که به ورژن گوشیت مطابقت داشته باشه.
نمیدونم چرا این چند روز همش چیزای عجیب غریب میشنوم !!!!!!!
یکی بهم گفت که قاب ژله ای دکمه های گوشی رو خراب میکنه؟ می خواستم بدونم که حرفش درسته یانه؟![]()
Last edited by saba-aria; 02-07-2008 at 09:37. دليل: تصحیح
سلام
ممنونم سامان جون
با تشکر![]()
1- دوست من خودت داری میگی N73 Music Edition بعد میگی مدلش چیه ... بله گوشیه خیلی خوبیه ....
2- Symbian S60v3 یا 9.1
3- بله اگه برنامه یا بازی جاوا دانلود کنی به راحتی روش نصب میشه .....
4- منظورتونو نفهمیدم .... اولاً توی ایران خطی که با 901 شروع بشه نداریم ..... این جدیدا پیش شمارشون 0910 هست ... اگه اعتباری هم که باشه 0919 هست ..... !!!!!!
5- بله هم جاوا میتونی و هم بازیهای سیمبین که فرمتشون sis هستند .....
6- دکمه Menu رو میزنی و بعد هم Contact
اقا میخواستم ببینم همراه اول که برای گوشیم خریدم درسته یا نه ؟
اخه فکر کنم قیمت گرون بهم دادش بهم 50 تومان داد شمارم هم اینه : 0911 -901 به نظرتون 50 تومان برا این خط زیاده؟
ویرایش : گوشی من فنلاندی هستش . تاپیکی هست که بازی هایی توش باشه که به این نوع از گوشی ها بخوره ؟
Last edited by S A M; 02-07-2008 at 12:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)