تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 225 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بین این دو تا cpu کدو رو پیشنهاد می کنید:

1- INTEL core 2 duo E8400 -3GHZ - 45nm

- INTEL core2 Quad Q6600- 2.4GHZ
    سلام. کلأ 6600 امتخاب مناسب تریه. و کاراییش اگثر اوقات بالا تره. البته تکنولوزی ساختش مقداری قدیمی تره ولی این مسأله ای نیست که به خاطرش نگران باشی.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بین این دو تا cpu کدو رو پیشنهاد می کنید:

1- INTEL core 2 duo E8400 -3GHZ - 45nm

- INTEL core2 Quad Q6600- 2.4GHZ
    INTEL core2 Quad Q6600- 2.4GHZ
    سلام دوستان
    برای یکی از دوستان میخواستم سیستم دست و پا کنم برای رم،مادربرد، پردازنده و احیاناً پاور حدود 500 میتونه بده

خوب با توجه به اینکه اینجا مشاوره پردازنده هست میخواستم با توجه به این محدوده قیمتی یک پردازنده بهم پیشنهاد بدید

متشکرم
    گرافيك چي اون جدا است؟ سيستم رو واسه چي ميخواي؟
    آخه اگه بخوام cpu جدید بخرم باید مادربرد هم درست و حسابی باشه
    اونطوری گرون میشه
    حالا برای این دو هسته ای که گفتین چه مادربرد مناسب و ارزونی وجود داره؟ چنده؟
    مادبردهائي كه بهت معرفي كرد بسيار درست و حسابي هستند شما يه مادبرد خوب با گرافيك آنبورد رو ميتوني 60 بخري درحاليكه مادبرد خوب غير آنبورد + 40 تومن گرافيك حدود 140 تومن پات آب ميخوره خب اين 80 تومن رو بزار رو پردازنده بجاي E2180 مثلا E7200 بخر شما كه بازي در اون حد واست كافيه.

3. 2 کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

[quote=GH.REZAEI;2796838]
    اول اينكه بودجتو مشخص كن
    اين مادربورد قابليت ساپورت پردازنده هاي 45 نانومتري اينتل رو داراست و ميتونه تا باس 1600 اين پردازنده ها رو پشتيباني كنه
    پس شما ميتوني Q9300 و بالاتر از اون رو مورد استفاده قرار بدي
    البته اگه قيمت برات مهم نباشه[/quote
    به نظر شماE7200 چطوره وقیمت آن ؟
    E7200 هم انتخاب بدي نيست و قيمتشم دوستان TRAY رو خريده بود از تهران 117

5. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

اون سه هسته ای ها مال یه شرکت دیگه هستند. (AMD) در نتیجه چون تکنولوژی هاشون فرق می کنه، نمی شه گفت سه هسته ای AMD حتما از دو هسته ای اینتل بهتره. (فقط موضوع تعداد هسته ها مطرح نیست) من توی چند تا مقاله از سایت های معروف خوندم که E7200 دو هسته ای اینتل، در خیلی از کارها از 3 هسته ای AMD Phenom X3 8450 سریعتره. ولی برای اطمینان خودت سرچ کن. فقط به حرف فروشنده ها اهمیت نده. چون ما معمولا عادت داریم ار همان جایی که کامپیوتر رو می خریم می پرسیم کدوم بهتره؟ و طرف هم هر کدام که سود بیشتری براش داشته باشه بهمون معرفی می کنه. در نتیجه بهترین کار اینه که توی اینترنت بگردی... زیاد هم نگران زبان انگلیسی نباش، اکثر سایت هایی که پردازنده های مختلف رو با هم مقایسه می کنند، نمودارهای مقایسه ای برای این کار دارند.

معمولا هم این طور نیست که یه پردازنده از همه جهات از دیگری برتر باشه، توی برخی زمینه ها یکی بهتره و توی برخی زمینه ها دیگری. به عنوان مثال توی کارهای محاسباتی صرف، پردازنده سه هسته ای بهتر عمل می کنه ولی توی کارهای سه بعدی (مثل کار با 3DMAX یا بازی ها) E7200 بهتره.

نظر شخصی من: پردازنده های 3 هسته ای، اصولا باید از هر نظر بهتر از 2 هسته ای ها باشن... ولی الان این اتفاق نیفتاده... الان این پردازنده 3 هسته ای به زور با E7200 رقابت می کنه... توی بعضی زمینه ها بهتره و توی بعضی کارها ضعیف تره. این یعنی خودت اختلاف کیفیت محصول رو حدس بزن! این دو هسته ای اینتل اونفدر تکنولوژیش نسبت به اون سه هسته ای که نام بردم بالاتره که در حد اون سه هسته ای شرکت AMD (اگر نگیم بهتر از اون) کار می کنه.
    تست های زیادی توی سایت های مختلف انجام شده ولی به نظر من چیزی که طرفداران AMD با افتخار اعلام می کنند (قابلیت رقابت سه هسته ای ها با E7200) نشان دهنده عمق فاجعه است! مثل اینه که کشتی گیر وزن 200 کیلوگرم بیاد با کشتی گیر وزن 100 کیلوگرم کشتی بگیره و بعد هم با افتخار اعلام کنه مساوی شدیم!

نتیجه سرچ من این بود:
    توی نرم افزارهای سه بعدی E7200 چهل درصد بهتر عمل می کنه.
    توی نرم افزارهای محاسباتی مثل نرم افزارهای مهندسی Phenom x3 8450 چهل درصد بهتر عمل می کنه.
    نکته دیگه اینکه پردازنده E7200 به راحتی و توسط یه شحص ناوارد تا 3 گیگاهرتز اورکلاک می شه و با اورکلاک حرفه ای تا 3.8 گیگاهرتز هم می ره. ولی Phenom X3 8450 حداکثر تا 2.4 گیگاهرتز اورکلاک می شه. در نتیجه در صورت اورکلاک هر دو پردازنده برتری E7200 قطعی می شه.
    پردازنده E7200 از نسل جدیدتر 45 نانومتری هست ولی سه هسته ای که نام بردم 65 نانومتری.
    البته سه هسته ای AMD بیست-سی تومان هم گرون تره.
    منبع: legionhardware.com

نتبجه سرچ دوم خیلی عجیب بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا نوشته پردازنده های 3 هسته ای در واقع پردازنده های 4 هسته ای هستند که یکی از هسته هاشون غیر فعال شده و دلیل غیر فعال کردن یک هسته شاید این باشه که اول AMD پردازنده های 4 هسته ای تولید کرده و بعد توی تست کنترل کیفیت تعداد زیادی از این پردازنده ها با مشکلی مواجه شدند و یکی از هسته هاشون ایراد داشته و برای اینکه مجبور نشه همه این پردازنده ها رو دور بریزه اون هسته مشکل دار رو غیر فعال کرده و سری سه هسته ای ها رو به بازار عرضه کرده.
    البته این ممکنه فقط یه شایعه باشه و شرکت AMD در باره اینکه آیا این سه هسته ای ها، در واقع همون 4 هسته ای منهای یک هستند یا نه سکوت کرده. ولی مساوی بودن تعداد ترانزیستورهای استفاده شده در سه هسته ای ها با چهارهسته ای های AMD این شک رو به وجود آورده.
    خب حتما خبر داري كه اينتل داره تكنولوژي هاي همين AMD بدرد نخور رو استفاده ميكنه و بعد ميگه بده اين تكنولوژي در كل مقايسه اينطوري درست نيست
    و اينكه من خودم هم E7200 بستم و هم PHENOM 8650 X3 در عمل برد با فنوم بود وقتي كه شما باهاش ميايو كار ميكني نه اين بنچماركها
    راجب سرچ دومت هم بعد از توليد فنوم 4 هسته اي در برخي از توليدات يك هسته از نظر فركانس با بقيه هسته ها برابري نميكرد و براي اين خاطر فنوم 3 هسته اي توليد شد كه يك هسته در اون غير فعال شده

7. 2 کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

گرافيك چي اون جدا است؟ سيستم رو واسه چي ميخواي؟
    گرافیک داره خودش سیستم رو هم برای بازی و کارهایی گرافیکی خانگی میخواد بیشتر گرافیکی کار میکنه طراحی و این حرفها

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

گرافیک داره خودش سیستم رو هم برای بازی و کارهایی گرافیکی خانگی میخواد بیشتر گرافیکی کار میکنه طراحی و این حرفها
    با اين بودجه شما ميتونيگرافيك غيرآنبورد ببندي
    شما ميتوني E7200 بگيري كه قيمتش الان مناسب شده TRAY حدود 117

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خب حتما خبر داري كه اينتل داره تكنولوژي هاي همين AMD بدرد نخور رو استفاده ميكنه و بعد ميگه بده اين تكنولوژي در كل مقايسه اينطوري درست نيست
    و اينكه من خودم هم E7200 بستم و هم PHENOM 8650 X3 در عمل برد با فنوم بود وقتي كه شما باهاش ميايو كار ميكني نه اين بنچماركها
    راجب سرچ دومت هم بعد از توليد فنوم 4 هسته اي در برخي از توليدات يك هسته از نظر فركانس با بقيه هسته ها برابري نميكرد و براي اين خاطر فنوم 3 هسته اي توليد شد كه يك هسته در اون غير فعال شده
    در مورد قسمتی که قرمز کردم: پس به هر کس X3 رو پیشنهاد کردید این نکته رو هم بگید.

سوال در باره اینتل: آیا این شرکت تکنولوژی AMD رو دزدیده؟ یا این نکنولوژی ای که AMD به کار می برد در دسترس اینتل هم بوده فقط اینتل فکر می کرده فایده ای نداره و بعد وقتی دیده توی پردازنده های AMD جواب داد، به سمتش گرایش پیدا کرده؟ و بعد هم خودش مستقل از AMD گسترش داده؟
    اکر جواب گزینه 2 باشه، به نظر من هیچ ایرادی بهش وارد نیست.

خوشحالم که بالاخره شما این دو سی پی یو رو در عمل با هم مقایسه کردید. می شه نتایج مقایسه رو بنویسید؟
    چه کار های با دو کامپیوتر انجام دادید؟ در چه کارهایی سی پی یو اینتل بهتر بود و در چه زمینه هایی سی پی یو AMD؟ آیا این اختلاف محسوس بود یا نه؟ (عدد و نمودار نمی خواد، به صورت تقریبی بنویسید.)

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

در مورد قسمتی که قرمز کردم: پس به هر کس X3 رو پیشنهاد کردید این نکته رو هم بگید.

سوال در باره اینتل: آیا این شرکت تکنولوژی AMD رو دزدیده؟ یا این نکنولوژی ای که AMD به کار می برد در دسترس اینتل هم بوده فقط اینتل فکر می کرده فایده ای نداره و بعد وقتی دیده توی پردازنده های AMD جواب داد، به سمتش گرایش پیدا کرده؟ و بعد هم خودش مستقل از AMD گسترش داده؟
    اکر جواب گزینه 2 باشه، به نظر من هیچ ایرادی بهش وارد نیست.

خوشحالم که بالاخره شما این دو سی پی یو رو در عمل با هم مقایسه کردید. می شه نتایج مقایسه رو بنویسید؟
    چه کار های با دو کامپیوتر انجام دادید؟ در چه کارهایی سی پی یو اینتل بهتر بود و در چه زمینه هایی سی پی یو AMD؟ آیا این اختلاف محسوس بود یا نه؟ (عدد و نمودار نمی خواد، به صورت تقریبی بنویسید.)
    خب ميتونين بهم بگيد با چه چيزايي تست كنم اينجا بزارم هر 2 سيستم برا مشتريام بوده و در دسترس هستن
    اينم بگم مشاهدات من تو نصب نرم افزار ها تو سرعت اجرا كردن اونها تو همزمان چند كارو انجام دادن بوده
    هر نوع كاري هست بهم پيشنهاد بدين انجام ميدم اين نتايج برا همه جالب هست
    در ضمن اينم بگم دوستايي كه ميگن AMD بده و از اينتل پائينتر هست تا حالا هيچ كدومشون با يه سيستم بر پاي AMD كار نكردن ولي بعد از كار كردن با اين پلتفرم واقعا عاشقش ميشن
    من خودم اينتل كار بودم ولي اولين بار با ترس و لرز AMD بستم و از اون به بعد همش با اين CPU كار مي كنم هر چند اولش تو شهر ما تا جا انداختمش همكاراي ديگه بيچارم كردن من سيستم خودمو هر 1 سال معمولا ارتقا ميدم و الان خودمم AMD 5200+ دارم ازشم راضيم

12. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

نوشته شده توسط 3jokes_x
    اون سه هسته ای ها مال یه شرکت دیگه هستند. (AMD) در نتیجه چون تکنولوژی هاشون فرق می کنه، نمی شه گفت سه هسته ای AMD حتما از دو هسته ای اینتل بهتره. (فقط موضوع تعداد هسته ها مطرح نیست) من توی چند تا مقاله از سایت های معروف خوندم که E7200 دو هسته ای اینتل، در خیلی از کارها از 3 هسته ای AMD Phenom X3 8450 سریعتره. ولی برای اطمینان خودت سرچ کن. فقط به حرف فروشنده ها اهمیت نده. چون ما معمولا عادت داریم ار همان جایی که کامپیوتر رو می خریم می پرسیم کدوم بهتره؟ و طرف هم هر کدام که سود بیشتری براش داشته باشه بهمون معرفی می کنه. در نتیجه بهترین کار اینه که توی اینترنت بگردی... زیاد هم نگران زبان انگلیسی نباش، اکثر سایت هایی که پردازنده های مختلف رو با هم مقایسه می کنند، نمودارهای مقایسه ای برای این کار دارند.

معمولا هم این طور نیست که یه پردازنده از همه جهات از دیگری برتر باشه، توی برخی زمینه ها یکی بهتره و توی برخی زمینه ها دیگری. به عنوان مثال توی کارهای محاسباتی صرف، پردازنده سه هسته ای بهتر عمل می کنه ولی توی کارهای سه بعدی (مثل کار با 3DMAX یا بازی ها) E7200 بهتره.

نظر شخصی من: پردازنده های 3 هسته ای، اصولا باید از هر نظر بهتر از 2 هسته ای ها باشن... ولی الان این اتفاق نیفتاده... الان این پردازنده 3 هسته ای به زور با E7200 رقابت می کنه... توی بعضی زمینه ها بهتره و توی بعضی کارها ضعیف تره. این یعنی خودت اختلاف کیفیت محصول رو حدس بزن! این دو هسته ای اینتل اونفدر تکنولوژیش نسبت به اون سه هسته ای که نام بردم بالاتره که در حد اون سه هسته ای شرکت AMD (اگر نگیم بهتر از اون) کار می کنه.
    تست های زیادی توی سایت های مختلف انجام شده ولی به نظر من چیزی که طرفداران AMD با افتخار اعلام می کنند (قابلیت رقابت سه هسته ای ها با E7200) نشان دهنده عمق فاجعه است! مثل اینه که کشتی گیر وزن 200 کیلوگرم بیاد با کشتی گیر وزن 100 کیلوگرم کشتی بگیره و بعد هم با افتخار اعلام کنه مساوی شدیم!

نتیجه سرچ من این بود:
    توی نرم افزارهای سه بعدی E7200 چهل درصد بهتر عمل می کنه.
    توی نرم افزارهای محاسباتی مثل نرم افزارهای مهندسی Phenom x3 8450 چهل درصد بهتر عمل می کنه.
    نکته دیگه اینکه پردازنده E7200 به راحتی و توسط یه شحص ناوارد تا 3 گیگاهرتز اورکلاک می شه و با اورکلاک حرفه ای تا 3.8 گیگاهرتز هم می ره. ولی Phenom X3 8450 حداکثر تا 2.4 گیگاهرتز اورکلاک می شه. در نتیجه در صورت اورکلاک هر دو پردازنده برتری E7200 قطعی می شه.
    پردازنده E7200 از نسل جدیدتر 45 نانومتری هست ولی سه هسته ای که نام بردم 65 نانومتری.
    البته سه هسته ای AMD بیست-سی تومان هم گرون تره.
    منبع: legionhardware.com

نتبجه سرچ دوم خیلی عجیب بود:

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته پردازنده های 3 هسته ای در واقع پردازنده های 4 هسته ای هستند که یکی از هسته هاشون غیر فعال شده و دلیل غیر فعال کردن یک هسته شاید این باشه که اول AMD پردازنده های 4 هسته ای تولید کرده و بعد توی تست کنترل کیفیت تعداد زیادی از این پردازنده ها با مشکلی مواجه شدند و یکی از هسته هاشون ایراد داشته و برای اینکه مجبور نشه همه این پردازنده ها رو دور بریزه اون هسته مشکل دار رو غیر فعال کرده و سری سه هسته ای ها رو به بازار عرضه کرده.
    البته این ممکنه فقط یه شایعه باشه و شرکت AMD در باره اینکه آیا این سه هسته ای ها، در واقع همون 4 هسته ای منهای یک هستند یا نه سکوت کرده. ولی مساوی بودن تعداد ترانزیستورهای استفاده شده در سه هسته ای ها با چهارهسته ای های AMD این شک رو به وجود آورده.
    با این اوصاف من می مونمو یه دوراهی ....!!!!!
    دوستان من یه مشکلی دارم ... سیستم خودم (قبلیه) که خرابه و افتاده گوشه اتاق! ... الآنم دارم با کامپیوتر یکی از آشناهامون با شما صحبت میکنم ... زیاد وقت ندارم و باید بهش تحویل بدم(بنده خدا منتظر منه ...) ... اگه میشه سریعتر بهم کمک کنین که واقعا" دیگه تا 1روز دیگه بیشتر وقت ندارم ...( فقط تکلیف این پردازنده مشخص بود که این هم به حالت تعلیق دراومد!)
    Last edited by Ali_Best; 11-08-2008 at 19:56.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گرافيكش چي هست؟ ميخوام ببينم PCI-Express 2.0 هست يا نه؟
    خب ميتوني Q6600 و يا حتي Q9300 بخري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •