تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 190 از 358 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

13 توهم

در حقیقت ما حتی نتوانسته ایم یک موجود ساده و تک سلولی در بیرون از زمین پیدا کنیم چه برسد به موجودات هوشمند و از آن مهمتر این که تمام تلاش های محققان نظیر طرح ستی و.. برای تماس با هوشمندان احتمالی بی نتیجه باقی مانده است اما گروه زیادی از مردم ادعا می کنند با این موجودات مواجه شده اند و حتی توسط آنها ربوده شده اند و مورد آزمایش های مختلفی گاه وحشیانه قرار گرفته اند و بعد توسط مکانیسمی حافظه آنها اصلاح شده و تنها به کمک هیپنوتیزم توانسته اند وقایع وحشتناک را به یاد بیاورند.سوالی که طرفداران این نظریه پاسخی برای آن ندارند این است که چرا باید فضایی ها انسانهای عادی را بدزدند؟
    شاید در جواب گفته شود برای بررسی های آزمایشگاهی اما بیایید خودمان را جای این موجودات بگذاریم.از نزدیکترین نقطه ای در کهکشان که ممکن است میزبان حیات باشد تا سیاره ما چند ده سال نوری فاصله است.تمدنی آن چنان پیشرفته که توانسته ما را پیدا کند این مسیر طولانی را طی کرده و به زمین می آید پس چرا باید مخفیانه و ماند دزدهای باجگیر دست به آدم ربایی بزند؟
    آنها به اطلاعاتی از بدن انسان نیاز دارند؟آیا تمام دانش امروز انسان از طریق اینترنت و شبکه های علمی دانشگاهی و.. نمی توانند در دسترس آنها باشند؟آیا تمدنی چنان پیشرفته که سالها بیخ گوش ما بوده و تا کنون نتوانسته ایم با این همه رادیو تلسکوپ و... آنها را پیدا کنیم و آنچه که در حقیقت تمام امواج راداری و الکترومغناطیسی(فیزیک کوانتوم ثابت کرده در اطراف موجودات اشیا به ظاهر مرده مانند سنگ هم این موج وجود دارد)ما می شناسد نمی تواند به اطلاعات بزرگترین بانک داده دسترسی پیدا کند و با فرض این که برای اطلاعات نیاز به گفتگو با یک زمینی داشته باشند چرا باید یک کشاورز یا یک کارگر ساده را بدزدند؟اگر شما جای انها بودید سعی نمیکردید شخص برجسته ای مثل یک دانشمند را بدزدید؟ یا اگر می خواستید درباره بدن انسان تحقیق کنید سعی نمیکردید افرادی که دارای شرایط ایده ال بدنی هستند را پیدا کرده و آنها را مطالعه کنید و اساسا لازم است مانند قبل حتمآ بدن فرد را تکه پاره کرد تا به اطلاعات پزشکی پی برد؟
    ما با فناوری موجودمان برای تشخیص بیماری ها و نگاه به درون افراد از سیستم هایی مانند ام آر آی و انواع اسکن های پزشکی(سال پیش در ژاپن اسکنر سه بعدی داخل بدن انسان هم ساخته شد!)می کنیم،آیا فضایی های پیشرفته چنین دانشی را ندارند که باید با مته جمجمه و کتف افراد را سوراخ کنند تا از آنها اطلاعات بیرون بکشند.به نظر می رسد بیشتر از هر چیزی این مشاهدات و اطلاعات بیشتر از آنکه به دلیل مواجهه با موجودات فضایی باشد ناشی از نوعی آشفتگی روانی است و یا نوعی بار روانی که در تمام انسانها وجود دارد که می خواهند تنها نباشند.
    البته 20 پرونده در جهان وجود دارند که تایید شده اند و ما با استناد به همان ها قبول میکنیم که چیزی وجود دارد ولی ماهیت این شی و یا... چیست؟
    به نظر من همانهایی که در زمین خدایی می کنند شبه هایی مانند 2012 و یوفوها و... را بوجود می اورند تا انسان امروز را از حقیقت دور کنند و به نوعی سرگرم کنند!فراماسونر ها و یا دولتهای مختلف مطالب را تحریف نمی کنند و یا اینکه از درز آنها جلوگیری نمی کنند بلکه خود این مطالب را می سازند تا به اهداف خاص خود برسند.
    در مورد اینکه چرا من به اطلاعاتی که ناسا تایید می کنه اهمیت ویژه ای میدم دلیلش اینکه ناسا در زمان حال یعنی فضا!و اینکه ماهواره های جاسوسی در تمام مدارهای کره زمین وجود دارند! و من تعجب میکنم که چرا دوستانی که خود اطلاعاتشان را از ناسا می گیرند این سوال ها را مطرح میکنند و باید گفت تغریبآ 99 درصد اطلاعات فضایی را ناسا منتشر میکند و ناسا هست که مریخ پیما به فضا می فرستد و هابل در اختیار ناساست و ناسا هست که طرح هواپیماهای آینده و حتی اتومیبل ها و فضاپیماهای تفریحی و... را پی ریزی میکند.
    در مورد اینکه دوستان گفته بودن که فکر نمیکنن که من تحقیق کنم و اصلآ اهل تحقیق باشم باید بگم که بیشتر دوستان میدونن که با امسال امسال حدود 8 سال هست که من روی این موضوع درحال تحقیق هستم و حتی گروهی هم دارم که مشغولیم!بیشتر دوستان هم این موضوع رو میدونن.
    این تصاویر هم که توسط گروه ماه پیش رصد شده رو میزارم تا ببینید.
    این تصاویر نه فتوشاپ شده ونه تغییری پیدا کرده فقط از نظر اندازه کوچکتر شده تا حجمشان کاهش یابد.

نور هلال شکل در این تصویر ماه است و نور کوچکتر شی مذکوره

این تصویر همان تصویر بالایی است که البته با دوربین های خاص حساس به نور گرفته شده

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

فکر کنم ما توی این موقعیت و این کشور و این دانش اندک تقریبا بشه گفت اصلا قدرت پا گذاشتن در میدون رو نداریم!!!
    علم و دانش ما هم بسیار اندکه هیچ موسسه و سازمان و نهادی هم نداریم که تا به حال روی مسئله فضایی ها و ماورا کار کرده باشه
    فقط اومدیم خودمون رو قاطی بحث های گنده گنده کردیم هی خودمون رو شور میدیم!! جز یه اینترنت و 4تا مجله دیگه چیزی نداریم حتی یک نفر بین ما نیست که تجربه یا نفوذی مفید داشته باشه تنها هنر و توانایی ما اینه که یکی یه لینک میده و بقیه میرن دنبال تکذیب کردن یا تایید کردنش مشکل کار نقل قول شدنه اینقدر موضوع پیچ می خوره که دیگه اصلا نمیشه فهمید منبعش کجا بوده و چقدر اعتبار داره
    کاش یکی می رفت این ناسای پدرسوخته رو ه ک می کرد چهار تا عکسی مقاله ای سندی چیزی در میاورد خیالمون راحت میشد!!!
    حداقل یکی نیست که خودش تجربه ای در مورد ماورا داشته باشه؟؟ کشور به این بزرگی یعنی یه نفر نیست که با فضایی ها روبرو شده باشه؟؟؟ دستمون خیلی بستست
    حداقل اگه کسی اینجا با چهار تا دیرینه شناس و باستان شناس رابطه داشت و شخصا مسائل فضایی ها رو در گذشته ریشه یابی می کرد خوب بود مسلما اولین کسایی که اثار فضایی ها رو ( بر فرض ) در مقبره ها کشف کردن اطلاعاتشون از همه کامل تر و قابل اعتماد تره حداقل اگه چهار تا فیلمی عکسی از این معابد می داشتیم با جزئیات میشد روشون کار کرد چه می دونم از چهار تا باستان شناس خارجی سوال کنین کسایی که خودشون اونجا حضور داشتن اولین اکتشافات رو انجام دادن یکم تحقیق می خواد ( البته از یکم بیشتر !! ) خداییش هر دفعه میام اینجا میبینم کل کل سر یه عکس یا یه مقالست
    چیزی کمتر از یک سال پیش در همین تاپیک روی مباحث خیلی خوبی بحث می شد ... خیلی چیزا اون موقع روشن شد . نمی خوام غیبت کسی رو بکنم ولی فک کنم اوج اون در زمانی بود که جناب آولان اینجا پست میدادند . اینجوری هم نبوده که بحث های اینجا بیهوده باشه در عین اینکه خیلی از بحث ها هم بیهوده بوده .

به نظر من هم شما یکم با پیشرفض می رید دنبال قضیه . فقط کافیه پیشفرض رو حذف کنید . و بجای متافیزیک و موهومات بدنبال روش علمی برای اثبات برید .

تحقیقات جای خودش ، کشفیات جای خودش ، سودمندیش قبوله ، علمی هم هست در این کشفیات اغراق هم نیست ... راه حل هم ارائه بدهند ، تحقیق هم بکنند ... اما :

من گفتم اغراق در ارائه راه حل در بعضی از موارد برای بحرانهای عظیم صورت می گیره ... در صورت بروز یک بحران عظیم ، قدرت تمدن ما چه در حال و چه در آینده در برابر اون تقریبا کمی بالاتر از صفره ...
    حالا دانشمندها دل مردم رو خوش می کنند که ما در برابر این حوادث داریم دانش و قدرتمون رو تکمیل می کنیم و مردم هم بهشون اعتماد دارند و احساس امنیت می کنند صحتش در آینده معلوم میشه ...
    اگه مورچه های بالدار تونستند حکومت زمین رو به دست بگیرند انسانها هم می تونند کنترل کیهان رو بدست بگیرند...
    اغراق در احساس قدرت ، خودبزرگ بینی و غرور علمی تمدن ما ... پدیده ای انکارناپذیره ...
    تمدنهای پیشین هم چنین احساسی از قدرت داشتند اما به راحتی نابود شدند و الان گروهی دیگه روی ویرانه های اونها تمدن ساختند ... این تمدن هم مثل قبلیها دچار غرور قدرت شده و در ارائه راهکار برای جلوگیری از نابودی ، مسیر رو اشتباه میره و سعی میکنه روی قدرت خودش تکیه کنه نه قدرت خالقش ...
    دو نوع طرز تفکر هست ...
    به هر حال من هم فکر می کنم این بحث رو ادامه ندیم و به مسائل مربوط به یوفوها و بیگانه ها بپردازیم ...
    جواب شما یه جمله بیشتر نیست ...
    Necessity is the Mother of Invention
    احتیاج مادر اختراع است
    حالا بازم بگید این راه حل اغراق یا توهمی ... کامپیوتر های کوانتومی رو اگه یکم برید تحقیق کنید صد درصد در نگاه اول می گید این دانشمندا دیووانه اند واقعا یا توهم زدن . ولی قضاوت در این مورد باید در صورتی باشه که بهش علم داشته باشیم .

پس بحث پیرامون این موضوع تمام ...
    ----------------------------------------------

3. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حالا بازم بگید این راه حل اغراق یا توهمی ... کامپیوتر های کوانتومی رو اگه یکم برید تحقیق کنید صد درصد در نگاه اول می گید این دانشمندا دیووانه اند واقعا یا توهم زدن . ولی قضاوت در این مورد باید در صورتی باشه که بهش علم داشته باشیم .

کامپیوترهای کوانتومی ، فوتونی ، بیولوژیکی و ...همه بسیار عالی هستند ، ادعای توهم در این زمینه نداشتم ...
    حتی قبلا گفتم ممکنه کامپیوترهای عالی در درون بدن انسان کاشته بشن ...
    منظورم چیز دیگه ای بود ... قدرت انسان در برابر بحرانهای کیهانی ناچیزه ... چه دانشمند و چه غیر دانشمند ...چه گاری ، چه هواپیما ، چه بشقاب پرنده ... همه در برابر بحرانهای عظیم کیهانی تسلیم هستند ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 22-05-2010 at 14:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

این تصاویر نه فتوشاپ شده ونه تغییری پیدا کرده فقط از نظر اندازه کوچکتر شده تا حجمشان کاهش یابد.

این تصویر همان تصویر بالایی است که البته با دوربین های خاص حساس به نور گرفته شده
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
    Last edited by darkstreet; 22-05-2010 at 14:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

... گروه زیادی از مردم ادعا می کنند با این موجودات مواجه شده اند و حتی توسط آنها ربوده شده اند و مورد آزمایش های مختلفی گاه وحشیانه قرار گرفته اند و بعد توسط مکانیسمی حافظه آنها اصلاح شده و تنها به کمک هیپنوتیزم توانسته اند وقایع وحشتناک را به یاد بیاورند.سوالی که طرفداران این نظریه پاسخی برای آن ندارند این است که چرا باید فضایی ها انسانهای عادی را بدزدند؟
    ربوده شدگان توسط هیپنوتیزم جزئیات حادثه رو به یاد می آورند و بعضی از حوادث فراموش شده رو ... نه اینکه همه شهود تحت هیبنوتیزم ادعاهاشون رو مطرح کردند ... در واقع استفاده از هیپنوتیزم یک وسیله کمکی و جانبی است ،
    همه شهود یوفو و بیگانه رو دیده اند و بعد از اینکه مورد تهاجم واقع شدند یک " خلاء حافظه " در آنها ایجاد شده که از هیپنوتیزم برای تحقیقات در این حوزه استفاده می شود ...البته به همین سهولت هم نیست که هیپنوتیزم فورا جواب بده و بیگانه ها قفلهای ذهنی ایجاد می کنند که در برخی از موارد به علت شدت ترس یا عواملی دیگه ، قربانی قادر نیست از حد مشخص شده ای فراتر بره ...

شاید در جواب گفته شود برای بررسی های آزمایشگاهی اما بیایید خودمان را جای این موجودات بگذاریم.از نزدیکترین نقطه ای در کهکشان که ممکن است میزبان حیات باشد تا سیاره ما چند ده سال نوری فاصله است.تمدنی آن چنان پیشرفته که توانسته ما را پیدا کند این مسیر طولانی را طی کرده و به زمین می آید پس چرا باید مخفیانه و ماند دزدهای باجگیر دست به آدم ربایی بزند؟
    همه مدعی نشده اند این موجودات از سیارات دیگه اینجا اومدند . شما " مشارکت " نوشته وایتلی استریبر رو بخونید یا در نوشته های گذشته من از موجودات نامرئی غیر انسانی نام بردم که به نظرم مسئول حوادث آدمربائی از این شکلش هستند و بطور پنهان در زمین زندگی می کنند ...

آنها به اطلاعاتی از بدن انسان نیاز دارند؟آیا تمام دانش امروز انسان از طریق اینترنت و شبکه های علمی دانشگاهی و.. نمی توانند در دسترس آنها باشند؟آیا تمدنی چنان پیشرفته که سالها بیخ گوش ما بوده و تا کنون نتوانسته ایم با این همه رادیو تلسکوپ و... آنها را پیدا کنیم و آنچه که در حقیقت تمام امواج راداری و الکترومغناطیسی(فیزیک کوانتوم ثابت کرده در اطراف موجودات اشیا به ظاهر مرده مانند سنگ هم این موج وجود دارد)ما می شناسد نمی تواند به اطلاعات بزرگترین بانک داده دسترسی پیدا کند و با فرض این که برای اطلاعات نیاز به گفتگو با یک زمینی داشته باشند چرا باید یک کشاورز یا یک کارگر ساده را بدزدند؟اگر شما جای انها بودید سعی نمیکردید شخص برجسته ای مثل یک دانشمند را بدزدید؟ یا اگر می خواستید درباره بدن انسان تحقیق کنید سعی نمیکردید افرادی که دارای شرایط ایده ال بدنی هستند را پیدا کرده و آنها را مطالعه کنید و اساسا لازم است مانند قبل حتمآ بدن فرد را تکه پاره کرد تا به اطلاعات پزشکی پی برد؟
    ما با فناوری موجودمان برای تشخیص بیماری ها و نگاه به درون افراد از سیستم هایی مانند ام آر آی و انواع اسکن های پزشکی(سال پیش در ژاپن اسکنر سه بعدی داخل بدن انسان هم ساخته شد!)می کنیم،آیا فضایی های پیشرفته چنین دانشی را ندارند که باید با مته جمجمه و کتف افراد را سوراخ کنند تا از آنها اطلاعات بیرون بکشند.
    قبلا هم گفتم اینکه بعضی ها برای ما مهم هستند به این معنی نیست که برای بیگانه ها هم مهم باشند . شما میگین چرا دنبال یه کشاورز میرن و دنبال یه دانشمند نمیرن ... مگه ما از اهدافشون آگاه هستیم که دنبال چی هستند ؟ قبلا گفتم شاید اونها به بچه ها یا طیف خاصی از انسانها بیشتر توجه داشته باشند به دلایل خاصی که خودشون می دونند ...
    ضمنا کسی نگفته که با مته کتف و جمجمه رو سوراخ می کنند ...
    همچنین گفته نشده که اونها برای استخراج اطلاعات آدمربایی می کنند...
    گفته شده برای نمونه برداری و لقاح جنسی ، تغییرات ژنتیکی ، کاشت ابزارهای درونی و اعمال دیگری که خودشون خبر دارند چیه ... تازه اونهم احتمالاته ...

به نظر می رسد بیشتر از هر چیزی این مشاهدات و اطلاعات بیشتر از آنکه به دلیل مواجهه با موجودات فضایی باشد ناشی از نوعی آشفتگی روانی است و یا نوعی بار روانی که در تمام انسانها وجود دارد که می خواهند تنها نباشند...
    برچسب آشفتگی روانی هم بدون دلیل علمی گفته شده و درباره اینکه پزشکها تا چه اندازه علمشون محدود و ناقصه قبلا یک مثال آوردم ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 22-05-2010 at 19:56.

7. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کامپیوترهای کوانتومی ، فوتونی ، بیولوژیکی و ...همه بسیار عالی هستند ، ادعای توهم در این زمینه نداشتم ...
    حتی قبلا گفتم ممکنه کامپیوترهای عالی در درون بدن انسان کاشته بشن ...
    منظورم چیز دیگه ای بود ... قدرت انسان در برابر بحرانهای کیهانی ناچیزه ... چه دانشمند و چه غیر دانشمند ...چه گاری ، چه هواپیما ، چه بشقاب پرنده ... همه در برابر بحرانهای عظیم کیهانی تسلیم هستند ...
    اگر بخوایم بگیم قدرت ما در برابر طبیعت یا کیهان و یا بیگانه ها خیلی خیلی کمتره که نمیشه ... من گفتم که نیاز مادر اختراع هست . من و شما به قدرت برای دفاع از خودمون نیاز داریم ، پس برای این دفاع تلاش میکنیم . دانشمندا همه ی گزینه ها رو بررسی میکنن. مهم نیست فعلا توهمی به نظر بیاد یا نه . وظیفه ماست که تلاشمون رو بکنیم ... اگر هم نابود شدیم مهم اینه که تلاش خودمون رو کردیم .
    اگر مثل شما بخوایم پیشفرض در نظر بگیریم که ما خیلی ضعیفیم ، پس بهتره خیلی حوضه های علم رو رها کنیم .

این تصاویر هم که توسط گروه ماه پیش رصد شده رو میزارم تا ببینید.

اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 283 کیلوبایت میباشد.
    سعید جان عکس دومی که کاملا مشخصه invert شده ...

اما با این وجود بازم من بررسی کردم ... عکسی که گذاشتید در ساعت 9 شب روز 16 می گرفته شده . مراجعه میکنیم به نرم افزار های شبیه ساز ... عکس زیر ماه رو در اون شرایط نشون میده ... مشخصه که ماه و زهره بسیار به هم نزدیکن ... و شکی در این نسیت که شیئی که دوربین شما اینقدر ناقص نشون میده همون زهره هست . اصلا تعجبی هم نداره ... چون زهره در اون زمان دقیقا قدر -3.9 داره که این یعنی خیلی پرنور ...

امیدوارم مسئله رو حل شده در نظر بگیرید ... این هم یه نمونه دوستان نگن که شاهدان عینی یوفو امکان نداره زهره رو با یوفو اشتباه بگیرن ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

امیدوارم مسئله رو حل شده در نظر بگیرید ... این هم یه نمونه دوستان نگن که شاهدان عینی یوفو امکان نداره زهره رو با یوفو اشتباه بگیرن ...
    ( این مورد ) احتمالا شوخی بوده ...
    سیاره زهره کجا و یوفوها کجا ! ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 24-05-2010 at 12:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض برخورد نزدیک از نوع سوم

آیا می دانید پروفسور جی آلن هاینک اخترشناس و دانشمند اخترفیزیک ، برای اولین بار در طبقه بندی مشاهده یوفوها از واژه " برخورد نزدیک " از نوع اول ، دوم و سوم استفاده کرد ؟
    سالها قبل از اینکه سینما فیلمی تحت عنوان " برخورد نزدیک از نوع سوم " تهیه کند ، این عنوان در تحقیقات واقعی و مستند مورد استفاده تیم حرفه ای پروفسور هاینک قرار داشته است .

این طبقه بندی از پروفسور هاینک است :

1- برخورد نزدیک از نوع اول :.................

مشاهده یوفو از فاصله نزدیک . فقط موفق به دیدن آن شده ایم ولی هیچگونه مدرک فیزیکی موجود نیست .

2- برخورد نزدیک از نوع دوم :.................

مدرک یا اثر فیزیکی بر جای می ماند . احساس ضعف ، بوهای عجیب یا الکتریسیته ساکن ، اثرات مغناطیسی قوی ، گرما ، نشانه های بجا مانده روی زمین ...

3- برخورد نزدیک از نوع سوم :................

بیگانگانی در داخل یا نزدیکی یوفوها دیده می شوند .

..................................
    پروفسور جی آلن هاینک تا زمان حیاتش (مرگ در 1986) 10000 گزارش را مورد بررسی قرار داد که 500 مورد آنرا نمی توان با علتهای شناخته شده توضیح داد .
    ................................
    در آن زمان پروفسور جیمز مک دونالد فیزیکدان دانشگاه آریزونا دربیانیه ای که به کمیته علمی مجلس نمایندگان آمریکا ارائه داده بود ، اعلام کرد :
    " نظر فعلی من بر اساس دو سال مشاهده دقیق مبنی بر آن است که یوفوها وسایل ماوراء زمینی هستند که برای بررسی زمین بکار گرفته می شوند ."
    Last edited by DATAGOSTAR352; 23-05-2010 at 10:33.

11. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض چرا رفتار بیگانگان عجیب است ؟

... در سال 1968 آکادمی خلبانی نیروی هوائی آمریکا برای دانشجویان خود جواب این سئوال که چرا موجودات بیگانه تا به حال با دولتها در سطح جهانی تماسی برقرار ننموده اند را بیان نمود.
    به ادعای نیروی هوائی به این سوال به چندین شکل می توان پاسخ داد .
    ( البته تمام این حدسیات با این پیش فرض بیان شده که یوفوها مصنوع یک تمدن بسیار پیشرفته هستند .)

1 . ممکن است که در حال حاضر بشر برای آنها موضوعی جهت تحقیقات جامع و فشرده جامعه شناسی - روانشناسی باشد . در حین انجام چنین تحقیقاتی قاعدتا از بهم ریختن محیط و نحوه زیست موضوع مورد مطالعه خودداری می شود .

2. شما با جامعه مورچگان تماس برقرار نخواهید کرد ، انسانها هم ممکن است در نظر هر بیگانه فضائی حالت مورچگان در نظر انسان را داشته باشد ( به زبانی دیگر ، بازدید از باغ وحش بسیار جالب است اما با سوسمار نمی توان دوستی برقرار نمود )

3.چنین تماسهائی ممکن است بطور پنهانی انجام گرفته باشد .

4.چنین تماسهائی ممکن است در سطح دیگری از آگاهی با ما گرفته شده باشد ولی ما هنوز برای تماس در آن سطح باندازه کافی حساس نیستیم.

( این یک نقل قول از فرضیات موجود است و نظر شخصی من نیست )

منبع :
    کتاب : ناظران
    نویسنده : ریموند فاولر
    Last edited by DATAGOSTAR352; 23-05-2010 at 10:29.

13. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

من یک سوال دارم امکان داره حالا که وجود دنیا های مجازی ثابت شده اینها یعنی بیگانگان از این دنیا ها بیان این طرف پیشه ما و ما به اشتباه به اونها بگیم بیگانگان ؟ جالبه که اونها می تونند برگردند ودوباره خطا ها شون رو پاک کنند
    Last edited by amir_dvb; 24-05-2010 at 13:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •