فکر کنم ما توی این موقعیت و این کشور و این دانش اندک تقریبا بشه گفت اصلا قدرت پا گذاشتن در میدون رو نداریم!!!
علم و دانش ما هم بسیار اندکه هیچ موسسه و سازمان و نهادی هم نداریم که تا به حال روی مسئله فضایی ها و ماورا کار کرده باشه
فقط اومدیم خودمون رو قاطی بحث های گنده گنده کردیم هی خودمون رو شور میدیم!! جز یه اینترنت و 4تا مجله دیگه چیزی نداریم حتی یک نفر بین ما نیست که تجربه یا نفوذی مفید داشته باشه
تنها هنر و توانایی ما اینه که یکی یه لینک میده و بقیه میرن دنبال تکذیب کردن یا تایید کردنش مشکل کار نقل قول شدنه اینقدر موضوع پیچ می خوره که دیگه اصلا نمیشه فهمید منبعش کجا بوده و چقدر اعتبار داره
کاش یکی می رفت این ناسای پدرسوخته رو ه ک می کرد چهار تا عکسی مقاله ای سندی چیزی در میاورد خیالمون راحت میشد!!!
حداقل یکی نیست که خودش تجربه ای در مورد ماورا داشته باشه؟؟ کشور به این بزرگی یعنی یه نفر نیست که با فضایی ها روبرو شده باشه؟؟؟ دستمون خیلی بستست
حداقل اگه کسی اینجا با چهار تا دیرینه شناس و باستان شناس رابطه داشت و شخصا مسائل فضایی ها رو در گذشته ریشه یابی می کرد خوب بود مسلما اولین کسایی که اثار فضایی ها رو ( بر فرض ) در مقبره ها کشف کردن اطلاعاتشون از همه کامل تر و قابل اعتماد تره حداقل اگه چهار تا فیلمی عکسی از این معابد می داشتیم با جزئیات میشد روشون کار کرد چه می دونم از چهار تا باستان شناس خارجی سوال کنین کسایی که خودشون اونجا حضور داشتن اولین اکتشافات رو انجام دادن یکم تحقیق می خواد ( البته از یکم بیشتر !! ) خداییش هر دفعه میام اینجا میبینم کل کل سر یه عکس یا یه مقالست
چیزی کمتر از یک سال پیش در همین تاپیک روی مباحث خیلی خوبی بحث می شد ... خیلی چیزا اون موقع روشن شد . نمی خوام غیبت کسی رو بکنم ولی فک کنم اوج اون در زمانی بود که جناب آولان اینجا پست میدادند . اینجوری هم نبوده که بحث های اینجا بیهوده باشه در عین اینکه خیلی از بحث ها هم بیهوده بوده .
به نظر من هم شما یکم با پیشرفض می رید دنبال قضیه . فقط کافیه پیشفرض رو حذف کنید . و بجای متافیزیک و موهومات بدنبال روش علمی برای اثبات برید .
تحقیقات جای خودش ، کشفیات جای خودش ، سودمندیش قبوله ، علمی هم هست در این کشفیات اغراق هم نیست ... راه حل هم ارائه بدهند ، تحقیق هم بکنند ... اما :
من گفتم
اغراق در ارائه راه حل در بعضی از موارد برای بحرانهای عظیم صورت می گیره ... در صورت بروز یک بحران عظیم ، قدرت تمدن ما چه در حال و چه در آینده در برابر اون تقریبا کمی بالاتر از صفره ...
حالا دانشمندها دل مردم رو خوش می کنند که ما در برابر این حوادث داریم دانش و قدرتمون رو تکمیل می کنیم و مردم هم بهشون اعتماد دارند و احساس امنیت می کنند صحتش در آینده معلوم میشه ...
اگه مورچه های بالدار تونستند حکومت زمین رو به دست بگیرند انسانها هم می تونند کنترل کیهان رو بدست بگیرند...
اغراق در احساس قدرت ، خودبزرگ بینی و غرور علمی تمدن ما ... پدیده ای انکارناپذیره ...
تمدنهای پیشین هم چنین احساسی از قدرت داشتند اما به راحتی نابود شدند و الان گروهی دیگه روی ویرانه های اونها تمدن ساختند ... این تمدن هم مثل قبلیها دچار غرور قدرت شده و در ارائه راهکار برای جلوگیری از نابودی ، مسیر رو اشتباه میره و سعی میکنه روی قدرت خودش تکیه کنه نه قدرت خالقش ...
دو نوع طرز تفکر هست ...
به هر حال من هم فکر می کنم این بحث رو ادامه ندیم و به مسائل مربوط به یوفوها و بیگانه ها بپردازیم ...
جواب شما یه جمله بیشتر نیست ...
Necessity is the Mother of Invention
احتیاج مادر اختراع است
حالا بازم بگید این راه حل اغراق یا توهمی ... کامپیوتر های کوانتومی رو اگه یکم برید تحقیق کنید صد درصد در نگاه اول می گید این دانشمندا دیووانه اند واقعا یا توهم زدن . ولی قضاوت در این مورد باید در صورتی باشه که بهش علم داشته باشیم .
پس بحث پیرامون این موضوع تمام ...
----------------------------------------------