تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 312 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینم خصوصیات اخلاقی چاکراها . گفتنش بهتر از نگفتنشه

چاکرای هفتم :
    سیستم عصبی بدن . دروازه الهی

چاکرای ششم :
    توهم و خیال بوسیله قده هیپوفیز........نقطه مقابلش : دریافت الهامات

چاکرای پنجم :
    تهمت – دروغ – غیبت – قضاوت – بد و خوب (یعنی بگی این خوبه یا این بده) – حب و بغض..........نقطه مقابل :صداقت

چاکرای چهارم :
    کینه – تنفر – حسادت............نقطه مقابل : عشق بدون شرط

چاکرای سوم :
    طمع – غرور – زیاده خواهی...........نقطه مقابل : بی نیازی

چاکرای دوم :
    شهوت – زیاده خواهی – خود خواهی ...........نقطه مقابل : زیبا پرستی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

]
    سلام رامین جونم . چطوری بلا ؟
    بله انرژی ضربان رو میاره پایین .
    نه نه وقتی ضربانت میره بالا در حال انرژی گرفتن نیستی .
    البته بستگی داره که تو چه جوری انرژی میگیری . من با هرم تمرین میکنم تو رو نمیدونم .
    کدوم اتفاق ؟ اگه منظورت چیزیه که من گفتم ، در اینده خطراتی زمین رو تهدید میکنه ، استاد گفتن که روزی میرسه که تمام ابها الوده میشن و برق 80 در صد دنیا قطع میشه . به دلیل الودگی اب بیماری زیاد میشه و اگر تا اون روز برای خودمون کاری نکرده باشیم از بین خواهیم رفت . تو رو خصوصیات اخلاقیت کار کن . حست هم تقویت میشه .
    شما بهتر
    در مورد انرژی گفتید باید بگم که من با وصل شدن به حلقه سعی در گرفتن انرژی میکنم.
    در مورد اتفاقهایی که قراره بیفته.!
    خدا رحم کنه ما همین طوری برقمون که قطع است...آبمون هم همچین تعریفی هم که نداره چی بشه به این بلاهایی که گفتی....
    در مورد اتفاقها هم به حضورتون بگم که
    اتفاقهای که ضرف 30ثانیه یا 1دقیقه دیگه برام داره میفته { همون حس ششم} که همیشه هم نتونستم از اون اتفاقها جلوگیری کنم. و همیشه همونی که حس کردم شده....!!!
    گفتین که رو خصوصیات اخلاقی کار کنم .............
    یعنی چی؟!!!
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دریا جون . خوبی؟
    اما منظور من اصلا این نبود . یخ کردن شما به خاطر استرس و اضطراب بوده . البته در مواقع نماز خوندن و دعا کردن تا حدودی مربوط به انرژی و چاکرا میشه ولی طبیعیه .
    منظور من این بود که وقتی انرژِی جهانی رو وارد قلبت میکنی ، ضربان قلبت میاد پایین ، اوایل بین 30 تا 40 ضربه در دقیقه ....اگر مداوم و خوب تمرین رو ادامه بدی میتونی ضربان رو تا 10 ضربه در دقیقه کاهش بدی . میدونی 10 ضربه یعنی چی ؟ یعنی عند ارامش . تو اون حالت اونقدر اروم هستی که هیچ چیز نمیتونه روی شما تاثیر بذاره . استاد با این تکنیک میخواد شاگردانش رو اماده کنه برای تکنیکهای بعدی . چرا که در روز x که معلوم نیست کی باشه ، اگر ارامش نداشته باشیم نمیتونیم به همنوعان خودمون کمک کنیم .
    نوشین عزیز هم نسبت به من لطف دارن . من چیزی از خودم نمیگم . حرفها و عقاید استاد رو بازگو میکنم
    اگر به دل شما میشینه ، پس حتما از دل سرچشمه گرفته .
    خدانگهدارتون باشه.
    ممنون از جوابتون
    یعنی من قبل از اینکه اتفاق بد و ناخوشایند رو حدس بزنم ( از طریق همین یخ کردن ) استرس و اضطراب می گیرم ؟ آخه معمولا آدم اضطراب هم می گیره ضربان قلبش هم تند میشه . اما من انگار حتی قلبم هم وایمیسته ! خیلی آروم میشم ولی سردم میشه و یخ می کنم .

اینم خصوصیات اخلاقی چاکراها . گفتنش بهتر از نگفتنشه

چاکرای هفتم :
    سیستم عصبی بدن . دروازه الهی

چاکرای ششم :
    توهم و خیال بوسیله قده هیپوفیز........نقطه مقابلش : دریافت الهامات

چاکرای پنجم :
    تهمت – دروغ – غیبت – قضاوت – بد و خوب (یعنی بگی این خوبه یا این بده) – حب و بغض..........نقطه مقابل :صداقت

چاکرای چهارم :
    کینه – تنفر – حسادت............نقطه مقابل : عشق بدون شرط

چاکرای سوم :
    طمع – غرور – زیاده خواهی...........نقطه مقابل : بی نیازی

چاکرای دوم :
    شهوت – زیاده خواهی – خود خواهی ...........نقطه مقابل : زیبا پرستی

پس خصوصیت اخلاقی چاکرای 1 چی میشه ؟ آهان شما اصلا با چاکرای 1 مخالفید
    نه جدا یعنی حتی خصوصیت نقطه ی مقابل هم نداره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    یعنی من قبل از اینکه اتفاق بد و ناخوشایند رو حدس بزنم ( از طریق همین یخ کردن ) استرس و اضطراب می گیرم ؟ آخه معمولا آدم اضطراب هم می گیره ضربان قلبش هم تند میشه . اما من انگار حتی قلبم هم وایمیسته ! خیلی آروم میشم ولی سردم میشه و یخ می کنم .

پس خصوصیت اخلاقی چاکرای 1 چی میشه ؟ آهان شما اصلا با چاکرای 1 مخالفید
    نه جدا یعنی حتی خصوصیت نقطه ی مقابل هم نداره ؟

سلام خوبی؟ اگر سردت میشه و یخ میکنی ، شاید فشارت افتاده . مطمئنی که مشکل فشار خون نداری ؟ چون معمولا فشار که میاد پایین بدن سرد میشه . ایشالا که اینطور نباشه .
    من با چاکرای یک مخالف نیستم . راستش رو بخوای چون استاد در موردش حرفی نزده منم چیزی در موردش نمیدونم . فقط گفت اگر کاری واسه کسی انجام میدی ، فکر کن کار خودته و با دل و جون کار کن ، چاکرای یک خودش میاد بالا . من دیگه در موردش نمیدونم .
    Last edited by shahram02; 19-01-2008 at 11:45.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما بهتر
    در مورد انرژی گفتید باید بگم که من با وصل شدن به حلقه سعی در گرفتن انرژی میکنم.
    در مورد اتفاقهایی که قراره بیفته.!
    خدا رحم کنه ما همین طوری برقمون که قطع است...آبمون هم همچین تعریفی هم که نداره چی بشه به این بلاهایی که گفتی....
    در مورد اتفاقها هم به حضورتون بگم که
    اتفاقهای که ضرف 30ثانیه یا 1دقیقه دیگه برام داره میفته { همون حس ششم} که همیشه هم نتونستم از اون اتفاقها جلوگیری کنم. و همیشه همونی که حس کردم شده....!!!
    گفتین که رو خصوصیات اخلاقی کار کنم .............
    یعنی چی؟!!!
    ممنون

پس خوش به حالت که از یک دقیقه بعد با خبری . بهت تبریک میگم . خیلی جالبه . خصوصیات اخلاقی همونان که بالا گفتم . موید باشی گلم
    Last edited by shahram02; 18-01-2008 at 23:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام خوبی؟ اگر سردت میشه و یخ میکنی ، شاید فشارت افتاده . مطمئنی که مشکل فشار خون نداری ؟ چون معمولا فشار که میاد پایین بدن سرد میشه . ایشالا که اینطور نباشه .
    من با چاکرای یک مخالف نیستم . راستش رو بخوای چون استاد در موردش حرفی نزده منم چیزی در موردش نمیدونم . فقط گفت اگر کاری واسه کسی انجام میدی ، فکر کن کار خودته و با دل و جون کار کن ، چاکرای یک خودش میاد بالا . من دیگه در موردش نمیدونم .

ممنون از راهنماییتون در رابطه با چاکرای 1 .
    در رابطه با اون مساله هم ، نمی دونم والا ... خواهرم هم همینطور میشه . فکر میکنم ارثی باشه ...

در آغاز فعالیت behgaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها کسی از سوشیانت خبر نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

12

بچه ها کسی از سوشیانت خبر نداره؟
    والا ما هم از ایشون خبری نداریم
    خیلی خوب میشه
    فعالیتشونو تو این تاپیک از نو شروع کنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گوشه ای از سخنان دکتر لونگ مینه دنگ :

دوست دارم به شما یاد اوری کنم تا هر جا که میروید ، به بزرگان ( مشایخ ) احترام بگذارید و کوچکترها را دوست داشته باشید ، در اینصورت است که سالم و سلامت خواهید بود .
    ما در سفرهایمان در حال پیشرفت هستیم ، زیرا همیشه خداوند ، مسیح ، بودا یا مخلوقات برتر در کنار ما هستند . این مخلوقات همیشه به موازات و همراه ما هستند تا به ما در به انجام رساندن ماموریتمان یاری و کمک کنند .
    باید خوشحال باشید که هر کاری را که نمیخواهید انجام دهید ، روحتان در به انجام رساندن ان شما را راهنمایی میکند . این بدان معنی است که روح شما اگاه و درخشان است . همینکه روحتان اگاه است قادر به کنترل جسمتان خواهد بود تا شما را در یک سیر تکامل تدریجی تا یکی شدن روح و جسم فیزیکی هدایت کند . اگر روح شما عاجز ( نالایق ) باشد ، جسم فیزیکی روح را کنترل خواهد کرد و در مسیر مادیات پیشرفت میکند که سیر تکاملی شما را اهسته خواهد کرد .
    در حال حاضر ما در مادیات افراط داریم ، باید اعمالی پر معنا برای روحهایمان انجام دهیم تا بتوانیم انرا برای دوره اینده یا جسم جدیدمان بهمراه داشته باشیم . روح ما باید قادر به تغییر فکرمان باشد نه اینکه فکرمان روح ما را عوض کند . وقتی فکرتان میل انجام کاری را دارد ، روحتان میگوید (( ایست)) اگر شما بتوانید بایستید ، به خود ببالید که روحتان اگاه است .
    هدف نهایی ما رسیدن به اگاهی و خرد و سپس کمک به دیگران جهت رساندن انها به خرد و روشن فکری است ، همچون خود ما . اگر ما اگاهی و خرد را برای لذت جویی خودمان به دست اوریم ، در انصورت بسیار محدود خواهد بود . ماهیت ما هیچ است ، انرژی یا هوا . روح ما انرژی نا محدودی است که از دور دستها به جسم ما امده تا درسهای خوب و بدی از اجتماع انسانی به ما یاد بدهد .
    شما وسیله خداوند و مخلوقات برتر هستید . بنابراین کاری که باید انجام دهید (( فراموشی خود و کمک به دیگران )) است .

شش هزار سال قبل در هندوستان و سه هزار سال قبل در چین ، کشورهای جنوب شرقی اسیا بر این باور بودند که 7 چاکرا در سیستم چاکرایی بشر وجود دارد . چاکرای 7 6 5 4 3 2 1 ،اگر شخصی میتوانست بفهمد که چگونه چاکرای 1 خود را تحریک و باز کند ، او میتوانست به هر چیزی برسد . اما انان ممکن بود دچار فراموشی شوند و یا بمیرند . زیرا قادر نبودند نیروی انرا تحمل کنند و حرارت انرا طاقت اورند . بنابراین امروز شما را نسبت به اشتباهات انان مطلع میسازم . برخی رهبران مذهبی یا اساتید معنوی داستان کندالینی را بوجود اوردند ، اما هرگز نتوانستند به نتیجه ای برسند . عقاید ایشان هرگز کلیدی برای ضد پیری ، ضد سرطان و ضد استرس در بدن انسان ، انگونه که مدرسه ( ue ) دارد ، نداشته است . انان مشکلاتی بود که به شما نشان دادم ، بنابراین انرا تمرین نکنید و از فکر کردن بر روی ان دست بردارید . کتابهایی وجود دارد که روش باز کردن چاکرای 1 توسط خودتان را اموزش میدهد . انها خیلی خطرناکند . همه شما ایمان به وحدانیت منفی و مثبت ، یگانگی روح و جسم ندارید . چگونه میتوانید انرا انجام دهید ؟ روح شما نه غذایی میخورد و نه لباسی میپوشد .

فکرت را ازاد کن تا قدرت اراده ات ازاد شود .
    به هیچ وجه نگران و مضطرب و اشفته نباش و ترس به خود راه مده .
    تحت تسخیر شهرت ، جاه طلبی و عشق قرار نگیر .
    برای یکی کردن جسم فیزیکی ، روح ، انرژی جهانی تمرین کن .
    برای تندرستی جسمی دیگران کمک را فرا بخوان .
    برای اموزش و گسترش روحی ، روانی دیگران کمک را فرا بخوان .
    برای حل مشکلات داخلی و خارجی کره زمین کمک کن .
    _ درک ماموریت ما روی کره زمین :
    اگاهی یا روشن فکری باطنی نسبت به خودمان .
    بازیابی خرد اصلی خودمان .

یک زندگی ارام و خرسند و رضایت بخش ، همچون درختی پربار است که توسط ازادی مطلق تغذیه میشود .
    وقتی به این بینش دست یافتید که ما برای خدمت به بشریت بر روی زمین پا نهاده ایم و نه برای منفعت شخصی ، هیچگونه مانع و یا گرفتگی در کارمان نخواهیم داشت . اگر تمامی ما در یک راستا به طرف خداوند با هدف مشترک ، در یاری دیگران قرار بگیریم ، همیشه موفق خواهیم بود . اگر نسبت به ان اگاه باشید ، پس به ارامی ازادی خود را باز خواهید یافت .
    Last edited by shahram02; 21-01-2008 at 00:25. دليل: following

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

جادوي سياه در غالب يه عكس خوشگل!

ميگن اين عكس ساخته ي افراد شيطون پرسته و هر كي بش نگا كنه و خيره شه ، يه اثرات بدي روش ميذاره

و باعث اختلالات روحي رواني ميشه و ممكنه مورد آزار اذيت جن و منا قرار بگيره

يكي اين عكسرو ديده ، بعد طرف( همين دختره ) اومده تو خوابش ، حالشو گرفته...

منم گفتم بذارم اين جا همه انرژي منفي بگيرن!

ولي مثل اين كه واقعا قضيه جديه ... هر كي ميخواد ببينه ، بره تو اون لينكي كه دادم... ولي هر چي شد پاي

خودتونا ، من بيگناهم!
    این طرف چطوری تو خواب تونسته عکس بگیره؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •