میشه یکم بیشتر توضیح بدینباید چیکار کنم؟
![]()
میشه یکم بیشتر توضیح بدینباید چیکار کنم؟
![]()
ببخشید که چندتا پست شد! دست خودم نبود!![]()
Last edited by pooria_k2; 04-11-2007 at 10:44.
چه جوری میشه پست های اضافه رو پاک کرد؟؟![]()
Last edited by pooria_k2; 04-11-2007 at 10:40.
لطفا چندتا بازی تو مایه های tekken معرفی کنید!
Last edited by pooria_k2; 04-11-2007 at 10:36.
سلام به دوستای عزیز بچه ها بالاخره psp خودمو فروختم به قیمت 190 هزار تومان model:value pack با قاب ترک برداشته البته ترکش از پیچ کنار speakerها بود به بالا البته به screen نرسیده بود و فریمور M33-2-3.71
با یه رم 2GB تقلبی که فقط 100 MG اون کار میکرد در ضمن PACK مشکی رو بهش ندادم و در ضمن نزدیک به دو سال بود که داشتمش... تازه صفخش هم پر خش بود.
راستی بچه ها من این هفته میحوام اسلیم بگیرم و در حدود 260 هزار تومان پول دارم .میتونم با این پول اسلیم با رم 4GB بگیرم؟
راستی میشه یه روزی با PSP بازیهای PS3 رو بازی کرد؟
در ضمن بازی HITMAN 4 برای PSP اومده یا نه؟
ببحسید که زیاد حرف زدم...
بچه ها يه سوال دارم . من الان رفتم بازي manhunt2 را خريدم حالا ميخام ببينم اگه بازي logan shadow را از روي رمم پاك كنم و manhunt رو بريزم بعد چند روزه ديگه دوباره logan shadow را بريزم و سوي هاي لوگان شدو را هم پاك نكنم بازي از همون جايي كه سيو بوده مياد ؟
يكيش ناروتو يا خارجيش naruto اگه اشتباه ننوشته باشم.
شما تا وقتي كه مموري psp خودتون رو فرمت نكنيد سيوها باقي ميمونه شما حتي ميتونيد از سيوهاي خودتون روي كامپيوتر بك كاپ بگيريد تا مشكلي نداشته باشيد.
مرسي رسول جان . راستي كسي به ما نگفت بالاخره pspكنسوله نسله چندمه ؟
Psp کنسول نسل N+1 هست،اگر و فقط اگر عدد N یکی از عدد نسل Psp کمتر باشه.خوب نسلشو چیکار داری؟اصلا نسل منفی دوم باشه!مهم سطح بازیاشه که به شدت بالاست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)