تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 3195 اولاول ... 901401801861871881891901911921931942002402906901190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

منظورم Pes8 و Fifa08 بود .من Psp رو به Xbox وصل کردم ،میشه موزیک هام یا عکسهام رو تو هاردش کپی کنم؟ آیا میشه پروفایلمو از یه Xbox بریزم تو پی اس پی بعد از پی اس پی بریزم تو یه Xboxدیگه؟( آخه Xbox تمام فایلای پی اس پیم رو میخونه و میتونم عکسامو توش ببینم و به آهنگام گوش بدم ) راستی میشه با Xbox360 وی سی دی نگاه کرد؟ میشه یه سی دی عکس یا موزیک بزارم تو درایوش و کپی کنم تو هاردش؟ ممنون.راستی جایی رو سراغ دارید که تمام سی دی هاش رو امتحان کرده باشه و بدون مال کدوم ریجن ؟ آخه کنسول ما NTSC_UC هستش و رو جلد سی دی هم نوشته NTSC ولی وقتی میزاری تو دستگاه میگه مال این ریجن نیست جالب خود مغازه دار هم نمیدونه مال کدوم ریجن.راستی گرافیک Cell-Shade بازی ینی چی؟
    Last edited by bmwm3gtr; 15-06-2008 at 21:01.

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[][این مشکل تو همه بازی ها هست یا فقط تو gta5 اینجوریه یعنی شما میخواین بگین هیتاچی بهتر از بنکیو است؟یعنی امکان داره مشکل درایو بنکیو در بازی مثلsplinter cell5وجود داشته باشه؟ تو assassin کمی تکسچرها دیر لود میشد ایا این مشکل از درایو بنکیو کنسولم بود؟؟
    برای خرید cdبازی باید به چه چیزایی دقت کنم؟
    جایی رو میشناسین که ارزونتر از همه جا بازی بفروشه؟(زیر 5 تومن)[/

از دوستان خواهش میکنم در مورد سوالهایی که پرسیدم بیشتر راهنماییم کنن ممنون میشم
    Last edited by amaranth_silent; 15-06-2008 at 11:12.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

منظورم Pes8 و Fifa08 بود .من Psp رو به Xbox وصل کردم ،میشه موزیک هام یا عکسهام رو تو هاردش کپی کنم؟ آیا میشه پروفایلمو از یه Xbox بریزم تو پی اس پی بعد از پی اس پی بریزم تو یه Xboxدیگه؟( آخه Xbox تمام فایلای پی اس پیم رو میخونه و میتونم عکسامو توش ببینم و به آهنگام گوش بدم ) راستی میشه با Xbox360 وی سی دی نگاه کرد؟ میشه یه سی دی عکس یا موزیک بزارم تو درایوش و کپی کنم تو هاردش؟ ممنون.راستی جایی رو سراغ دارید که تمام سی دی هاش رو امتحان کرده باشه و بدون مال کدوم ریجن ؟ آخه کنسول ما NTSC_UC هستش و رو جلد سی دی هم نوشته NTSC ولی وقتی میزاری تو دستگاه میگه مال این ریجن نیست جالب خود مغازه دار هم نمیدونه مال کدوم ریجن.راستی گرافیک Cell-Shade بازی ینی چی؟
    سلام.
    نه کپی نمیشه کرد.... فقط میشه عکسها رو نگاه کرد یا به موسیقی داخل psp گوش داد. ( همونطور که خودت هم گفتی ).
    فرمتهایی که 360 میخونه:
    dvd-video
    dvd-rom
    dvd-r/rw
    dvd+r/rw
    cd-da
    cd-rom
    cd-r
    cd-rw
    wma cd
    mp3 cd
    jpeg photo cd
    در ضمن، موسیقی رو نمیتونید روی هارد کپی کنید. فقط میشه به اون گوش کرد در صورتیگه فرمتش wave باشه. برای خرید دیسک هم میتونید از نکست جن بخرید. دیسکهاش امتحان شدن.... واقعا جالبه! یعنی حتی ریجن رو هم نمیدونستن؟! خوب شما بهتره از فروشگاه های معتبر بخری. مثل همونی که گفتم بالا.
    گرافیک سل-شید یعنی تقریبا کارتونی، رنگ و لعاب دار .... بازی XIII یادته ؟! یا مثلا همین Prince جدید که داره ساخته میشه گرافیکش همینطوریه.
    این عکس رو ببین تا منظور من رو بهتر متوجه بشی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[][این مشکل تو همه بازی ها هست یا فقط تو gta5 اینجوریه یعنی شما میخواین بگین هیتاچی بهتر از بنکیو است؟یعنی امکان داره مشکل درایو بنکیو در بازی مثلsplinter cell5وجود داشته باشه؟ تو assassin کمی تکسچرها دیر لود میشد ایا این مشکل از درایو بنکیو کنسولم بود؟؟
    برای خرید cdبازی باید به چه چیزایی دقت کنم؟
    جایی رو میشناسین که ارزونتر از همه جا بازی بفروشه؟(زیر 5 تومن)[/

از دوستان خواهش میکنم در مورد سوالهایی که پرسیدم بیشتر راهنماییم کنن ممنون میشم
    نه، به نظرم درایوا هیچ کدوم نسبت به هم برتری ندارن ... اینکه چرا بن-کیو تکسچرها رو دیرتر لود میکنه برای همه سواله. ( این مشکل رو همشون دارن تقریبا ). اما فکر نمیکنم با بازیهای دیگه مشکل داشته باشن!
    بازی اسیسین تعدادی باگ داره ... این متونه به خاطر همون باشه.
    به ریجن، مارک دیسک، دقت کنید. مطلب اضافه ای نیست.... برای خرید هم صفحه ی قبل گفتن بهتون، اما میتونید از وست یا نکست جن بگیرید.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

آقا دستت واقعا درد نکنه.چه جالب اتفاقا منم تو اون یکی تاپیک عکس prince جدید رو دیدم ولی معنی سل _ شید رو نفهمیدم گفتم شاید بهتر باشه که اینجا بپرسم که شما هم جواب دادی مرسی ، ولی حالم گرفته شد چون کلی رو prince of persia حساب کرده بودم که حال کنم چون به شدت به بازیش علاقه دارم ولی حیف که حالت معمولی نمیسازنش. آخه بگو مجبورید اینجوری بسازید !! اه !! واقعا میخوان به این سبک بسازن ؟ مسخره ها !! بازم دستت درد نکنه گل کاشتی ، مرسی.
    Last edited by bmwm3gtr; 16-06-2008 at 23:38.

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام .حالم خیلی گرفته شد .داشتم اساسین بازی میکردم تو یه صحنه از ارتفاع افتادم بعد که الطیر مرد اگه دیده باشید صحنه به یه حالت خاصی کش میاد بعد دوباره از اخرین check point لود میشه ولی ایندفعه برای من تو صحنه کش اومدن گیر کرد و صفحه همینطور سفید موند......البته restart کردم درست شد حالا دوستان لطف کنن بگن تا حالا با هچین مشکلی بر خوردن واینکه علتش چیه ؟ممکنه از کنسول باشه؟ ممنون از همتون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام .حالم خیلی گرفته شد .داشتم اساسین بازی میکردم تو یه صحنه از ارتفاع افتادم بعد که الطیر مرد اگه دیده باشید صحنه به یه حالت خاصی کش میاد بعد دوباره از اخرین check point لود میشه ولی ایندفعه برای من تو صحنه کش اومدن گیر کرد و صفحه همینطور سفید موند......البته restart کردم درست شد حالا دوستان لطف کنن بگن تا حالا با هچین مشکلی بر خوردن واینکه علتش چیه ؟ممکنه از کنسول باشه؟ ممنون از همتون
    عزيز
    بابا چه قدر تو وسواسي هستي
    اين ها همه از باگ ها و مشكلات بازي هستن
    اگه هم بازي نباشه از dvd مربوط به بازي هستن
    به كنسولت اصلا مربوط نميشه
    اينقدر دلهره خرابي يا مورد دار بودن كنسولت رو نداشته باش
    مثل اين كه تا حالا با PC بازي نكردي كه اين چيز ها برات عجيبه اره ؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آقا دستت واقعا درد نکنه.چه جالب اتفاقا منم تو اون یکی تاپیک عکس prince جدید رو دیدم ولی معنی سل _ شید رو نفهمیدم گفتم شاید بهتر باشه که اینجا بپرسم که شما هم جواب دادی مرسی ، ولی حالم گرفته شد چون کلی رو prince of persia حساب کرده بودم که حال کنم چون به شدت به بازیش علاقه دارم ولی حیف که حالت معمولی نمیسازنش. آخه بگو مجبورید اینجوری بسازید !! اه !! واقعا میخوان به این سبک بسازن ؟ مسخره ها !! بازم دستت درد نکنه گل کاشتی ، مرسی.
    سل شید یعنی مثلا به نظر میاد که با آبرنگ نقاشی شده! ولی پرینس جدیده خیلی خوب کار شده بهتره تا بازی کامل نشده دربارش نظر ندیم

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بابا این بازی پر از باگه. حتی بعضی اچیومنتاش هم باگ داره. حلا کجاشو دیدی؟ بزار آخر بازی 2تا الصیر رو کنترل کنی میفهمی باگ یعنی چی.
    حیفه بازی به این باحالی که اینقدر باگ داره

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بابا این بازی پر از باگه. حتی بعضی اچیومنتاش هم باگ داره. حلا کجاشو دیدی؟ بزار آخر بازی 2تا الصیر رو کنترل کنی میفهمی باگ یعنی چی.
    حیفه بازی به این باحالی که اینقدر باگ داره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

تولد 4 سالگی انجمن ها رو به همتون تبریک میگم. دوستان من به احتمال 99 درصد همین پنج شنبه دارم میرم یه الایت بگیرم اگر چیز مهمی هست که هنگام خرید باید بهش دقت کنم ممنون میشم اگر مطلعم کنید . در ضمن اگر در آخر نکاتتون نظر شخصیتون رو برای اینکه چه ریجنی بگیرم ، بگید صد برابر ممنون میشم.(البته خودم دلم بیشتر با پال هستش) خلاصه میخوام یه چیزی بگیرم که بترکونه و منو حسابی راضی نگه داره . نکات و راهنما یی های ارزشمندتون و در آخر نظر شخصی ریجنی، یادتون نره. ممنون ( دارم از خوشالی بال در میارم ) اوه اوه داشت یادم میرفت راستی میتونید یه فروشگاه خوب تو توپ خونه معرفی کنید که الایتو ارزونتر و با اطمینانتر از بقیه جاها بفروشه ؟ ( قیمت به روزشم بگید که دیگه ترکوندید ) بازم ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •