سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با سلام دوستان چنتا فونت میخوام که مثل ماشین حساب باشه منظورم شماره هاش هست ممنون
برو اینجا بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ATA FARZADI; 24-11-2010 at 12:03.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز ...
نیاز فوری به فونت فارسی جهت استفاده در فتوشاپ دارم که دقیقا شبیه فونت های چاپگر سوزنی ( ماتریس نقطه ای ) باشه و بعد از چاپ به نظر برسه که با چاپگر سوزنی پرینت شده چون فقط پرینتر جوهر افشان موجوده و نیاز داریم که متن چاپ شده حداقل شبیه چاپگر سوزنی در بیاد ... اگر چنین فونت فارسی موجود هست ممنون می شم لینک دانلودش رو بگذارید .
سلام
می تونی به این لینک ها هم سری بزنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما به لینک پایین مراجعه کن شاید فونت مورد نظرت پیدا بشه:
فونت فارسی و انگلیسی پدرخوانده رو میخواستم
مرسی
سلام
فونت فارسی برای پدر خوانده (GodFather) من سراغ ندارم!
(پدر خوانده)
دوست عزيز دو تاسوال دارم:
اول اينكه فونت خودكار رو دانلود كردم يه مشكلي داره: ن كامل نوشته نميشه ببينيد:
دوم اينكه من مي خوام جزوه پياده كنم و چون دست خطم خوب نيست بايد تايپ كنم.اين فونت براي چاب كردن خوبه؟اگه فونت بهتري سراغ دارين لطف كنيد بگيد.در ضمن دوست دارم فونتي باشه كه مثل دست خط خوشگلي باشه.
سلام
برای مشکل تون با حرف "ن" در نرم افزار ورد (Microsoft Office Word) می تونید فاصله خط ها رو از هم زیاد کنید تا مشکلی از این بابت نداشته باشید.
من به شخصه این دست خط رو نمی پسندم! (البته این بستگی به سلیقه ی افراد داره!)
اما دو تا گزینه ی دیگه براتون معرفی می کنم امیدوارم مفید باشه:
- فونت اوژن:
این فونت از روی دست نوشته های خانم حناچی ایجاد شده است.(طراح: استاد ابراهیم حقیقی)
لینک دانلود :
- فونت دست نویس:
فونت دست نویس توسط آقای احسان ایران نژاد آماده شده است که آقای ایران نژاد دست خط خود را تبدیل به فونت نموده.
لینک دانلود:
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)