تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 190 از 641 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    امیر خان فکر نکنم اگه جواب بدی چیزی ازت کم بشه (قصد توهین ندارم)ولی خوب شما این همه پست دادی می تونستی جواب این بنده خدا رو هم بدی شما حساب کن 180 صفحه کم نیست که بخوای بخونی برا یه مطلب که توشون پیدا کنی من خودم چند مرتبه یه پست زدم تا یه کسی بهم جواب داد
    دوست عزیز نیازی به گشتن نیستش چون اگه دقت کنین بالای صفحه گزینه جستجو هستش فقط کافی عبارتی که می خواهید رو اونجا بنویسین اگه چند بار به نوع های مختلف امتحان کنین حتما جوابتونو پیدا می کنین /خودتو بزار جای متاپکس و امیر خان خدائی اگه تو یه جا یه سوالو صدبار ازت بپرسنو جواب بدی کفرت درنمی یاد؟!بنا نسبت شما و دیگر دوستان بعضی ها بخودشون حتی زحمت کارکردن با گوشیشونم نمی دن چون بعضی سوالات واقعا خیلی راحته فقط کافی یک کمی تو گوشی دقت کنن و بگردن امیرخان و متاپکس که نماینده p990i نیستند یا تو شرکت سونی اریکسون آموزش ندیدن که اونا فقط بیشتر از دیگران واسه گو.شیشون ارزش قائلن و و با کمی ور رفتن باهاش کارائیشو درک کردند./یه وقت دلخورنشینا قصد توهین به هیچ کدوم از شما دوستای گلمو نداشتم /یاحق
    ============================
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فریاد یک روزنامه نگار جوان
    ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام و درود / نرم افزارهایی که برای p990i نیازمندم درصورت موجودیت داشتن راهنمائیم نمائید با تشکر:
    1) نرم افزاری مناسب برای قفل نمودن فایل ها و پوشه های شخصی (نرم افزارهای مختلفی از این انجمن که توسط دوستان گرامی جهت این کار گذاشته شده بود استفاده نمودم ولی اکثر آنها تک تک عکس ها و یا موزیک ها رو قفل می کرد نیازمند نرم افزاری هستم که مثلا فقط پوشه عکس رو قفل کنه و لازم نباشه که تک تک عکس هارو انتخاب نمود یعنی یک پوشه رو که توش امکان داره تعدادی عکس یا موزیک باشه رو قفل کنه یا اینکه بر فرض قسمت اس ام اس و یا قسمت های مختلف رو بشه قفل نمود)
    2) نرم افزاری جهت منشی تلفنی (متاپکس عزیز قبلا فرموده بودند که برای این نوع گوشی ها نرم افزاری به این عنوان طراحی نشده ولی وی ام اس (پست صوتی ) و یا پاسخ توسط اس ام اس پس از ریجت کردن زیاد برایم جالب نبودند مخصوصا (پست صوتی ) که برای تماس گیرندگانی که باهاش آشنا نیستند کمی مشکل است )
    3) نرم افزاری جهت ضبط صدا درحال مکالمه (نرم افزار قبلی که امیر خان عزیزم لطف نموده بود رمز و پس می خواست که موجود نبود)
    4) انتی ویروس برای گوشی و مموری کارت (نرم افزار مکافی متاپکس عزیز برایم گذاشت خوبه ولی چطوری آپدیتش کنم و اگر بهتر از اون هست برام لطف بفرمائید)
    5) قبلا از متاپکس خواستم که همانند آموزش آپدیت نمودن یک راهنمائی کامل و جامع برای استفاده از اینترنت و ایمیل و ام ام اس واسمون بزاره ولی ظاهرا هنوز فرصت پیدا نکردند آخه من بخاطر استفاده شبانه روزی از اینترنت رفتم یه خط دائمی ارانسل هم گرفتم البته هنوز دستم نرسیده ولی فکر کنم دیگه باید این هفته برسه از نوع خط رزو طلائی که شمارش با خط دولتیم یکی هستش واسه همین خیلی به اینترنت و ایمیل (ایمیل از قسمت اس ام اس ) نیازمندم واگه لطف کنین راهنمای کامل و جامع استفاده از این موارد رو واسمون بزارین
    6)اگه نرم افزاری برای استفاده نمودن از فلش دوربین بجای چراغ قوه مثل سری های w و k وجود داره ممنون می شم واسم بزارین آخه حتما باید رفت تو قسمت دوربین بعد فلشو روشن کرد و همش دستم رو دکمه دوربین باشه تا چراغه خاموش نشه
    7)راستی در w550i می شد وقتی کسی بقلت نشسته و داره صحبت می کنه صداشو یواشکی ضبط نمود البته اگه ضبط صدارو می ذاشتیم تو میانبرش با یک کلیک رو فلش می شد خودش شروع به ضبط می کرد ولی تو p حتما باید بعد از وارد شدن به قسمت ضبط بری رو نیو و اوکی کنی !!!!!!!!!!
    از حوصلتون و پاسخگویی کامل و جامعتان ممنونم /خسته نباشی/ موفق باشیدو پیروز وسلامت / یا حق / بدرود/
    ========================
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فریاد یک روزنامه نگار ج.ان
    ببینیدو نظر دهید و معرفی نمائید

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چه جوري بايد از Gprs استفاده كنم؟؟

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

باید اپراتور این سرویس رو ساپورت کنه اپراتور شما چیه ؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باید اپراتور این سرویس رو ساپورت کنه اپراتور شما چیه ؟
    ايرانسل.
    چه جوري بايد گوشي رو تنظيم كنم؟

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام و درود / نرم افزارهایی که برای p990i نیازمندم درصورت موجودیت داشتن راهنمائیم نمائید با تشکر:
    1) نرم افزاری مناسب برای قفل نمودن فایل ها و پوشه های شخصی (نرم افزارهای مختلفی از این انجمن که توسط دوستان گرامی جهت این کار گذاشته شده بود استفاده نمودم ولی اکثر آنها تک تک عکس ها و یا موزیک ها رو قفل می کرد نیازمند نرم افزاری هستم که مثلا فقط پوشه عکس رو قفل کنه و لازم نباشه که تک تک عکس هارو انتخاب نمود یعنی یک پوشه رو که توش امکان داره تعدادی عکس یا موزیک باشه رو قفل کنه یا اینکه بر فرض قسمت اس ام اس و یا قسمت های مختلف رو بشه قفل نمود)
    2) نرم افزاری جهت منشی تلفنی (متاپکس عزیز قبلا فرموده بودند که برای این نوع گوشی ها نرم افزاری به این عنوان طراحی نشده ولی وی ام اس (پست صوتی ) و یا پاسخ توسط اس ام اس پس از ریجت کردن زیاد برایم جالب نبودند مخصوصا (پست صوتی ) که برای تماس گیرندگانی که باهاش آشنا نیستند کمی مشکل است )
    3) نرم افزاری جهت ضبط صدا درحال مکالمه (نرم افزار قبلی که امیر خان عزیزم لطف نموده بود رمز و پس می خواست که موجود نبود)
    4) انتی ویروس برای گوشی و مموری کارت (نرم افزار مکافی متاپکس عزیز برایم گذاشت خوبه ولی چطوری آپدیتش کنم و اگر بهتر از اون هست برام لطف بفرمائید)
    5) قبلا از متاپکس خواستم که همانند آموزش آپدیت نمودن یک راهنمائی کامل و جامع برای استفاده از اینترنت و ایمیل و ام ام اس واسمون بزاره ولی ظاهرا هنوز فرصت پیدا نکردند آخه من بخاطر استفاده شبانه روزی از اینترنت رفتم یه خط دائمی ارانسل هم گرفتم البته هنوز دستم نرسیده ولی فکر کنم دیگه باید این هفته برسه از نوع خط رزو طلائی که شمارش با خط دولتیم یکی هستش واسه همین خیلی به اینترنت و ایمیل (ایمیل از قسمت اس ام اس ) نیازمندم واگه لطف کنین راهنمای کامل و جامع استفاده از این موارد رو واسمون بزارین
    6)اگه نرم افزاری برای استفاده نمودن از فلش دوربین بجای چراغ قوه مثل سری های w و k وجود داره ممنون می شم واسم بزارین آخه حتما باید رفت تو قسمت دوربین بعد فلشو روشن کرد و همش دستم رو دکمه دوربین باشه تا چراغه خاموش نشه
    7)راستی در w550i می شد وقتی کسی بقلت نشسته و داره صحبت می کنه صداشو یواشکی ضبط نمود البته اگه ضبط صدارو می ذاشتیم تو میانبرش با یک کلیک رو فلش می شد خودش شروع به ضبط می کرد ولی تو p حتما باید بعد از وارد شدن به قسمت ضبط بری رو نیو و اوکی کنی !!!!!!!!!!
    از حوصلتون و پاسخگویی کامل و جامعتان ممنونم /خسته نباشی/ موفق باشیدو پیروز وسلامت / یا حق / بدرود/
    سوالات من هم بود ! اين پاييني رو هم قبلا مطرح كرده بودم شرمنده كه يكم اماتوري هست !

چه جوري اهنگ هشدار مسيج ها رو تعقيير بدم !؟
    اون مشكلي كه مطرح كرده بودم (صفحه 188 ) حل شد اون كريستال عربيك رو ديسيبل كردم مشكل حل شد حالا چه جوري بايد انيستال كنم كسي ميدونه اگه ممكنه يه برنامه بهتر براي فارسي نويسي به من معرفي كنيد !

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

6

ايرانسل.
    برو تو خود سایتش irancell.ir
    اونجا خودش نوشته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این مشکل برای فونت گوشی نیست بلکه مال فونت اپرا هستش و کاریش نمیشه کرد نا ورژن بعدی بیاد
    اگه بتونی firefox برای اون پیدا کنی میشه !
    چون اون از فونت خود گوشی استفتده میکنه
    راستی شما فئنت فارسی رو ریختی رو گوشی ؟
    عزیز فونت عربی هست نه فارسی مگه فونت فارسی هم هست ؟؟؟

داره خودمونی میشه Ashilis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    دهنو

5

ايرانسل.
    یه اس ام اس باید بزنی به شماره 141 تا یه فایل برات اس ام اس کنه بعد اون فایل رو باز می کنی و استفاده میکنی اگه بخوای به صورت دستی تنظیم کنی خیلی درد سر داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میتونین وقتی دکمه دوربین رو واسه روشن نگه داشتن فلاش نگه می دارین برین رو فیلم برداری . اینجوری فلاش روشن می مونه که اگه دوباره رو عکس برین هم روشنمی مونه .
    Last edited by Mahyar25; 12-08-2007 at 21:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •