نیرنگ باز = اسیا تک
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
نیرنگ باز = اسیا تک
شما تاحالا با پارس آنلاین کار کردی؟
من یه عنوان کسی که از هردو شرکت خدمات گرفتم به جرات میتونم بگم پارس از داتک خیلی بهتره از همه نظر
بغیر از قیمت
دوست عزیز
مشکل اول همون پوله که پارس داره قیمت خونش باباشو میگیره.دوما منم دوستانی دارم که مثل شما از هردو شرکت استفاده کردن و داتک رو از هر لحاظی بهتر میدونستن.
موفق باشی
اسياتك : روباه مكار
اين بهتره!
اقا کسی شما رو مجبور نکرده که حتما از اسیاتک بگیرین که خوب می بینی خوب نیست برو از شرکت هایی مثل سپنتا که معروف هست بگیر تا همون کیفیت اسیاتک رو به شما بده من خودم 4 ماه مشترک اسیاتک هستم و جز کسایی هستم که با تمام مشکلاتش ساختم چون هر چی پول بدی همون قدر هم آش می خوری مثلا طرف رفته سرعت 64 گرفته با قیمت 10000 تومن در صورتی که اگه با دایال می خواست استفاده کنه حداکثر می تونست 50 ساعت اینترنت داشته باشه که به غیر از کارت هزینه تلفن هم براش می افته به نظر خودم اونهایی adsl دارن که سرعتشون حداقل 256 هستش چون سرعت رو تازه متوجه میشی نه با سرعت 64 طرف می خواد سرعت بالا داشته باشه کیفیتش دقیقا یه ذره بیشتر از دایال هستش
1 ماه اول كه رايگانه اونو چرا نميگي محدوديت دانلودم كه نداره
من نفهميدم پس اين همه ميگن ADSL ADSL همين بود اون كه اونجوري اين كه اينجوري
من ميگم بهتره جاي اين حرفها بگيد كدوم يكي از اين شركتهاي بالا بهتره كه از اون خريد كنيم تا زه اينا معروفا هستن اينطورين واقعا خنده داره اينترنت داره روز به روز پيشرفت ميكنه حالا ميخوام برم بيخيال ADSL بشم برم ديالاپ استفاده كنم ميبينم سرعتش در سپنتا شده 31 كيلوبايت
زنگ زدم پشتيباني ميگم چرا سرعت 46 شده 31 يه شماره انالوگ كه سرعتش بيشتر از 28 نميشه بهم داده ميگه برو اينو استفاده كن سرعتت خوب ميشه
Last edited by fandogh; 08-08-2007 at 18:53.
دوست من
اگه واقعا شما adsl می خوای باید ماهی 30000 تومن بدی من خودم یه زمانی مشترک سپنتا بودم اون اول ها سرعت های بالا رو با سیستم POOOA داد حتی برای بعضی از کاربراش می اومد دیتای کاملا جدا در نظر می گرفت( دیتا بدون احتیاج به مودم و ) که واقعا خوب بود ولی الان با افزایش و استفاده کنندگان اینترنت مخابرات اومد محدود کرد و دسترسی اون رو برای شرکتها آزاد گذاشت البته اینو بگم این سیستم که الان دادن مثلا سرعت 64 یا 128 که شرکتها دارن میدن دست ما ها سرعت های واقعی نیستش بلکه همیشه 2 کیلو حداقل توی مسیر کم میشه در صورتی که اگه مثل شرکتها از شون بگیرین می بینین که به شما ضمانت در کیفیت میدن ولی مزیت هاش به نظر خودم اینه که نسبت به دایال اپ کاملا با صرفه هستش
سلام به همه
من هم حرف سپاهی 2007 قبول دارم
سلام به دوستان
آقا با این بحث های آدم گیج میشه.توی نظرسنجی تعداد نظرات پارس آنلاین بیشتره ولی میگن داتک خوبه پس من از کجا بگیرم؟
جون من یکی بگه از پارس آنلاین بگیرم یا داتک یا شاتل یا...؟شاتل DSL 2 داره.چه فرقی داره؟ بهتره؟
واقعا گیج شدم.
داتک نصبش رایگان است؟ پس چرا نوشته 10000 تومان هزینه ی نصب؟
512/512 داتک خوبه و ارزش داره 50 تومن ماهیانه پولش رو بدیم؟
پس از 100000 تومان اولیه , ماهی چقدر باید بدم؟
از نظر محدودیت چه طوره ؟
وقتی یک ماهه شارژ می کنی تا ماه دیگه تموم میشه (چه استفاده بکنی یا نکی) یا می تونی به اندازی یک ماه استفاده کنید(تیکه تیکه تا یک ماه شه) یعنی استفاده نکنی تموم می شه یا فقط موقعی که استفاده می کنی از شارژت کم میشه؟چه طوری است؟
و......
Last edited by SIMON137; 08-08-2007 at 21:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)