تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 190 از 645 اولاول ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,891 به 1,900 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیرنگ باز = اسیا تک

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چر از همون داتک نمیگری.خداییش داتک که دیگه خیلی از پارس آنلاین بهتره.تازه تو توی این مملکت کی دیدی کاری به موقع انجام بشه که این بار دومش باشه؟
    شما تاحالا با پارس آنلاین کار کردی؟
    من یه عنوان کسی که از هردو شرکت خدمات گرفتم به جرات میتونم بگم پارس از داتک خیلی بهتره از همه نظر
    بغیر از قیمت

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما تاحالا با پارس آنلاین کار کردی؟
    من یه عنوان کسی که از هردو شرکت خدمات گرفتم به جرات میتونم بگم پارس از داتک خیلی بهتره از همه نظر
    بغیر از قیمت
    دوست عزیز
    مشکل اول همون پوله که پارس داره قیمت خونش باباشو میگیره.دوما منم دوستانی دارم که مثل شما از هردو شرکت استفاده کردن و داتک رو از هر لحاظی بهتر میدونستن.
    موفق باشی

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

اسیا تک نیرنگ بازه نگیرید !!!!!!!!!!!!!

به جای اینکه 128 رو + 25 هزار تومان بفروشه 20 میفروشه و لی در کل 4 روز قطه نه یک سره به طور همه روزه

مثلان روز اول 1 ساعت رو زدوم 2 روز سوم 1 و همین طوری دزدی میکنه

و هیچ خسارتی هم نمیده

اسیا نگیرید ما گرفتیم پشیمونیم

داتک خیلی عالی و پارس انلاین
    اسياتك : روباه مكار
    اين بهتره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقا کسی شما رو مجبور نکرده که حتما از اسیاتک بگیرین که خوب می بینی خوب نیست برو از شرکت هایی مثل سپنتا که معروف هست بگیر تا همون کیفیت اسیاتک رو به شما بده من خودم 4 ماه مشترک اسیاتک هستم و جز کسایی هستم که با تمام مشکلاتش ساختم چون هر چی پول بدی همون قدر هم آش می خوری مثلا طرف رفته سرعت 64 گرفته با قیمت 10000 تومن در صورتی که اگه با دایال می خواست استفاده کنه حداکثر می تونست 50 ساعت اینترنت داشته باشه که به غیر از کارت هزینه تلفن هم براش می افته به نظر خودم اونهایی adsl دارن که سرعتشون حداقل 256 هستش چون سرعت رو تازه متوجه میشی نه با سرعت 64 طرف می خواد سرعت بالا داشته باشه کیفیتش دقیقا یه ذره بیشتر از دایال هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض سلام

اسياتك : روباه مكار
    اين بهتره!
    1 ماه اول كه رايگانه اونو چرا نميگي محدوديت دانلودم كه نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا کسی شما رو مجبور نکرده که حتما از اسیاتک بگیرین که خوب می بینی خوب نیست برو از شرکت هایی مثل سپنتا که معروف هست بگیر تا همون کیفیت اسیاتک رو به شما بده من خودم 4 ماه مشترک اسیاتک هستم و جز کسایی هستم که با تمام مشکلاتش ساختم چون هر چی پول بدی همون قدر هم آش می خوری مثلا طرف رفته سرعت 64 گرفته با قیمت 10000 تومن در صورتی که اگه با دایال می خواست استفاده کنه حداکثر می تونست 50 ساعت اینترنت داشته باشه که به غیر از کارت هزینه تلفن هم براش می افته به نظر خودم اونهایی adsl دارن که سرعتشون حداقل 256 هستش چون سرعت رو تازه متوجه میشی نه با سرعت 64 طرف می خواد سرعت بالا داشته باشه کیفیتش دقیقا یه ذره بیشتر از دایال هستش
    من نفهميدم پس اين همه ميگن ADSL ADSL همين بود اون كه اونجوري اين كه اينجوري
    من ميگم بهتره جاي اين حرفها بگيد كدوم يكي از اين شركتهاي بالا بهتره كه از اون خريد كنيم تا زه اينا معروفا هستن اينطورين واقعا خنده داره اينترنت داره روز به روز پيشرفت ميكنه حالا ميخوام برم بيخيال ADSL بشم برم ديالاپ استفاده كنم ميبينم سرعتش در سپنتا شده 31 كيلوبايت
    زنگ زدم پشتيباني ميگم چرا سرعت 46 شده 31 يه شماره انالوگ كه سرعتش بيشتر از 28 نميشه بهم داده ميگه برو اينو استفاده كن سرعتت خوب ميشه
    Last edited by fandogh; 08-08-2007 at 18:53.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست من
    اگه واقعا شما adsl می خوای باید ماهی 30000 تومن بدی من خودم یه زمانی مشترک سپنتا بودم اون اول ها سرعت های بالا رو با سیستم POOOA داد حتی برای بعضی از کاربراش می اومد دیتای کاملا جدا در نظر می گرفت( دیتا بدون احتیاج به مودم و ) که واقعا خوب بود ولی الان با افزایش و استفاده کنندگان اینترنت مخابرات اومد محدود کرد و دسترسی اون رو برای شرکتها آزاد گذاشت البته اینو بگم این سیستم که الان دادن مثلا سرعت 64 یا 128 که شرکتها دارن میدن دست ما ها سرعت های واقعی نیستش بلکه همیشه 2 کیلو حداقل توی مسیر کم میشه در صورتی که اگه مثل شرکتها از شون بگیرین می بینین که به شما ضمانت در کیفیت میدن ولی مزیت هاش به نظر خودم اینه که نسبت به دایال اپ کاملا با صرفه هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه

من هم حرف سپاهی 2007 قبول دارم

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام به دوستان

آقا با این بحث های آدم گیج میشه.توی نظرسنجی تعداد نظرات پارس آنلاین بیشتره ولی میگن داتک خوبه پس من از کجا بگیرم؟

جون من یکی بگه از پارس آنلاین بگیرم یا داتک یا شاتل یا...؟شاتل DSL 2 داره.چه فرقی داره؟ بهتره؟

واقعا گیج شدم.

داتک نصبش رایگان است؟ پس چرا نوشته 10000 تومان هزینه ی نصب؟

512/512 داتک خوبه و ارزش داره 50 تومن ماهیانه پولش رو بدیم؟

پس از 100000 تومان اولیه , ماهی چقدر باید بدم؟

از نظر محدودیت چه طوره ؟

وقتی یک ماهه شارژ می کنی تا ماه دیگه تموم میشه (چه استفاده بکنی یا نکی) یا می تونی به اندازی یک ماه استفاده کنید(تیکه تیکه تا یک ماه شه) یعنی استفاده نکنی تموم می شه یا فقط موقعی که استفاده می کنی از شارژت کم میشه؟چه طوری است؟

و......
    Last edited by SIMON137; 08-08-2007 at 21:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •