ممنون دوست عزیز من این کار کردم یه الماس سبز بهم داد حالا نمیدونم کجتا برم داخل کلیسا هم که میرم نمیشه کاری کرد فقط گفتم شاید باید بپرم رو لوستر یه کاری بکنم یا نه؟
ممنون دوست عزیز من این کار کردم یه الماس سبز بهم داد حالا نمیدونم کجتا برم داخل کلیسا هم که میرم نمیشه کاری کرد فقط گفتم شاید باید بپرم رو لوستر یه کاری بکنم یا نه؟
وقتي داخل كليسا شدي بايد از سمت چپ بري و يه راهرو هست كه بايد از اونجا بري و بپري روي لوستر .
دوستان من امروز يه دور هم با آدا تمومش كردم . وقتي تمومش ميكني يه دست لباست خوشگل براي ---- آزاد ميشه . ولي داخل دمو ها اون لباس تنش نيست !
با این پچ بازی را با موس انجام دهید امیدوارم تکراری نباشه چون چند روزی نبودم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از سایت تکین
دوستان من یک پچ میخوام که کنترل بازی مثل Cold Fear بشه .
علی این پچ اینکارو میکنه ؟
بهتره که از پچ موس برای این بازی استفاده نکنید آخه هم کنترل بازی بد میشه هم اگه از کلید های کیبرد برای شلیک استفاده کنید از بازی میاد بیرون و send error میده !!!!!
داستان بازی : ( البته چیزهایی که من فهمیدیم! اگه اشتباه بود بگید تصحیح کنم )
در سال 1998 شرکت Unmbrella دست به یک سری آزمایشات کرده که باعث پخش ویروسی در راکون سیتی شد . به همین دلیل رئیس جمهور آمریکا به خاطر تلفات جانی کمتر دستور به نابودی این شهر دادند که کسانی که RE3 رو تموم کردند میفهمند منظورم کدوم صحنه هستش . با این همه خسارات شرکت Umbrella شکست خورد و ورشکست شد و تقریبا نابود شد . به خاطر همین دستور رئیس جمهور شرکت ، رئیس شرکت Ubmrella دستور داد که دختر رئیس جمهور ( اشلی ) رو بدزدند که در انجام این عملیات با شکست مواجه شدند و یک گروه ناشناس اشلی رو دزدیدند . در این وضعیت پلیس R.P.D یک مامور بسیار با تجربه و حرفه ای رو برای پس گرفتن اشلی فرستاد . Leon S.Kennedy ماموری که در RE2 با Claire موفق شدند که از راکون سیتی فرار کنند . لیون تصمیم میگیرید از یک روستایی که آخرین خبر از اشلی از اونجا رسیده جستجو را شروع کند . ولی در همین اول عملیات با استقال عجیب روستاییان مواجه میشود . بعد از گذشتن از مراحلی میفهمد که روستاییان دوباره به وسیله ی ویروسی از طریق یک نفر که میخواهد کنترل آن قسمت شاید هم همه ی موجودات مصموم شده و کنترل خود را از دست داده اند و شبیه به زامبی شده اند . از طرف دیگه یه نفر وجود داره که این زامبی ها برای اون کار میکنند و از او اطاعت میکنند . به همین دلیل هستش که وقتی صدای کلیسا میاد همه داخل کلیسا میشوند . Lord Satler کسی هست که رئیس همه ی موجودات هستش و این ویروس رو کشف کرده . کسی که به این ویروس مبتلا میشه باعث رشد یک ویروس در داخل بدنش میشه . حالا لیون و اشلی به این ویروس مبتلا هستند و باید یه فکری به حال خودشون بکنند .
Last edited by Oracle_Eldorado; 12-02-2007 at 18:20.
اقا من یه جورایی گیج میزنم. آیا بازی رزیدنت اویل 4 برای پی سی به بازار اومده؟!؟!؟!؟؟! آخه من هر چی تو مغازه ها دنبالش گشتم نبود.
کی میگه با ماوس کنترلش بد میشه
لینکی که nvidia برای کنترل با ماوس گذاشته بود را دانلود کنید
من که با ماوس رفتم و کلی حال کردم
الان هم بازی را تموم کردم
به نظر من هم مراقبت از اشلی خیلی اسونه
فقط کافیه یک گوشه بایستید که کسی نتونه از پشت بهتون حمله کنه و اشلی را ببره...همین
ولی عجب داستانی داشت...دمش گرم![]()
اینم جواستیک های مخصوص این بازی![]()
![]()
.البته خیلی ها قبلا دیدنشون ولی گفتم بد نیست دوباره بذارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پریدم رو لوستر حالا چیکار کنم/؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)