تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 33 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 326

نام تاپيک: ==> فقط داستان بازیها <==

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينجا راهنماي بازي نيست اينجا داستانهاي بازيا رو ميگن

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه ايشون جوابتون رو ندادن در ضمن اون تامب رايدري كه شما داستانشو ميخوايد همون تامب رايدر يكه كه باز سازيش كردن در نتيجه داستانشم همونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مگه ايشون جوابتون رو ندادن در ضمن اون تامب رايدري كه شما داستانشو ميخوايد همون تامب رايدر يكه كه باز سازيش كردن در نتيجه داستانشم همونه

پس لطفا blood money

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

داستان max payne 1&2 ر و می خواستم
    ممنون

داره خودمونی میشه ayla moon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    زامبیستان

پيش فرض شینوبیده راه نینجا

به نام اهورا یگانه خالق اریا

سلام دوستان ، من هم داستان بازی شینوبیدو راه نینجا را برایتان نوشت ام امیدوارم لذت ببرید .

shinobido

بعد از جنگ و درگیری که در شماره ی قبل انجام شد و طی ان کرو ( یا همون گو ) با درگیری شدیدش با یک
    جادوگر شکست خورد ، سقوط می کند.
    داستان از انجا اغاز می شود که کرو در کنار رودخانه ای از حالت اغما بیرون می اید و هیچ چیز را بیاد ندارد .
    در همین میان نامه ای بدستش می رسد که چند چیز را بیاد وی می اورد ...
    جادوگر بعد از گرفتن حافظه وی انرا در الماسی قرار می دهد و از شانس بد این الماس به چند تکه تبدیل شده
    و هر کدام در دست شخصی است . شخصی در این نامه به وی راهنمایی های بسیاری می کند .
    کرو سراسیمه وارد کاخ لورد فئودال می شود و به دنبال پدر ( خیالی ) خود می گردد . با کمی درگیری با سربازان
    قلعه سریعا خود را به اطاق لورد می رساند . در هنگام ورود به اطاق با سه نفر مواجه می شود . در حالی که
    سربازی را به حالت گروگان گرفته بود از انها سراغ پدر خود را می گیرد . بعد از کشتن ان سرباز به نشانه جدی بود
    از انها سوالش را دوباره می پرسد . لورد ایچیجو ، بانو سادام و لورد اکام ...
    ایچیجو به وی می گوید که پدری در کار نیست و او لورد و صاحب او می باشد . کمی در این میان بحث میانشان
    صورت می گیرد و در اخر سادام و اکام اطاق را ترک می کنند . لرد به کرو خانه ای می دهد تا در ان زندگی کند .
    و از همان ابتدا ماموریت اغاز می شود . فئودالهای بزرگ برای اینکه الماسهای کرو را به وی بدهند انرا برای خود
    بعنوان حربه ای مورد استفاده قرار می دهند . از ابتدایی ترین لحضه ها می تواند مشخص کنید که برای کدام یک
    از لورد ها فعالیت کنید . فعالیت برای هر یک از انها یعنی جنگ با دو نفر دیگر انها . این بازی به شما این امکان
    را می دهد تا در میان بازی راه خود را عوض کرده و بسوی لورد دیگری برود . در این میان بعد از نجام معموریت های
    بسیار قطعات زیادی را از الماس پیدا می کند . مبارزه برای هر لورد یعنی تقویت وی و سامورایی های وی در برابر
    دو تن دیگر است . این مساله حتی با تجاوز به حریم شخصی انها و به سرقت بردن شیئی یا ماموریتی دیگر انقدر
    ادامه دار می شود که حتی لورد شما به شما دستور قتل یکی از ان دو شخص را می دهد . با کنار رفتن یکی از
    انها شما دستورات را کاملا بر علیه فرد باقی مانده بشدت انجام می دهید . در هنگام بازی نامه های زیادی را از
    ان لورد دریافت می کنید که وی از شما تقاضای کمک و توقف جنگ با انها را می کند ...
    شما می توانید راهتان را عوض کنید اما در هر حال طرفین به ارسال این نامه ها ادامه می دهند . شما در میان
    بازی با دختری اشنا می شوید به نام کینو . کینو یکی از افرادیست که همراه با شما و شخصی دیگر از دست ان
    جادوگر جان سالم بدر برده اند . باز هم الماس پیدا می کنید و بخش عظیمی از حافظه به شما باز می گردد .
    شما می دانید که فردی دیگر که همبازی دوره کودکی شما بوده بخاطر شما یکی از چشمانش را از دست می دهد .
    لورد بروی شما برای قتل دیگری پافشاری می کند . شما چند بار فئودال مقابل را بقتل می رسانید ولی هر بار شاهد
    این هستید که وی از خودش اشخاصی را کپی کرده در اختیار دارد . در اخر با قتل لورد مقابل حقایق بسیاری براتان
    اشکار می گردد . شما بهمراه کینو و دوستتان به جنگ جادوگر قهار می روید . دوستتان در این میان جانش را از دست
    می دهد و شما با کینو باز می مانید . لورد فئودالی که برایش ماموریت را به پایان رساندید در کمال خوشی بسر
    می برد . ان شخصی که به شما نامه می فرستاد استادتان بود که جادوگر انرا در قالب یک گربه قرار داده بود .
    نکات قابل توجه در بازی استفاده از نوعی سیستم خاص است که بوسیله ان ( هرچند خیلی سخت )
    می توانید نوشیدنی هایی را اختراع کنید که با خوردن هر یک از انها نوعی حالت بشما دست می دهد .
    شما در میانه بازی می توانید از کینو بعنوان پلیر خود استفاده کنید . بخشهای مختلفی بعد از بازی از حالت پنهان
    در میایند . شما می توانید بعد از اتمام بازی انرا دوباره انجام دهید و اینبار برای شخص دیگری کار کنید .
    و ....
    ضعیف بود ولی به بزرگی خودتون ببخشید . دفعه بعد سعی می کنم مقاله جالب را در مورد بازی دیگری بنویسم
    تا اینده ای نزدیک بدرود ...

داره خودمونی میشه ayla moon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    زامبیستان

پيش فرض

من مکس پین 2 رو دارم ولی بعضی جاهاش گیر داشت تا ته نرفتم وگرنه وزاشتم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان من داستان رازيل(soul Reaver) رو ميخام.مخصوصاً يكش روخيلي دوست دارم
    اگر كسي ميدونه لطف كنه و براي من بگذاره
    متشكرم

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام دوستان من داستان رازيل(soul Reaver) رو ميخام.مخصوصاً يكش روخيلي دوست دارم
    اگر كسي ميدونه لطف كنه و براي من بگذاره
    متشكرم
    بگرد تو این تاپیک دوست عزیز فکر کنم Legacy of Kain Soul Reaver 1&2&Defiance را خودم با هم نوشته بودم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینم همون داستان بازی FARENHITE که از دوستم گرفتم . میگفت این رو از یه سایت فارسی کپی کرده ...
    من خودم نمیدونم از چه سایتی , وگرنه حتماً لینک اصلیش رو مینوشتم ...
    عجب حوصله ايي داشتي اينها را نوشتي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازی رزیدنت اویل 0 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •