تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 70 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 698

نام تاپيک: نوکیا 5500

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه چیز دیگری که در این گوشی وجود داره و برای من اهمیت داره PTT (Push To Talk ) این گوشیه لطفا بگین آیا کسی از این قابلیت استفاده کرده و اگر این کار را کرده برد آن تا چه فاصله ای است

ممنونم

دوست من سلام

این سرویس مخصوص یک سری تعداد کشور خاص می شه و در ایران این سرویس ارائه نمی شه.

بیلچه جون چند روزه گوشیم خیلی دیر روشن میشه. رو صفحه ی اول که مینویسه نوکیا گیر میکنه و 2 تا 3 دقیقه طول میکشه تا بیاد بالا. دلیلش چیه؟
    من هم قبلا یه مدت اینطور شدم . بعضی موقع ها باطری در می اوردم دوباره گوشی رو روشن می کردم . علت های مختلف داره : نصب برنامه . اس ام اس هایی که بد موقع می رسن . بعد یه مدت درست شد .

سلام دوستان
    گوشی من 5500 است و خودم رو جز شما ها میدونم در ضمن این اولین پست من هم است و تازه این گوشی رو بعد از عمری جستجو خریدم
    خداییش خیلی کمیابه ............
    و اما سوال های من؟
    1- وقتی تم های مورد نظر خودم رو نصب کردم همه رو بدون کم وکاست نصب شدن و من امتحانم کردم و از درستی آنها مطمئن شدم
    اما وقتی آخری نصب شدم و آن را هم امتحان کردم با کمال تعجب دیدم در قسمت تم های من خیلی از تم ها نیستند.....
    و وقتی خواستم دوباره نصب کنم به من ERROR میداد و میگفت نصبه ......
    تم های گوشی در کجا نصب میشن
    زیرا در APP MANGER نیز نیستن
    ولی یه جایی مخفی شدند

میشه بگید تم ها کجا نصب میشند .....
    درمموری نصب کردم اما نمی دونم کجا هستن...........

2- بازی مار و قطره آب که باید از بین سنگ ها رد کنیم رو در 5500 میخواهم در سایت نوکیا هم گشتم اما چیزی عایدم نشد.......
    لطفا جواب من را با دقت بدهید..........
    در مورد سوال دومم اگر لینک بازی هاش رو دارید برام بزارید تا دانلود کنم
    عکس بازی قطره آب :

این بازی مخصوص 5500 است زیرا با تکان دادن گوشی این قطره جا به جا میشه ولی و قتی من گوشیم رو خریدم داخلش نبود....
    لینکش رو لطفا بزارید

ممنون از شما ها
    میبینم که بر جمع 5500 داران روز به روز داره افزوده میشه.

دوست عزیز سلام .

عضویت هم مبارک. خیلی خوشحال شدم دیدم اولین پستتون را اینجا دادین.

و اما پاسخ سوالاتتون :

2- بازی مار و قطره آب که باید از بین سنگ ها رد کنیم رو در 5500 میخواهم در سایت نوکیا هم گشتم اما چیزی عایدم نشد.......
    لطفا جواب من را با دقت بدهید..........
    در مورد سوال دومم اگر لینک بازی هاش رو دارید برام بزارید تا دانلود کنم
    بازی مار خیلی بی مزه و بی سر وته ( به نظر من ) الان لینکشو ندارم بعدا می ذارم . تو سایت نوکیا هم نیست بیرون باید دنبالش بگردین.

ولی باز به قول شما قطره آب را از لینک زیر دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قتی تم های مورد نظر خودم رو نصب کردم همه رو بدون کم وکاست نصب شدن و من امتحانم کردم و از درستی آنها مطمئن شدم
    اما وقتی آخری نصب شدم و آن را هم امتحان کردم با کمال تعجب دیدم در قسمت تم های من خیلی از تم ها نیستند.....
    و وقتی خواستم دوباره نصب کنم به من ERROR میداد و میگفت نصبه ......
    تم های گوشی در کجا نصب میشن
    زیرا در APP MANGER نیز نیستن
    ولی یه جایی مخفی شدند

میشه بگید تم ها کجا نصب میشند .....
    درمموری نصب کردم اما نمی دونم کجا هستن...........
    این مشکله عجیبیه . تا حالا نداشتم . تم های نصب شده در جاهای مختلفی پخش می شن. شما تاریخ گوشیتونو ببرید 1 ماه جلو یه تم جدید روی گوشیتون نصب کنید بعد از طریق رم ریدر یا کابل usb توی مموری سرچ کنید ببینید فایلهای کپی شده روی مموری در اون تاریخ چیا بودن . اونجا محل قرار گرفتن تم ها هستند.
    البته از من میشنوید . وقتی یه تم را نصب کردید و خوشتون نیومد سریعا پاکش کنید چون بعد از نصب تم ها و برنامه های دیگر از قسمت app manager حذف میشن.

این مشکل تمام گوشی های سری 60 ورژن 3 هست.

اگر باز م تم می خواین این آدرس هم بد نیست. مخصوصا تم های آخریش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من با یک گوشی N 70 بلوتوث کردم ( یه فایل تصویری بود که با دوربین N 70 گرفته شده بود )
    ولی با کمال تعجب در موبایل من فقط ثانیه اول رو نشون داد و صداش پخش شد....
    و وقتی Stop زدم یک فرم از جایی که Stop زدم رو نیز نشان داد
    مگه گوشی من Mp4 ساپورت نمیکنه پس چرا تنونست پخش کنه........

آیا این مشکل با نرم افزار Pv Player قابل حله..........
    این مشکل شما نیست . مشکل تمام گوشی هاست چون گوشی شما خودش با کیفیت144 *176 فیلم می گیره فیلم های با این کیفیت رو فقط پخش می کنه ولی ان 70 با کیفیت 352 × 288 pixels format فیلم میگیره یعنی 2برابر بیشتر از 5500 برای همین این فیلم ها روی گوشی 5500 کار نمی کنه.

این مشکل همگانی هست وتمام گوشی ها اینگونه هستند. . من هم دوستم یه ان 80 داشت برای من فیلم فرستاد همین طوری شد.

می گم شما که فقط عیب رو گوشی گذاشتین حالا راضی هستین من که خیلی باش حال می کنم .

داره خودمونی میشه masoud_jamshidiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14

بیلچه جان من واقعا قصد خرید این گوشی رو دارم ولی با دیدن عکس ور اومدن صفحه کلید این گوشی یه کم دلم ناراضی است از این رو خیلی در این مورد توی سایتای مختلف جست و جو کردم تا این که یک روزی در یک جا خوندم علت ور اومدن صفحه کلید اینه که چون مردم می دونن این گوشی ضد آب هست از این رو این گوشی را خیلی زیر شیر آب میگیرن برای همینه که صفحه کلید ور میاد
    آیا به نظر تو علت همینه ؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه R;Shin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

14 5500 كُند

يه سوال مهم از تمام 5500 دارها :

گوشي 5500 من برنامه هاي java رو خيلي كند باز ميكنه يعني از لحظه‌اي كه من روي آيكون برنامه كليد ميزنم تا لحظه‌اي كه برنامه باز ميشه خيلي طول ميكشه... مثلاً:

برنامه رهياب تهران 85: شانزده ثانيه
    Advanced English dictionary : بيست و دو ثانيه

من گوشيم رو با برنامه‌ SPMarkJava 06 هم تست كردم و نتايج شبيه آماري بود كه بيلچه جان از 5500 داده (حتي باز شدن همين برنامه SPMarkJava هم 35 ثانيه طول كشيد !!!!!!)

اين برنامه‌ها رو من روي گوشي‌هاي ديگه‌اي مثل 3250 يا 6680 هم تست كردم و خيلي سريعتر از 5500 برنامه‌ها رو باز ميكردن
    خواهشاً بگيد عيب از گوشي منه يا كلاً 5500 مدلش همينه...

پيشاپيش از همگي ممنون...!
    Last edited by R;Shin; 27-06-2007 at 22:10.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بیلچه جان من واقعا قصد خرید این گوشی رو دارم ولی با دیدن عکس ور اومدن صفحه کلید این گوشی یه کم دلم ناراضی است از این رو خیلی در این مورد توی سایتای مختلف جست و جو کردم تا این که یک روزی در یک جا خوندم علت ور اومدن صفحه کلید اینه که چون مردم می دونن این گوشی ضد آب هست از این رو این گوشی را خیلی زیر شیر آب میگیرن برای همینه که صفحه کلید ور میاد
    آیا به نظر تو علت همینه ؟؟؟؟؟؟؟
    اگه خیلی دوستش داری بخر .اگه هواشو داشته باشی مطمئن باش 10 سال دیگه هم صفحش ور نمی یاد .

اگه با گارانتی هم بخری که مشکلی نداری . البته خودتون حتما شوال کنید.

يه سوال مهم از تمام 5500 دارها :

گوشي 5500 من برنامه هاي java رو خيلي كند باز ميكنه يعني از لحظه‌اي كه من روي آيكون برنامه كليد ميزنم تا لحظه‌اي كه برنامه باز ميشه خيلي طول ميكشه... مثلاً:

برنامه رهياب تهران 85: شانزده ثانيه
    Advanced English dictionary : بيست و دو ثانيه

من گوشيم رو با برنامه‌ SPMarkJava 06 هم تست كردم و نتايج شبيه آماري بود كه بيلچه جان از 5500 داده (حتي باز شدن همين برنامه SPMarkJava هم 35 ثانيه طول كشيد !!!!!!)

اين برنامه‌ها رو من روي گوشي‌هاي ديگه‌اي مثل 3250 يا 6680 هم تست كردم و خيلي سريعتر از 5500 برنامه‌ها رو باز ميكردن
    خواهشاً بگيد عيب از گوشي منه يا كلاً 5500 مدلش همينه...

پيشاپيش از همگي ممنون...!

شما می دونید من با 5500 شاخ تمام بچه های اون کولوپو شیکستم . بعضی ها اصلا روشون نشد بیان نتایجشونو بذارن.

در مورد برنامه های جاوا این برای همه گوشی های سیمبین اینطوری هست .

ولی یه طرفند برای سرعت دادن به اجرای برنامه های جاوا هست اون اینکه روی آیکونش کیلیک کنید و بعد سریع دکمه ی option رو بزنید و گزینه ی open را بزنید . حتما جواب می ده . روی بعضی برنامه های سیمبین هم جواب میده.

بعضی از برنامه ها اصلا خودشون خیلی دیر لوود می شن مثل SPMarkJava 06 و نقشه ها و دیکشنری ها و ...

شما می دونستید تا حالا بالاترین سرعت در بازی های دو بعدی و جاوا ماله 5500 هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مشکل شما نیست . مشکل تمام گوشی هاست چون گوشی شما خودش با کیفیت144 *176 فیلم می گیره فیلم های با این کیفیت رو فقط پخش می کنه ولی ان 70 با کیفیت 352 × 288 pixels format فیلم میگیره یعنی 2برابر بیشتر از 5500 برای همین این فیلم ها روی گوشی 5500 کار نمی کنه.

این مشکل همگانی هست وتمام گوشی ها اینگونه هستند. . من هم دوستم یه ان 80 داشت برای من فیلم فرستاد همین طوری شد.

می گم شما که فقط عیب رو گوشی گذاشتین حالا راضی هستین من که خیلی باش حال می کنم .

سلام دوست عزیز
    اولا ممنون از اینکه لینک بازی رو گذاشتی ....
    برنامه pv player رو نصب کردم دیگه به راحتی mp4 گوشی n 70 را نشان داد .......

من میخوام کل برنامه های گوشیم رو پاک کنم و دوباره بریزم...
    تا دیگه eroor نده چگونه این کار رو باید انجام بدم
    داخل کارتون گوشی من سی دی نبود اگه drive c رو فرمت کنم چه جوری فایل های اصلی گوشی 5500 را گیر بیارم آیا شما لینک فایل های اصلی نوکیا 5500 رو دارید

برنامه divx player چرا فایل هایی رو که من براش تاخیر میندازه.........
    میشه کمکم کنید ........
    ممنون از تو و همه دوستان

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

شما می دونید من با 5500 شاخ تمام بچه های اون کولوپو شیکستم.
    بیلچه فکر نمیکنی خیلی داری تند میری ....؟
    بهتره بری دوباره یه نگاه به جزییات امار بندازی ....
    حتما 2d و 3d رو که یادت هست ....؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیزم بیلچه جان
    درایو c من از بین رفته من چه جوری می تونم گوشیم رو مثل اولش کنم ( چه چیزی رو باید نصب کنم)..........
    اگه back up داری برام بزار ..........
    کمکم کن...............

ممنوووووووووووون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بیلچه فکر نمیکنی خیلی داری تند میری ....؟
    بهتره بری دوباره یه نگاه به جزییات امار بندازی ....
    حتما 2d و 3d رو که یادت هست ....؟
    سامان جان به این نمی گن تند رفتن می گن کر کری خوندن .

تازه گفتم بچه ها روحیه بگیرن . با شما نبودم که .

نتایج هم تا الان اینه :
    جمع بندي كلي تا اينجا بر اساس امتياز كلي:
    1-nokia 5500 با امتياز 2634
    2-sony ericsson m600 با امتياز 2544
    3-nokia n93 با امتياز 2362
    4-nokia n73 با امتياز 2004
    5- nokia n70 با امتياز 1138
    6-sony ericsson k510 با امتياز 1040
    7-nokia 6630 با امتياز1037
    8-sony ericsson w810 با امتياز 929

سلام دوست عزیز
    اولا ممنون از اینکه لینک بازی رو گذاشتی ....
    برنامه pv player رو نصب کردم دیگه به راحتی mp4 گوشی n 70 را نشان داد .......

من میخوام کل برنامه های گوشیم رو پاک کنم و دوباره بریزم...
    تا دیگه eroor نده چگونه این کار رو باید انجام بدم
    داخل کارتون گوشی من سی دی نبود اگه drive c رو فرمت کنم چه جوری فایل های اصلی گوشی 5500 را گیر بیارم آیا شما لینک فایل های اصلی نوکیا 5500 رو دارید

برنامه divx player چرا فایل هایی رو که من براش تاخیر میندازه.........
    میشه کمکم کنید ........
    ممنون از تو و همه دوستان
    خیلی خیلی خوشحال شدم فهمیدم با این برنامه مشکل حل میشه . خیلی اون موقع که دیدم اون فیلم ها روی گوشیم کار نمی کنه تاسف خوردم. تازه فقط ماله گوشی های دیگه نیست . من از روی اینترنت هم خیلی چیزا گرفتم همین طور شدن. خلاصه خیلی خیلی ممنون به خاطر پی گیریتون .

در مورد درایو سی هم . منظور از فرمت کردن این درایو این نیست که اطلاعات نرم افزاریش بپره . منظور اینه که شما وقتی گوشی رو فرمت می کنید قسمتی از فایل های نرم افزاریش از روی خود مموری باز نویسی می شه و مثل روز اولش میشه . البته با این کار تمام فایلهایی که خودتون روی فون مموری گزاشتین پاک میشه .کانکت ها و مسیج ها هم پاک میشه . برنامه های نصب شده هم غیر قابل استفاده میشن . برای چی می خواین فرمت کنین ؟ من 6 ماه یه بار این کارو می کنم و کلا با فرمت کردن مخالفم.

در مورد divx هم نفهمیدم چی می گین . divx بهترین برنامه پخش فایل های avi هست و آخرین ورژنش 0.88 هست . تو تاپیک برنامه ها گذاشتمش . من که خیلی باهاش حال می کنم برای همین یه تاپیک برای avi فایل درست کردم اگه اینترنت پر سرعت دارین یه سری بش بزنین.

دوست عزیزم بیلچه جان
    درایو c من از بین رفته من چه جوری می تونم گوشیم رو مثل اولش کنم ( چه چیزی رو باید نصب کنم)..........
    اگه back up داری برام بزار ..........
    کمکم کن...............

ممنوووووووووووون
    نمی فهمم شما پی جوری درایو سی گوشی رو از دست دادین ؟

متاسفانه قسمت back up گوشیم مشکل داره .

شما چی از روی این درایو پاک کردین . پاک کردن این فایلها کار راحتی نیست .

خیلی خوشحالم که تاپیک داره فعالتر میشه ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

سامان جان به این نمی گن تند رفتن می گن کر کری خوندن .

تازه گفتم بچه ها روحیه بگیرن . با شما نبودم که .

نتایج هم تا الان اینه :

خیلی خیلی خوشحال شدم فهمیدم با این برنامه مشکل حل میشه . خیلی اون موقع که دیدم اون فیلم ها روی گوشیم کار نمی کنه تاسف خوردم. تازه فقط ماله گوشی های دیگه نیست . من از روی اینترنت هم خیلی چیزا گرفتم همین طور شدن. خلاصه خیلی خیلی ممنون به خاطر پی گیریتون .

در مورد درایو سی هم . منظور از فرمت کردن این درایو این نیست که اطلاعات نرم افزاریش بپره . منظور اینه که شما وقتی گوشی رو فرمت می کنید قسمتی از فایل های نرم افزاریش از روی خود مموری باز نویسی می شه و مثل روز اولش میشه . البته با این کار تمام فایلهایی که خودتون روی فون مموری گزاشتین پاک میشه .کانکت ها و مسیج ها هم پاک میشه . برنامه های نصب شده هم غیر قابل استفاده میشن . برای چی می خواین فرمت کنین ؟ من 6 ماه یه بار این کارو می کنم و کلا با فرمت کردن مخالفم.

در مورد divx هم نفهمیدم چی می گین . divx بهترین برنامه پخش فایل های avi هست و آخرین ورژنش 0.88 هست . تو تاپیک برنامه ها گذاشتمش . من که خیلی باهاش حال می کنم برای همین یه تاپیک برای avi فایل درست کردم اگه اینترنت پر سرعت دارین یه سری بش بزنین.

نمی فهمم شما پی جوری درایو سی گوشی رو از دست دادین ؟

متاسفانه قسمت back up گوشیم مشکل داره .

شما چی از روی این درایو پاک کردین . پاک کردن این فایلها کار راحتی نیست .

خیلی خوشحالم که تاپیک داره فعالتر میشه ..
    مرسی از اینکه توجه میکنید به نوشته های من........
    دیروز با ترفنر 4 دگمه گوشیم رو به حالت اول در آوردم..........
    در هنگام روشن شددن دکمه های power - 3- *- menu را بگیری خودش ریست میشه......

آخر گوشی این 5500 ....
    من با هاش استخرم رفتم .......
    چه حالی داد وقتی عکس گرفتیم با بکس ..........

یه مشکل اساسی که من دارم : پرش آنتن است خیلی زیاد خالی میشه و پر میشه .........

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •