دوست من سلام
این سرویس مخصوص یک سری تعداد کشور خاص می شه و در ایران این سرویس ارائه نمی شه.
من هم قبلا یه مدت اینطور شدم . بعضی موقع ها باطری در می اوردم دوباره گوشی رو روشن می کردم . علت های مختلف داره : نصب برنامه . اس ام اس هایی که بد موقع می رسن . بعد یه مدت درست شد .نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که بر جمع 5500 داران روز به روز داره افزوده میشه.
دوست عزیز سلام .
عضویت هم مبارک. خیلی خوشحال شدم دیدم اولین پستتون را اینجا دادین.
و اما پاسخ سوالاتتون :
بازی مار خیلی بی مزه و بی سر وته ( به نظر من ) الان لینکشو ندارم بعدا می ذارم . تو سایت نوکیا هم نیست بیرون باید دنبالش بگردین.2- بازی مار و قطره آب که باید از بین سنگ ها رد کنیم رو در 5500 میخواهم در سایت نوکیا هم گشتم اما چیزی عایدم نشد.......
لطفا جواب من را با دقت بدهید..........
در مورد سوال دومم اگر لینک بازی هاش رو دارید برام بزارید تا دانلود کنم
ولی باز به قول شما قطره آب را از لینک زیر دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکله عجیبیه . تا حالا نداشتم . تم های نصب شده در جاهای مختلفی پخش می شن. شما تاریخ گوشیتونو ببرید 1 ماه جلو یه تم جدید روی گوشیتون نصب کنید بعد از طریق رم ریدر یا کابل usb توی مموری سرچ کنید ببینید فایلهای کپی شده روی مموری در اون تاریخ چیا بودن . اونجا محل قرار گرفتن تم ها هستند.قتی تم های مورد نظر خودم رو نصب کردم همه رو بدون کم وکاست نصب شدن و من امتحانم کردم و از درستی آنها مطمئن شدم
اما وقتی آخری نصب شدم و آن را هم امتحان کردم با کمال تعجب دیدم در قسمت تم های من خیلی از تم ها نیستند.....
و وقتی خواستم دوباره نصب کنم به من ERROR میداد و میگفت نصبه ......
تم های گوشی در کجا نصب میشن
زیرا در APP MANGER نیز نیستن
ولی یه جایی مخفی شدند
میشه بگید تم ها کجا نصب میشند .....
درمموری نصب کردم اما نمی دونم کجا هستن...........
البته از من میشنوید . وقتی یه تم را نصب کردید و خوشتون نیومد سریعا پاکش کنید چون بعد از نصب تم ها و برنامه های دیگر از قسمت app manager حذف میشن.
این مشکل تمام گوشی های سری 60 ورژن 3 هست.
اگر باز م تم می خواین این آدرس هم بد نیست. مخصوصا تم های آخریش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید