تشکر اما هنوز قبل از باز شدن پنجره اصلی یه پنجره برای رجیستر میاد و نمیره. اون رو چیکار کنم؟
تشکر اما هنوز قبل از باز شدن پنجره اصلی یه پنجره برای رجیستر میاد و نمیره. اون رو چیکار کنم؟
CyberLink PowerDVD Ultra 10.0.1714 | 241 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ّرای این مشکل راه حلی پیدا نشد؟
دوستان اساتید عزیز
من ویندوز سون دارم و power dvd رو سیستم اجرا نمیشه و ارور میده .
ورژن 10 رو هم دانلود کردم با کرک معتبر ولی باز اجرا نمیشه .
خواهشا کسی کمک کنه .![]()
کسی نیست کمک کنه ؟
دوستان چند وقت به چند وقت به این تاپیک سر میزنن ؟
سوال من جواب نداره ؟![]()
اگه ویندوز 7 سری n روی کامپیوترتون هست نمیتونید نصب کنید . باید ورژن قبلی که همین ورژن هست ولی n نیست رو نصب کنید.
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
دوستان چجوری میشه زیر نویس رو با power dvd رو فیلم پخش کرد؟؟ فیلم avi
آره ورژن n هست .
راه دیگه ای نداره؟
سلام.من ورژن CyberLink.1705(Trial)_DVD100510-04 رو دانلود کردم و به خوبی کرک شد.ولی میخوام skin رو تغییر بدم و از skin پاور دی وی دی9 استفاده کنم که به رنگ قرمز هست ولی برنامه از کار میفته.از محیط برنامه هم بخش دانلود skin چیزی نشون نمیده!!
حالا اگه این ورژن رو که نقل کردم دانلود کنم به صورت فول هست و پوسته قرمز رنگه ورژن ultra رو داره یا مثل ورژن CyberLink.1705(Trial)_DVD100510-04 آبی کلاسیک هست؟
کسانی که دانلود کردن اطلاع بدن که واسه یه پوسته 200mbدانلود نکنم.مرسی.
CyberLink PowerDVD Ultra 10.0 Build 1830 | 130.87 Mb
</b>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)