تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 527 اولاول ... 91516171819202122232969119519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 5270

نام تاپيک: sms های با حال و جالب (+18 ممنوع)

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه یه فیل لباس خواب آبی بپوشه بهش چی می گن؟ میگن:هه هه هه!این فیله لباس خوابه آبی پوشیده !حالا اگه صورتی بپوشه چی بهش می گن ؟میگن:چقدر لباس خوابه صورتی بهت میاد.حالا اگه لباس خوابه سفید بپوشه بهش چی می گن؟ میگن اینم خوبه ولی صورتی بهت بیشتر میومد..! اما اگه لباس خوابه سبز بپوشه چی می گن بهش؟ می گن:اه ه ه ه.برو بخواب دیگه.چقدر لباس خواب عوض می کنی

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شاید بعضی هاش ربطی به sms نداشته باشه وشبیهه offlineباشه ولی جالبه...

اگر همین الان 5 بار.بلند بگی "من خنگم"اسمه کسی رو که خیلی دوستش داری رو صفحه موبایلت می بینی.........دیدی؟

سلام.اگه این رو برای 1200نفر sendنکنی 4 نفر از یاهو میان با بیل میزنن تو سرت 3 نفر دیگم رو صورتت اسید می پاشن یاهواین کارو کرده برای حذف "id"های بی استفاده

وقتی می رید دستشویی آفتابه رو با دسته راست بگیرید وگرنه یاهو "ای دی" تون رو حذف می کنه یاهو این کا رو کرده واسه ای دی های بلا استفاده ...!

یادم رفت بگم وقتی می یری دستشوییهم آفتابه رو با دست راست بگیر هم اول پای چپ رو بذار رو سنگ دستشویی دیروز یکی از بچه ها آفتابه رو با دست راست گرفت ولی یادش رفت با پای چپ بره یاهو هم اومد "ای دی "شو پاک کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من از خدا یه گل خواستم اون به من یه باغ داد .من از خدا یه درخت خواستم اون به من یه جنگل داد.من از خدا یه دوست خواستم اون به من تو رو داد (اگه این رو برام پس بفرستی از بهترین دوستان من هستی ..حالا اینو برای تمام دوستاتون بفرستین تا ببینید چند نفر اینو دوباره برات می فرستن

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه روزی دو تا "نی نی"پیش هم خوابیده بودن پسره به دختره می گه :تو دختری یا پسری ..دختره می گه نمی دونم ..! پسره می گه خوب بذار من برم ببینم ..میره زیر پاهاشو میاد می گه :دختری ...می گه :از کجا فهمیدی ؟؟؟...پسره میگه:آخه جورابت صورتیه.....!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

زن از سوسک می ترسه .سوسک از موش می ترسه..موش از گربه ..گربه از سگ می ترسه ..سگ از مرد می ترسه ..مرد هم از زن می ترسه

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میگی عاشق بارونی ولی وقتی بارون میاد چتر میگیری رو سرت ..!میگی عاشق برفی ولی طاقت یه گوله برف رو نداری..!میگی پرنده رو دوست داری ولی میندازیشون توی قفس...!میگی عاشق گلهایی ولی راحت از ساقه جداشون می کنی .....!انتظار داری نترسم وقتی میگی عاشقتم....!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اون که می گفت جونش به جونت بنده حالا داره به گریه هات می خنده..!اون که می گفت بدون تو می میره دروغ می گفت دلش جنسه کویر....!دروغ می گه تو گوش نده به حرفاش .نگو هنوز می خوای بمونی باهاش.خیال نکن بدون اون میمیری ..بذار بره ..نباشه جون می گیری

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جدی جدی جدی ..یه ویروس خیلی خطرناک وارد موبایل ها شده برای اینکه قبل از باز کردن bluetooth بفهمید ویروس هست یا نه؟آخه این ویروس مدل جدید H650-8y هست وقتی پیغام bluetooth رو دیدی برای اینکه ویروسی نشی این کارو بکنید ..1) دستکش دو لایه رز مریم استفاده کنید 2)شماره شناسنامه خودتونو در شماره شناسنامه پدر پدربزرگتون شوهر خالتون ضرب کنید بعلاوه سن اجدادتون کنید منهای موهای سرتون که در روز می ریزه بکنید بعد اگه عددی که بدست آوردین عدد اول نبود شما ویروسی شدین از دسته منم کاری بر نمیاد شرمندتونم ......بمیرم الهی یه ساعت سر کاری

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بخونین آخرش جالبه.! از یه دیوونه می پرسن چرا دیوونه شدی.؟می گه :من یه زنی گرفتم که یه دختر 18 ساله داشت..دختر زنم با بابام ازدواج کرد..!در نتیجه زنه من مادر زن پدرم شد از طرفی دختر زن من که زن بابام بود پسری زایید که می شد برادر من و نوه زنم پس نوه منم می شد در نتیجه من پدر بزرگ برادر نا تنی خودم بودم ..چند روز بعد زن من پسری زایید که زن پدرم خواهر ناتنی پسرم و مادربزرگ او شد...!در نتیجه پسرم برادر مادربزرگ خودش شد از طرفی چون مادر فعلی من یعنی دختر زنم خواهر پسرم بود در نتیجه من خواهر زاده پسرم بودم ضمنا" من پدر و برادر و پدربزرگ ..!یعنی اگه تا دو صفحه دیگم مینوشتم می خواستین بخونین؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آخه یه روز تیک می گیری ..لباسهای شیک میگیری /بابا رو میکنی کچل ..تا دماغو کنی عمل/با همراهت زنگ میزنی ..عینک رنگ رنگ میزنی/این دل و اون دل میزنی ..تا به موهات ژل بزنی /جنس لباستtriko..موزیک الکس و انریکو /جورابای فسقلکی ..روسری های الکی /خوشی با این تیپ خفن ..الان قشنگی مثلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •