دوربینش تو عکاسی کم میاره نسبت به 3.2 بودنش !
اون هم وزنش کم تر شده هم LCD بیرونیش یه حالتی داره که اصلا" معلوم نیست LCD هست ! حالا اسم او حالت رو نمیدونم
و باتریش ضعیف تر شده
یا علی
دوربینش تو عکاسی کم میاره نسبت به 3.2 بودنش !
اون هم وزنش کم تر شده هم LCD بیرونیش یه حالتی داره که اصلا" معلوم نیست LCD هست ! حالا اسم او حالت رو نمیدونم
و باتریش ضعیف تر شده
یا علی
N72 که من توی سایت جی اس ام دیدم وشته بود سیمبین 8.1 ولی تو این تاپیک نوشته بودین که برنامه های سیمبین 9 روش نصب میشه
کدوم درسته ؟
یعنی هم سری ورژن 2 رو ساپورت میکنه هم ورژن 3 ؟
تا جایی که من میدونم،برنامه های سیمبیان 9.1 رو هیچ گوشی دیگه ای نصب نمیشه!یکیشون اشتباه کرده!
سلام.
لطفا یه مقایسه کلی بین n72 و w810 بذارین.
مخصوصا در زمینه ی صدا و دوربین و باتری.
من n72 رو خریدم ولی راستشو بخوای اصلا باهاش حال نکردم.با n70 هیچ فرقی نداره.تازه دوربین vga ام نداره.فقط تنها خوبیش این که خیلی کمتر دست مردم هست.سیمبینشم دقیقا مثل n70 تاده.از من یه نصیحت.اگر توی اون قیمتا خواستید یه نوکیای سری n بخرید حتما n71 بخرید.خیلی بهتره
سلم به همه دوستان
میخواستم بدونم Gprs چیست؟
: GPRS
مخفف عبارت General Packet Radio Service مي باشد . نوعي تکنولوژي بي سيم که امکان ارتباط پرسرعت اينترنتي و انواع ديگري از ارتباطات اطلاعاتي را مهيا مي سازد . در ساختار GPRS اطلاعات به صورت بسته هاي ديتا در آمده و منتقل مي گردند . سيستم GPRS به طور موازي با GSM کار خواهد کرد بنابراين در حين ارتباط اينترنتي از طريق گوشي تان ، به هيچ وجه خط تلفن اشغال نخواهد بود . در اين سيستم هزينه ها بر اساس حجم اطلاعات رد و بدل شده محاسبه مي گردند (بر حسب کيلوبايت) و مدت زمان ارتباط شما هيچ تاثيري بر افزايش هزينه ها ندارد . قبل از بوجود آمدن GPRS ، براي ارتباط اينترنتي مي بايست از طريق شبکه GSM با ISP ها تماس گرفته مي شد که هزينه هاي سنگيني براي کاربران در بر داشت و ضمنا حداکثر سرعت ارتباطي 9.6 کيلوبيت در ثانيه ميسر بود . اما GPRS از لحاظ تئوري مي تواند سرعتي معادل 115 کيلوبيت در ثانيه را براي شما مهيا سازد (البته در دنياي واقعي اين سرعت بين 30 تا 40 کيلوبيت در ثانيه خواهد بود). GPRS عملاً به عنوان نسل 2.5 يا 2.5G در تلفن هاي همراه شناخته مي شود .
سلام
قربان اون معرفتت گلت
safa64 جان ممنونم محبت کردی
موفق باشی در تمام مراحل زندگی
![]()
نوکیا سری واکمن نداره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)