تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 81 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 807

نام تاپيک: کلوپ N71,n72,n80,n91,n92,n93

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

من اول می خواستم ان 90 بگیرم،ولی با کلی بدبختی پول جمع کردم ان 93 یگیرم.بجز سایز و وزن چه مشکلاتی داره؟در ضمن،فرق معمولیش با i اش چیه؟اگه جواب بدین ممنون میشم.
    دوربینش تو عکاسی کم میاره نسبت به 3.2 بودنش !
    اون هم وزنش کم تر شده هم LCD بیرونیش یه حالتی داره که اصلا" معلوم نیست LCD هست ! حالا اسم او حالت رو نمیدونم
    و باتریش ضعیف تر شده
    یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasoul_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

N72 که من توی سایت جی اس ام دیدم وشته بود سیمبین 8.1 ولی تو این تاپیک نوشته بودین که برنامه های سیمبین 9 روش نصب میشه
    کدوم درسته ؟
    یعنی هم سری ورژن 2 رو ساپورت میکنه هم ورژن 3 ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

N72 که من توی سایت جی اس ام دیدم وشته بود سیمبین 8.1 ولی تو این تاپیک نوشته بودین که برنامه های سیمبین 9 روش نصب میشه
    کدوم درسته ؟
    تا جایی که من میدونم،برنامه های سیمبیان 9.1 رو هیچ گوشی دیگه ای نصب نمیشه!یکیشون اشتباه کرده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    لطفا یه مقایسه کلی بین n72 و w810 بذارین.
    مخصوصا در زمینه ی صدا و دوربین و باتری.

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

کدوم درسته ؟
    من n72 رو خریدم ولی راستشو بخوای اصلا باهاش حال نکردم.با n70 هیچ فرقی نداره.تازه دوربین vga ام نداره.فقط تنها خوبیش این که خیلی کمتر دست مردم هست.سیمبینشم دقیقا مثل n70 تاده.از من یه نصیحت.اگر توی اون قیمتا خواستید یه نوکیای سری n بخرید حتما n71 بخرید.خیلی بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلم به همه دوستان
    میخواستم بدونم Gprs چیست؟

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

سلم به همه دوستان
    میخواستم بدونم Gprs چیست؟
    : GPRS
    مخفف عبارت General Packet Radio Service مي باشد . نوعي تکنولوژي بي سيم که امکان ارتباط پرسرعت اينترنتي و انواع ديگري از ارتباطات اطلاعاتي را مهيا مي سازد . در ساختار GPRS اطلاعات به صورت بسته هاي ديتا در آمده و منتقل مي گردند . سيستم GPRS به طور موازي با GSM کار خواهد کرد بنابراين در حين ارتباط اينترنتي از طريق گوشي تان ، به هيچ وجه خط تلفن اشغال نخواهد بود . در اين سيستم هزينه ها بر اساس حجم اطلاعات رد و بدل شده محاسبه مي گردند (بر حسب کيلوبايت) و مدت زمان ارتباط شما هيچ تاثيري بر افزايش هزينه ها ندارد . قبل از بوجود آمدن GPRS ، براي ارتباط اينترنتي مي بايست از طريق شبکه GSM با ISP ها تماس گرفته مي شد که هزينه هاي سنگيني براي کاربران در بر داشت و ضمنا حداکثر سرعت ارتباطي 9.6 کيلوبيت در ثانيه ميسر بود . اما GPRS از لحاظ تئوري مي تواند سرعتي معادل 115 کيلوبيت در ثانيه را براي شما مهيا سازد (البته در دنياي واقعي اين سرعت بين 30 تا 40 کيلوبيت در ثانيه خواهد بود). GPRS عملاً به عنوان نسل 2.5 يا 2.5G در تلفن هاي همراه شناخته مي شود .

داره خودمونی میشه amoz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واکمن ن 71 چطوره؟
    حال می ده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

: GPRS
    مخفف عبارت General Packet Radio Service مي باشد . نوعي تکنولوژي بي سيم که امکان ارتباط پرسرعت اينترنتي و انواع ديگري از ارتباطات اطلاعاتي را مهيا مي سازد . در ساختار GPRS اطلاعات به صورت بسته هاي ديتا در آمده و منتقل مي گردند . سيستم GPRS به طور موازي با GSM کار خواهد کرد بنابراين در حين ارتباط اينترنتي از طريق گوشي تان ، به هيچ وجه خط تلفن اشغال نخواهد بود . در اين سيستم هزينه ها بر اساس حجم اطلاعات رد و بدل شده محاسبه مي گردند (بر حسب کيلوبايت) و مدت زمان ارتباط شما هيچ تاثيري بر افزايش هزينه ها ندارد . قبل از بوجود آمدن GPRS ، براي ارتباط اينترنتي مي بايست از طريق شبکه GSM با ISP ها تماس گرفته مي شد که هزينه هاي سنگيني براي کاربران در بر داشت و ضمنا حداکثر سرعت ارتباطي 9.6 کيلوبيت در ثانيه ميسر بود . اما GPRS از لحاظ تئوري مي تواند سرعتي معادل 115 کيلوبيت در ثانيه را براي شما مهيا سازد (البته در دنياي واقعي اين سرعت بين 30 تا 40 کيلوبيت در ثانيه خواهد بود). GPRS عملاً به عنوان نسل 2.5 يا 2.5G در تلفن هاي همراه شناخته مي شود .
    سلام
    قربان اون معرفتت گلت
    safa64 جان ممنونم محبت کردی
    موفق باشی در تمام مراحل زندگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

واکمن ن 71 چطوره؟
    حال می ده؟
    نوکیا سری واکمن نداره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •