میتونید از نرم افزار میپل استفاده کنید
این نرم افزار میتونه بطور 2 بعدی و سه بعدی نمودارها رو براتون رسم کنه و به شما این امکان را میده که تنظیماتی مثل تغییر رنگ و ... رو نیز اعمال کنید
موفق باشید
میتونید از نرم افزار میپل استفاده کنید
این نرم افزار میتونه بطور 2 بعدی و سه بعدی نمودارها رو براتون رسم کنه و به شما این امکان را میده که تنظیماتی مثل تغییر رنگ و ... رو نیز اعمال کنید
موفق باشید
اگر معادله ها رو داشته به راحتی میتونید شکلها رو در نرم افزار میپل رسم کنید و ببینید، میتونید توی گوگل دنبالش بگردید و معادله رو پیدا کنید.
حتی این نرم افزار این قابلیت رو داره که بطور همزمان چند نمودار بر روی یک دستگاه رسم بشه تا امکان مقایسه اشکال برای شما وجود داشته باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ؛
این پست هایی که نقل قول می کنید بعضا مربوط به 6 سال پیشه.ضمنا اتاق مربوط به نرم افزار میپل هم داریم.اینجا مختص نرم افزار های بزرگ متمتیکا و متلبه.
ممنون
درباره رسم برید توی helpنرم افزار و برای سوال درباره رسم در قسمت searchواژه plot را تایپ کنید ، بطور کلی هر سوالی داشته باشید درhelp تایپ کنید جوابها رو عموما با نمونه نمایش میده که گاهی میبینید با تغییر دادن اعداد نمونه ارائه شده به جواب خودتون میرسید.
میتونید به کمک نمونه ها و راهنمایی که ارائه داده رسم رو هم انجام بدید
اگه خواستید میتونم بیشتر راهنماییتون کنم
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
کسی درباره فرمان دادن به دکمه ها در ورژن 16 نرم افزار میپل اطلاعات داره؟
من دنبال فرمانهایی بجر نمونه هایی هستم که توی help نرم افزار هست
باید برنامه نویسی بشه و من دنبال برنامه صحیح هستم
مثلا با کلیک روی دکمه رسم انجام بشه یا جواب ب نمایش در بیاد. هر چی سعی میکنم نمیتونم اینکار رو انجام بدم.
ممنون میشم اگر درباره اش اطلاعات دارید راهنمایی کنید من حتی در چنتا سایت خارجی هم پرسیدم ولی ب جواب نرسیدم
من با این نرم افزار کار میکنم
بله
حق با شماست
ولی من فکر کردم شاید بقیه دوستان هم در این باره سوال داشته باشن و برای اونها مفید باشه.
درباره سوالم هم مدتیه دارم توی سایتهای ایرانی و خارجی دنبال جوابش میگردم ولی هنوز ب جواب نرسیدم گفتم شاید اینجا مطرح کنم به جواب برسم که نشد.
ممنون ک وقت گذاشتید
![]()
با سلام
میشه یک برنامه متمتیکا در سایت بگذارید که حلقه for و درون حلقه ماتریس وجود داشته باشه
salam be hame mikhastam bebinam dastore plot ye tabe chand zabetei chejoriii?
سلام
دوست گرامی با توجه به قوانین لطفا فارسی تایپ کنید.
اگر متلب منظورتونه من فکر نمی کنم متلب چنین امکانی داشته باشه . برای رسم یک تابع دو ضابطه می تونین از روشای مختلفی استفاده کنین که راحت ترینش به نظرم همین روش معمولی تقسیم کردن تابع دو ضابطه به دو تا تابع یک ضابطه و سپس رسمشونه .
مثال :
اما اگه متمتیکا منظورتونه می تونید تابع دو ضابطه تعریف کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا فقط برای دو ضابطه ای؟ به همین شیوه برای توابع با ضابطه های بیشتر هم میشه رسم کرد دیگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما برا ده تا ضابطه بزن . وقتی برا هر ضابطه یه تابع تعریف می کنم محدودیتی نداره دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)