n73 داراي اسپيكر قوي تري است .
n73 داراي اسپيكر قوي تري است .
salam doostan khobid hamegii
man goshi w950 gereftam amma sedash onjorii ke fekr mikardam nist keyfiiyatesh balast vali boland nist agar mishe kariish kard be man begiid chon be adam feshar miyad enghadar pol bede vali az sedash natoone estefade kone man ghablan p910 dashtam va kolan to sony ericsson boodam ta onjaii ke midoonam ye code hastesh ke komak mikone ke sadaye externall va internall(speaker va handsfree) ghavii tar bashe dar zemn sedaye handsfree sham ziiyad booland nisst amma ajab keyfiiyatii dare plz komakam konid ino ye kariish konam
mer30
Last edited by kaveh_bargi; 31-05-2007 at 18:08.
دوست عزیز شما برو اپدیتش کن ولی معلوم نیست خوب بشه یا نه اینجوری دوستان من رو راهنمایی کردن.
توضیحات صفحه ی قبل من رو چرا نخوندی
اگه کسی مثل خودم من رو راهنمایی میکرد من این گوشی رو شاید نمی گرفتم
کیفیتش حرف نداره
ولی گوشی خوبی هستش کاربر پسنده کار کردن باهاش خیلی راحته ولی توی نور افتاب اذیت میکنه
اگه فهمیدی چطور بلند میشه به ماهم بگو که بدجوری الافیم![]()
سلام
تم اصلی w950 من پاک شده.از دوستان اگر کسی داره لطف کنه این تم رو به من بده
ممنون
بابا 950 که اصلا صدایی نداره از کا 310 هم کمتره
آقا شما ناراحتی نخر اینقدر دستت بازه تو انتخاب گوشی یه گوشی دیگه ور دار
چرا ناراحت میشی؟خب شما که 950 دارید خداییش دارم حرف مفت میزنم؟ حالا که شما رفتید 600 خورده ای این گوشی رو خریدید راضی هستید؟
خب معلومه این گوشی ارزش این قیمت رو نداره . من خودم یکی از طرفدارای سرسخت سری واکمن بودم ولی سونی با این گوشی چی رو میخواست ثابت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
در ضمن من این گوشی رو خریده بودم و به خاطر دلایلی فورا ردش کردم فقط شانس اوردم که یه کم قیمت رفت بالا و تقریبا بدون ضرر فروختمش.
شما برو این گوشی رو بذار بغل 6600 برو بذار بغل کا310 برو بغل هر چی دوست داری بذار.
بعدش هم یه آهنگ رو پخش کنید. خب خداییش صداش ضعیفه.![]()
ولی کیفیتش خوبه..
خب کسی که میره سری دبلیو رو میگیره برای چی میره میگیره؟ وقتی که قید دوربین رو میزنه حتما صدای خوب و بلند میخواد. درسته؟
من اگه این حرفها رو میزنم به خاطر اینه که بعضی دوستان اون اشتباهی که من کردم اونها انجام ندن. (اگه دمبال صدا میگردن) تازه من محاسنش رو هم گفتم.
شما از وقتی که تاپیک 950 باز شده من نگاه کردم میگفتید که صدای خوبی داره. ایا خوبه؟![]()
![]()
![]()
آقا بهتون بر نخوره من مخلصتم هستم.
به نظره من صدا بایستی که کیفیت داشته باشه.البته بلندی هم خوبه ولی زیاد مهم نیست.
اکثر افرادی که دنبال بلندی صدا هستن بیشتر هدفشون کل انداختن با دوستان هست.
برای منم کیفیت خیلی مهمه ولی شما فکرش رو بکن آدم واسه چی این گوشی رو میخره؟
اگه ما قید دوربین رو بزنیم یعنی صدای بلند و با کیفیت میخوایمولی توی این گوشی فقط کیفیت هستش نه بلندی البته منظور من هم این نیستش که مثلا اندازه 550 صدا داشته باشه حداقل در حد 850 داشته باشه.من رفتم پیش رفیقم ان72 داشت اقا این یه آهنگی گذاشت هیچی گذشتش ما هم یه آهنگ گذاشتیم صدای من اصلا انگار نه انگار در نمیومد.
![]()
با اینکه ان 72 غیر از قیافه هیچی چی نیستش (با اجازه از نوکیا داران) بعدش به من گفت دوربینش چطوره ؟ من گفتنم نداره. بعد از خودم دفاع کردم گفتم بهتره که اصلا دوربین نباشه تا بی کیفیتش باشه.
گفت حالا چند خریدی ؟ من گفتم 500 و خورده ای
اینجا بود که حالم گرفته شد البته به روی خودم نیاوردم ولی قلبا![]()
![]()
بخدا ناراحت نشدم فقط منظورم این بود که تو انتخاب دستت بازه می تونی یه گوشی دیگه ایی بخری وگرنه من چاکر شما هستم اگه بد نوشتم من شرمندم
حرفتو قبول دارم این گوشی فقط کیفیت صدا داره ولی بلندی نداره و موقعی که هندز فری میزاری صدای بلند احساس میشه.
من همیشه تو این تاپیک گفتم و بازم میگم این گوشی با این قیمت هیچ ارزشی نداره درسته دوربین برای من هیچ فایده ایی نداره و من یه دوربین 7 مگاپیکسلی دارم ولی وجود دوربین در گوشی لازمه و یا اینکه اگه می خواد دوربین نباشه قیمت گوشی بیاد پایین اون موقع که من 670 پول دادم بهترین گوشی رو با این قیمت به من میدادن.تازه من بازم این اعتقادو دارم رم و حافظه این گوشی خیلی پایین تر این حرفاست چون این گوشی فقط به خاطر حافظه و پخش موزیک به بازار اومده پس سونی می تونست حتی تا 6 یا 8 گیگ حافظه رو ببره بالا مگه نوکیا این کارو نکرد؟تازه نوکیا که دوربین هم گذاشت ( حالا چه خوب چه بد کاری ندارم مهم بودنشه).
من اگه تو این تاپیک گفتم این گوشی صدای خوبی داره همیشه هم گفتم صدای خوب فقط تو هندزفری هستش و منظور من از صدای خوب بلندی صدا نبوده بلکه کیفیت صدا و رسایی صدا بوده.
اگه بازم بد صحبت کردم منو باید ببخشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)