سلام دوست عزیز. مسیر زیر رو دنبال کن:
messaging>>options>>settings>>text message>>message centers
lموفق باشید
سلام دوست عزیز. مسیر زیر رو دنبال کن:
messaging>>options>>settings>>text message>>message centers
lموفق باشید
سلام
((آقا این سوالای منو هیچ جا جواب نمیدن دیگه مجبور شدم اینجا که قدیمیه پست بدم شاید معجزه ای بشه))
می خواستم بدونم آیا راهی برای آپدیت 7610 هست یانه و اینکه گوشی من 5-6 ثانیه طول میده بره تو گالری از مموریشه یا همه 7610 ها اینجوریند؟
سلام
اپدیت رو نمیدونم , اینجا بپرسی بهتره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7610 کلا واسه رفتن توی گالری یکم ناز داره.مقدار نازش هم با فضای اشغال شده ی رم رابطه ی مستقیم داره.
ماله بابام هم از اولش اینجوری بود.اما بعد از اینکه رم 1گیگ انداخت یکم بهتر شد.
مگه 7610 رم 1 گیگ هم ساپورت میکنه
با سلام
ميخواستم بدونم بهترين آنتي ويروس براي اين گوشي چيه خيلي برام حياتيه !!!!!!!!!!!!![]()
من یه 7610 دارم که تقریباً 4 ساله داره کار میکنه.هیچ مشکلی نداشت.چند روزه پیش خاموشش کردم اومدم که روشن کنم پیغام زیر اومد:
phone start up failed contact the retailer
دادم دست تعمیر کار 10 تومن گرفت گفتم فلش کردی گفت یه چیزی بالاتر از فلش.نفهمیدم گفت لاگ عوض کردم یا چیز دیگه گفت
گوشی دوباره به کار افتاد اما الآن که شارژش تموم شد و زدم به شارژ بازی درمیاره شارژ نمیشه و هی خاموش روشن میشه
ناگفته نمانه که چند روز که گوشی دست تعمیرکار بود باطری تو داشبورد بود و ماشین هم تو آفتاب بود و حسابی داغ شده بود.
شارژ نشدن مشکل از باطری هست یا گوشی؟
متشکر
آره،خیلی هم خوب ساپورت میکنه.منم اولش تعجب کردم.
با یه باتری دیگه ازمایش کن.امیدوارم مشکل از باتری باشه وگرنه کارش خیلی بیخ پیدا میکنه.
یادش بخیر تا 3 سال پیش داشتم گوشی رو ولی دیدم داره ارزون میشه فروختم باش دنیایی داشتم .![]()
احتمالا باتریت فاسد شده که البته بعد از 4 سال استفاده این مساله طبیعیه!
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------
سال 85 برای سومین بار اصلشو خریدم بعد از 15 روز استفاده همونجوری نو نو (برچسب LCD کنده نشده) گذاشتم تو کارتنش و یه گوشیه دیگه خریدم! حالا این 7610 هنوزم که هنوزه همونجور مونده! هرچند وقت یه بار یه ایرانسل روش میندازم و چند روز استفاده میکنم!
این همه گوشی جدید اومده باز هیچکدوم به خوشگلی و خوشدستی 7610 نیست!
واقعآ گوشی های قدیم دنیایی داشتن یه چیز دیگه بودن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)