تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 168 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسعود جان من كرك جديدش رو برات گذاشتم در انجمن كرك و سريال. همون تاپيك كه درخواست كرده بودي. فكر كنم تا سال 2007 مشكلي نداشته باشه. البته در هيچ كدوم از سايت هاي كرك براي اين نسخه كه خواسته بودي نيست اما اوني كه من دادم از يك سايت خيلي كاردرسته كه برنامه هاي جديد رو به همراه كركشون مي گذاره.

آخر فروم باز Strasboorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    از بچه ها كسي ميتوني يك reg.key سالم براي kaspersky personal pro
    بزاره
    اخرين رگ كي كه من داشتم تو black list كاسپرسكي قرار گرفته و من ديگه نميتونم اپديتش كنم
    كسي ميتونه كمك كنه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

آخر فروم باز Strasboorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

اقا ممنون
    ولي به نظر من لينكش مشكل داره
    خودت يه تستي بكن

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط strasboorg
    اقا ممنون
    ولي به نظر من لينكش مشكل داره
    خودت يه تستي بكن
    به آخر لینک Html رو اضافه کن و در IE وارد کن
    بعد از اضافه کردن به این صورت در میاد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن دوستان به نظر من از Kaspersky Antivirus 2006 استفاده کنید که همون کاسپرسکای پــــــرو هستش ولی با امکاناتی بسیار بیشتر.

رجیستری و خیلی از قسمتهای سیستم رو تحت نظر خودش میگیره. و تا 5 ماه دیگه بدون هیچ رگ کی کار میکنه چون خود کاسپرسکای اینو بصورت بتا گذاشته و حق استفاده کردن رو هم تا 5 ماه دیگه آزاد کرده.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

nod 32 آنتي ويروس كاملي نيست .
    1.نداشتن فايروال
    2.اسكن كردن نا كامل سيستم.(باز نكردن فايلها در هنگام اسكن)
    3.نداشتن آنتي اسپم.
    4.رجيستر نشدن به طور كامل

من خودم استفاده ميكنم ولي هنوز قابل رقابت با بزرگان نيست اين رو بايد قبول كرد كه هنوز مشكلاتي شايد بزرگ داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيزم چه معايب بزرگي!!!! آيا مي دوني هيچ كدوم از اينها كه گفتي دليل بر ضعف اين آنتي ويروس بزرگ نيست؟.
    در مورد نداشتن آنتي اسپم و فايروال بايد بگم كه كاملا در اشتباهي. مگه ما پك امنيتي مي خواهيم نصب كنيم؟ اينترنت سكوريتي كه نيست. اسمش روشه آنتي ويروس!
    در مورد رجيستر نشدن هم من نمي دونم منظورت چيه؟
    اون لينكي كه من از آخرين نسخه اش گذاشته ام هيچ مشكلي نداره. نياز به رجيستر هم نداره چون اون نسخه فولش هست. فقط براي آپديت پسورد مي خواد كه اون رو هم گذاشتم
    در مورد اسكن نكردن كامل فايلها هم بايد بگم كه اينطور نيست. اون فايلهايي كه مي بيني به اون شكل پيغام مي ده فايلهايي است كه ويندوز اجازه دسترسي به اونها رو نمي ده. بقيه آنتي ويروس ها هم همينطور هستند ولي بعضي از اونها پيغام نمي دن و شما فكر مي كني كه اونها اسكن شده اند. در ضمن يك سري از اون فايلها كه باز نمي شوند هم فايلهاي فشرده اي هستند كه پسورد دارند كه هيچ آنتي ويروسي نمي تونه بدون پسورد اونها رو اسكن كنه!
    لطف كنيد اگه عيب و ايرادي هم مي خواهيد بگيريد منطقي باشه نه دلايل بي منطق!

البته ممكنه كه اشكالاتي هم داشته باشه. ممكن كه نه ، حتما داره اما اين دلايلي كه شما آوردي مطمئنا معايب اون نيست. من خوشحال مي شم معايب اين آنتي ويروس رو بدونم چون ممكنه نظرم عوض بشه.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط gilopa
    1.نداشتن فايروال
    3.نداشتن آنتي اسپم.

من خودم استفاده ميكنم ولي هنوز قابل رقابت با بزرگان نيست اين رو بايد قبول كرد كه هنوز مشكلاتي شايد بزرگ داره.
    واقعا كه دوست عزيز
    اولا كه هيچ ضد ويروسي كامل نيست

دوما آقا مهدي اينقدر كامل جوابتو داد كه ديگه جواب ديگه اي نمي مونه

سوما حالا كه همه نظر دادن من كوچولو هم يه چيزي بگم
    به نظرم اين سه ضد ويروس واقعا عالين و امنيت رو به خوبي رو سيستهما برقرار ميكنن
    البته هر كدومشون يه ضعفهايي دارن كه البته طبيعي هستش
    Nod32 KasperSky BitDefender

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

من با mehdi_best, soda کاملا موافقم . به نظر من اصلا همین که nod انتی اسپم و از این چیزا نداره خیلی بهتره . چون روی یه چیزی تمرکز کرده و کارش رو خیلی خوب انجام می ده و برای فایروال برنامه های خیلی بهتر هم وجود داره . البته این برای ما ایرانی ها مفیده که برنامه ها مجانی یه و می تونید از هر برنامه ای که خواستیم استفاده کنیم ولی در خارج به علت گران بود این پک ها امنیتی مثل بیت دیفندر بیشتر مورد پسند هست . پس الان برای ما این کار nod یه قدرت و مزیت محسوب می شه .

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    نقل قول نوشته شده توسط gilopa
    1.نداشتن فايروال
    3.نداشتن آنتي اسپم.

واقعا كه دوست عزيز
    اولا كه هيچ ضد ويروسي كامل نيست

دوما آقا مهدي اينقدر كامل جوابتو داد كه ديگه جواب ديگه اي نمي مونه

سوما حالا كه همه نظر دادن من كوچولو هم يه چيزي بگم
    به نظرم اين سه ضد ويروس واقعا عالين و امنيت رو به خوبي رو سيستهما برقرار ميكنن
    البته هر كدومشون يه ضعفهايي دارن كه البته طبيعي هستش
    Nod32 KasperSky BitDefender

دوست من در اول بايد بگم كه اولا سعي كن طرز صحبتت رو عوض كني .د رصفحات قبلم چندين بار بد صحبت كردي.

دوما عزيز من بنده به اندازه تمام عمرت آنتي ويروس تست كردم .اون موقع كه اولين آنتي ويروس جهان اومده بود و معرف شده بود شما كجا بودي.پس فكر نكن فقط خودت ميدوني.من آنتي ويروسي وجود نداره رو سيستمم نصب نشده باشه.

آقا مهدي و آقايsoda يه سوال؟
    شما Fport رو ميشناسيد كه. من ميخوام بپرسم اگه تستش كردين .كدوم ويروسي هستش كه nod32 ميشناسه ,ولي fport نميشناسه .آپديتشم كه آسونه با حجمه كم.`پس همه ويژگيهاي nod رو هم داره.
    شما هي ميگين سازمان جهاني.
    من يه سوال دارم اين سازمان جهاني كه ميگين nod32 رو بهترين ميدونه و نشان 100 درصد داده كدوم آنتي ويروس رو 100 درصد نداده.

براي مثال سايت tomhardwars كارت گرافيك X800 از شركت اي تي آي رو بهتر از 6800ultra از شركت nvidia ميدونه و در بسياري از شركتهاي جهان بر ضد 6800 تبليقات ميكنند.و در حالي كه كاملا واضح براي همه 6800 كارتي قويتر و حتي ميشه تفاوت در كارايي رو به وضوح ديد.واين چيه .يعني اينكه كار گروههاي كثيف و مافيايي گونه و تبليقات ميباشد.

fport هم به دليل نداشتن تبليقات زياد و وجود همين گروهها حقش شايد ضايع شده باشه.بازم ميگم يه ويروس كه آنتي ويروسهاي مهم ميشناسند بگين كه اين نميشناسه .
    پس چه فرقي بين اين آنتي ويروس nod32 وfport ميباشد؟
    جواب :تبليقات زياد.

آپديت كردن nod32 مشكل چون پسوردش مدام تغيير ميكنه.و ديگه اينكه فايروال بايد داشته باشي چون آنتي ويروس بدون فايروال براي آنتي ويروسهاي جديدي كه امروزه اومده سم هست.چون خيليها دوست دارند فايروالشون از همون شركت باشه.مثل bitdefender و kaspearsky كه اينها هم هيچ كمي ندارند از بقيه.منظورم از بزرگان هم norton هستش .كدوم ويروس كه نشناسه.يا ورم

آقا soda ناراحت نشيا .ولي بايد بگم يه حالتي چاپلوسانه صحبت ميكني سعي نكن نظرت رو تحميل كني اميدوارم اخلاقت درست بشه.

در ضمن سعي كنيد نظرتون رو بگيد.به بقيه هم احترام بذاريد.و به صورت حمله وار صحبت نكنيد و با همديگه دوست باشيد .

" جدول مقايسه اى توانمندى آنتى ويروسهاى مختلف (نتايج آزمون فوريه ۲۰٠۰) "

ميشه بگيد چرا fport اين تو نيست .يا اينكه ميشه بگيد تو فوريه 2000 ;كي nod32 رو ميشناخته كه .من نميدونم اصلا اين آنتي ويروس اون موقع بوده مگه كه تو اين رتبه بندي هست شايدم ما نميشناختيمش.اينم از آدرس سايت دكتر وب كه اين رتبه بندي رو داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فكر ميكنم آقايون يادشون رفته اون موقع اصلا nod وavg نبوده.پس اينه كه من اعتماد ندارم به سايتها شايدم بودند من نميدونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •