تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 170 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

آره به نظر منم غروب های شهر bright falls واقعا دیدنی میشه
    فقط من باید یه فکری کنم قبری چیزی آماده بذاریم چون داره شب میشه در حین احساس قشنگی احساس پرش قلب به بیرون سینه رو هم میشه حس کرد و می تونیم بعد از شب شدن یه راس بریم قبرستون.فکر کنم دشمنان توی این بازی خیلی خیلی سخت کشته بشن
    راستی این bright falls قبرستون هم داره؟
    مثلا بریم ادامه ی بازی رو توی شب در قبریتون انجام بدیمدیگه اون خیلی جالب میشه.
    حالا از شوخی بگذریم
    ولی یه سوال مثلا ما داریم یه ماموریتو توی شب انجام میدیم
    بعد بازی رو سیو می کنیم میریم تا صبح
    اون وقت ادامه ی ماموریت چی میشه بچه ها؟
    هیچی صبحا گشت و گذار میکنی ! دور میزنی سرنخ پید میکنی ! ولی شب ! کارت زاره !

با تشکر ،خشایار

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

آره به نظر منم غروب های شهر bright falls واقعا دیدنی میشه
    فقط من باید یه فکری کنم قبری چیزی آماده بذاریم چون داره شب میشه در حین احساس قشنگی احساس پرش قلب به بیرون سینه رو هم میشه حس کرد و می تونیم بعد از شب شدن یه راس بریم قبرستون.فکر کنم دشمنان توی این بازی خیلی خیلی سخت کشته بشن
    راستی این bright falls قبرستون هم داره؟
    مثلا بریم ادامه ی بازی رو توی شب در قبریتون انجام بدیمدیگه اون خیلی جالب میشه.
    حالا از شوخی بگذریم
    ولی یه سوال مثلا ما داریم یه ماموریتو توی شب انجام میدیم
    بعد بازی رو سیو می کنیم میریم تا صبح
    اون وقت ادامه ی ماموریت چی میشه بچه ها؟
    نه عزیز رمیدی گفته شما باید با زمان دسته و پنجه نرم کنید و مثل بازی های دیگه اتوماتیک یکدفعه از شب یا روز شروع نمیشه !!!
    شما باید شب رو با این موجودات سیر کنید تنها راه چاره هست صداهای مرموز زوره هایی که آلن رو صدا میکنند
    چراغ های خیابان و کلبه که یکی یکی میترکه و سکوت همه جا رو فرا میگیره اما یکدفعه با صدای گوش خراش رعد و برق قلبتون به بیرون میریزه !!
    دوستانی که مشکلات قلبی دارن از بازی کردن در شب پرهیز کنن و خواهشن اپیزود هایی که در روز قرار داره رو
    بازی بکنید !!!
    البته تو کل شب یکسر که نباید به مقابله با موجودات بپرهیزید چون برای مثال شب از چند اپیزود تشکیل شده!!!
    اگه میتونید اون اپیزود رو انجام ندادید تا افتاب طلوع کنه و اپیزود عوض بشه !!

3. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

هیچی صبحا گشت و گذار میکنی ! دور میزنی سرنخ پید میکنی ! ولی شب ! کارت زاره !

با تشکر ،خشایار

نه عزیز روز هم دارای چنیدین اپیزود هست اما با رفتن به تاریکی اپیزود های هیجان انگیز شروع میشه و ....
    کارت تمومه جیگر....

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تریلر E3 رو تو اون لینک صفحه 15 چه جوری باید دانلود کرد ؟
    باید عضو چیش بشم ؟!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

یعنی چی میتونی به راحتی ببینی !!
    در ضمن میتونی تو گوگل سرچ کنی
    Alan WAKE Game play خیلی از سایت ها میتونی تریلر ها رو ببینی !!!
    ///..............................
    در ضمن زییادی جوگیر این بازی نشو بشین جی تی ای رو بازی کن حالشو ببر.

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

تریلر E3 رو تو اون لینک صفحه 15 چه جوری باید دانلود کرد ؟
    باید عضو چیش بشم ؟!!
    اگه از سایت GT هست، بله
    در عرض چند ثانیه میشه عضو شد. ایمیل فعال سازی هم نداره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان یه مقاله توپ براتون اماده کردم!!

Ilkka Villi یک هنرپیشه و بازیگر 32 ساله فنلاندی هست که در نقش آلن ویک ایفای نقش میکند .
    رمدی پس از تحقیقات زییاد ایشون رو بازیگر و صداپیشه ی نقش آلن ویک انتخاب کرد و به گفته ی خودش تنها بازیگر فنلاندی همین اقا هست و بقیه همه از ایالات متحده انتخاب شده اند !!!
    بعد از صحبت هایی که شرکت درباره بازی با ایشون داشتند و کمی بازی رو برای ایکا نقد کردند اون گفتش که من موافقم برای همین رمدی بازی مکس پین رو به اون داد تا بره خونه و بازی کنه تا بفهمه چی به چی هست یعنی حدود سال 2005 !!!
    اون گفت:من که خیلی مشتاق بودم، سریعا بازی راشروع کردم و چند ساعت بعد... اسیر آن شده بودم. تازه می‌فهمیدم که اتمسفر و جو یک بازی چقدر می‌تواند قوی باشد. گاهی حس می‌کردم که سرما در درون ستون فقراتم رخنه کرده است."
    بعد از اون خودش به بازی علاقه مند شد و به صحنه رفت اون میگفت همش دوربین هایی از تمام زاویه ی بدنم در مقابل یک پرده ابی از صورتم اسکن میکردند و این کار خیلی ادامه داشت و علاوه بر این کار من مجبور بودم که یک سری حرکات رو برای ان ها بازهم در مقابل پرده ی ابی انجام بدم که البته جالب به نظر می رسید !!!
    بله ایفای نقش در یک بازی ویدئویی قابل مقایسه با شغل بازیگری معمولی نیست. همه صحنه‌ها در مقابل پرده‌آبی و در محیطی مجازی برداشت می‌شوند.
    اما جالبی این هست که حتی شرکت در اون زمان داستان بازی رو به صورت دقیق به اون نگفته بود همونطور که هنوزم اطلاعات زییادی از داستان بازی رو نداریم !!!

Ilkka Villi می‌گوید:" شخصیت Alan Wake به عنوان یک نویسنده، از تمام جوانب مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. حتی ته‌ریشی که او دارد به خاطر هدف مشخصی برای او قرار گرفته است".

Villi در طول این پروژه ارتباط نزدیکی با Sam Lake، نویسنده بازی داشت و در مورد شخصیت Alan Wake و دنیایی که در آن زندگی می‌کند با هم بحث و تبادل نظر می‌کردند. Same Lake همچنین اولین کسی بود که Max Payne را به دنیای بازی آورد. او می‌گوید Max Payne استیلی شبیه به فیلم‌های ماتریکس و John Woo دارد که با اتمسفر فیلم‌هایی شبیه Noir مخلوط شده است. نتیجه کار یک بازی سینمایی و اکشن بی‌سابقه و عالی بود که به خوبی تا انتهای خط رفت.

اولین باری که Villi برای برداشت صحنه‌های بازی دست بکار شد در ابتدای سال 2005 بود. او پس از آن چندین بار با Remedy ملاقات داشت که آخرین بار در بهار سال پیش بود. ایفای نقش در یک بازی ویدئویی قابل مقایسه با شغل بازیگری معمولی نیست. همه صحنه‌ها در مقابل پرده‌آبی و در محیطی مجازی برداشت می‌شوند.

" در واقع باید بگویم که این شغلی است که شما مدام در حال قیافه گرفتن و اجرای ژست‌های مختلف هستید. من روی یک صندلی می‌نشستم و چهر‌ه‌ام از جهات مختلف اسکن می‌شد. همچنین مسئولین حالت‌ها و احساسات متفاوتی را برای موقعیت‌های مختلف بازی نیاز داشتند. برای مثال وقتی که کارکتر در تنگنا بود و یا خطری او را تهدید می‌کرد و این یکی از قسمت‌های پیچیده کار بود".
    او توضیحات دیگری در مورد AW می‌دهد: این بار بازی Alan Wake شبیه به یک سریال تلوزیونی خواهد بود. ایده این بازی مانند یک فصل سال است که چرخه روز و شب، ‌تغییرات را در آن بوجود می‌آورند. در این زمینه Alan Wake شباهتی به مکس‌پین ندارد و یک open world به تمام معناست.

جزییات بازی با دقت در خفا و دور از دسترس نگه‌داری شد‌ه‌اند و حتی Ilkka Villi نیز داستان بازی را نمی‌داند. سایز و اندازه دنیای Bright Falls در کلاس و رتبه صنعت فیلم می باشد و شما با دنیایی بسیار وسیع روبرو خواهید بود.

ایکا گفتش:" در واقع باید بگویم که این شغلی است که شما مدام در حال قیافه گرفتن و اجرای ژست‌های مختلف هستید. من روی یک صندلی می‌نشستم و چهر‌ه‌ام از جهات مختلف اسکن می‌شد. همچنین مسئولین حالت‌ها و احساسات متفاوتی را برای موقعیت‌های مختلف بازی نیاز داشتند. برای مثال وقتی که کارکتر در تنگنا بود و یا خطری او را تهدید می‌کرد و این یکی از قسمت‌های پیچیده کار بود".

از سوی دیگر او اظهار می‌کند که به خاطر قبول این پروژه بلند پروازانه بسیار خوشحال است.

" شما در فنلاند غیر ممکن است که بتوانید پروژه‌ای سینمایی به این عظمت بدست آورید. فیلم‌های فنلاندی به هیچ وجه چنین گستردگی و توزیع وسیعی ندارند".

اگر همه چیز خوب پیش برود، Villi و Alan Wake بزودی محبوب میلیون‌ها بازیباز در سراسر جهان خواهند شد.

" من پوستر‌های Alan Wake را در نمایشگاه‌های مختلف بازی که در سال‌های پیش برگزار می‌شدند، دیده‌ام. من فکر می‌کنم این بازی بهترین جایی است که من می‌توانم در آن تجربه‌ای شبیه به عناوین هالیوود داشته باشم".
    او در فیلم‌های مانند Promise، Tali-Ihantala و Pelican-man ایفای نقش کرده است.
    Ilkka Villi می‌گوید:" شخصیت Alan Wake به گفته Sam Lake، از تمام جوانب مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. حتی ته‌ریشی که او دارد به خاطر هدف مشخصی برای او قرار گرفته است".

او کسی است که دست راستش رو بلند کرده و انگشتش را به سوی دوربین نشانه می‌رود، ابروهایش در هم کشیده می‌شوند و گوشه لب‌هایش کمی رو به پایین می‌روند، او تجسمی از Alan Wake است.
    .................................................. .........................
    Alan wake up...

9. 7 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

مثل اینکه این بازی هم با تاخیر برایه PC میاد!
    اونطور که VG 247 نوشته بود این یارو سازندش گفته که ما تمام تلاشمونو برایه نسخه ی 360 گزاشتیم و هنوز خبری از کاراشون رویه PC نبود!
    احتمالا اول به احتمال 99% برای 360 میاد بعدش برایه PC !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

با این حساب دیگه مطمئن شدم این بازی روی XBOX360 هیچ گونه کمبودی نسبت به نسخه ی PC نداره
    دمشون گرم

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

با این حساب دیگه مطمئن شدم این بازی روی XBOX360 هیچ گونه کمبودی نسبت به نسخه ی PC نداره
    دمشون گرم
    مگه آخه بازی هایه مایرکوسافت رویه 360 کمبود داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •