تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 376 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من از لینک اولی خودم دانلود کردم و مشکلی نداشت شاید برا هر بار دانلود باید به صفحه ی اصلی رفت
    تو لینک دومی که گذاشتم اگه وقتی روش کلیک میکنی اتفاقی نمی یوفته شاید به خاطر اینه که جاوا رو بروزر شما فعال نیست
    چون من لینک اولی رو از همون صفحه گرفتم و شروع به دانلود کردم

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

من از لینک اولی خودم دانلود کردم و مشکلی نداشت شاید برا هر بار دانلود باید به صفحه ی اصلی رفت
    تو لینک دومی که گذاشتم اگه وقتی روش کلیک میکنی اتفاقی نمی یوفته شاید به خاطر اینه که جاوا رو بروزر شما فعال نیست
    چون من لینک اولی رو از همون صفحه گرفتم و شروع به دانلود کردم
    متاسفانه باز هم موفق نشدم ممكنه فايل‌اش رو يه جايي (ترجيحا بجز رپيدشر) آپلود كنيد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

اگه نباشه جاش خالی می مونه باران's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    كيو

پيش فرض

دوستان لطف کنید بگید ایراد از کجاست همه صفحات هم خوندم ولی چیز خاصی متوجه نشدم ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by باران; 18-03-2007 at 14:35.

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

آقا ممنون اما لينك خرابه اولش تا درصد قابل توجهي دانلود كرد اما ديگه نشد و دوباره از صفر شروع كرد كه ديگه اينبار اصلا چيزي دانلود نمي شه.

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

با سلام

دوستان عزیز برای من مشکل عجیبی پیش آمده، لطفا راهنمایی کنید.

بنده با u torrent کار می کنم. در این چند مدت کلی نرم افزار و چند تا فیلم باهاش دانلود کردم. چون از adsl با سرعت 64k استفاده می کنم، سرعت گاهی به 4KB/s هم می رسید و من هم کاملا راضی بودم. در این مدت هم اصلا مشکل سید و peer پیدا نکرده بودم. اما چند روزی است که حتی یک فایل رو هم نتونستم دانلود کنم. در ابتدا نوار آبی رنگ ظاهر میشه و تعداد سید و peer ها در حد 4 و 5 بالا میره، اما بلافاصله تعداد اونها کم میشه و به صفر می رسه. فکر کردم نکنه مشکل از ISP ام باشد. فایل تورنتی را که دوستان گفته بودند گذاشتم برای دانلود. مشکلی نداشت و همه چیز مثل سابق خوب شد. تنظیمات u torrent رو هم همان طور که دوستان فرموده بودند، تنظیم کردم. به قسمت logger هم که نگاه کردم مشکل port می گرفت. هم اکنون هم نوشته: unabe to map upnp port. آیا مشکل از سیده، یا پورته؟ اگر مشکل از پورته چه جوری می شه یه پورت مناسب پیدا کرد. آیا همین جوری پورتی بالای مثلا 30000 انتخاب کنیم مشکل حل میشه؟(من این کار رو کردم اما مشکل حل نشد.)

ممنون

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام

میشه لینک بدید تست کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

با سلام

دوستان عزیز برای من مشکل عجیبی پیش آمده، لطفا راهنمایی کنید.

بنده با u torrent کار می کنم. در این چند مدت کلی نرم افزار و چند تا فیلم باهاش دانلود کردم. چون از adsl با سرعت 64k استفاده می کنم، سرعت گاهی به 4KB/s هم می رسید و من هم کاملا راضی بودم. در این مدت هم اصلا مشکل سید و peer پیدا نکرده بودم. اما چند روزی است که حتی یک فایل رو هم نتونستم دانلود کنم. در ابتدا نوار آبی رنگ ظاهر میشه و تعداد سید و peer ها در حد 4 و 5 بالا میره، اما بلافاصله تعداد اونها کم میشه و به صفر می رسه. فکر کردم نکنه مشکل از ISP ام باشد. فایل تورنتی را که دوستان گفته بودند گذاشتم برای دانلود. مشکلی نداشت و همه چیز مثل سابق خوب شد. تنظیمات u torrent رو هم همان طور که دوستان فرموده بودند، تنظیم کردم. به قسمت logger هم که نگاه کردم مشکل port می گرفت. هم اکنون هم نوشته: unabe to map upnp port. آیا مشکل از سیده، یا پورته؟ اگر مشکل از پورته چه جوری می شه یه پورت مناسب پیدا کرد. آیا همین جوری پورتی بالای مثلا 30000 انتخاب کنیم مشکل حل میشه؟(من این کار رو کردم اما مشکل حل نشد.)

ممنون
    ممکنه ترکر ( demonoid.com) شما رو بن کرده باشه به خاطر این که دفعات قبل که فایل دانلود کردی زیاد اپلود نکردی و همیشه share ratio شما بد بوده
    از لینک زیر استفاده کن اولین فایل همونی هست که شما می خوای دانلود کنی ولی ترکرش بیشتره اونو امتحان کن ببین مشکلت حل میشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

سلام بچه ها.
    مشکل من اینه که از همون دفعات اولی که سعی کردم از برنامه های تورنت در کامپیوترهای دانشگاهمون استفاده کنم تا به حال همیشه ناموفق بوده ام.
    در حال حاضر از هر کدوم از برنامه ها که استفاده میکنم حداکثر سرعتم برای بهترین فایلها (با 500 تا Seed) نهایتا 12-10 کیلوبایت در ساعت است، در صورتی که سرعت دانلود از اینترنت 200Kb/s است.
    یه نکته هم این که برنامه هایی مثل µtorrent که Port مورد استفاده را تست می کنند همیشه در کامپیوترهای دانشگاه ما Error می دهند.
    کسی راه حلی برای مشکل من دارد؟
    مرسی.
    از دانشگاه نمي شه دانلود كرد چون دانشگاه ها از ip invalid استفاده مي كنند و كه در واقع ip غير مجاز هستش
    واضحه كه نمي تونه به سيستم شما ديتا بفرسته
    البته يه راهي هست سرور دانشگاه ها معمولا ه 10 يا بيشتر ip valid دارند و با استفاده از روتر مي شه دانلود كرد
    كه در اختيار افراد معدوديه 1 يا 2 يا ...
    Last edited by mx_2dar; 20-03-2007 at 01:05.

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

نمي شه يعني فرقي نمي كنه سرعت همونه ! پس فرق adsl با dial up چيه؟ سرعت دانلودشون كه يكي؟الان دو روزه كامپيوترم وقت و بي وقت روشنه تازه شده 15 درصد. شما معمولا با چه سرعتي دانلود مي كنيد؟
    با مرگ بر رپيدشير هم صد درصد موافقم كشت ما رو...
    همونطور كه امين خان گفتند دانلود فيلم به dailup به صرفه نيست حتي با adsl 64k
    اگر هم بخواي با adsl دانلود كني من فيلم هاي پارتبندي شده رو بهت پيشنهاد مي كنم حداقل مطمئني كه قسمتي از فيلم رو گرفتي كه مي توني تو سايت هاي warez لينك هاشو پيدا كني كه معمولا rapid share هست و با يه dc كوچيك
    مي توني ip رو عوض كني و بعدش باز دانلود كني البته با گربر هم ميشه من خودم با گربر حدود 5 gig دانلود كردم البته يكم حوصله مي خواد و يكم پ ر و ك س ي سرور
    من نرم افزار هايي كه تو web پيدا نكنم رو از torrent ميگيرم البته خيلي كم پيش مياد البته اينم بگم كه torrent همچين آش دهن سوزي هم نيست
    اگر بخواي فيلم دانلود كني اينترنت 8meg يا 3 meg خوبه كه فقط جاهاي خواصي بهش دسترسي دارند اونم دانش....
    اگر هم به اينترنت سرعت بالا دسترسي داري براي دانلود فيلم مي توني به تاپيك توپ امين خان دانلود فيلم هاي يكپارچه بري اكثرا لينك ها مستقيم و بدون محدوديته ودردسر هاي تورنت رو هم نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •