خسته نباشيد 8)نوشته شده توسط doyenfox
گوشي 7610 جواب نميده
مشكلي كه پيش مياره اينكه جواب تلفن نميده يعني صداي اپراتور پخش نميشه
مشكل بعدي اينكه صداي ورودي رو ضبط نميكنه
و اينكه صدا بعنوان اپراتور ضبط نميشه :cry:
خسته نباشيد 8)نوشته شده توسط doyenfox
گوشي 7610 جواب نميده
مشكلي كه پيش مياره اينكه جواب تلفن نميده يعني صداي اپراتور پخش نميشه
مشكل بعدي اينكه صداي ورودي رو ضبط نميكنه
و اينكه صدا بعنوان اپراتور ضبط نميشه :cry:
سلام لطفا یک منشی تلفنی که روی 6630 کار کنه معرفی کنید ممنون
++
mohammadkh جان این CAMCORDER که برای 6630 معرفی کردی کار نمی کند وقتی می خوای RECORD كنی از برنامه خارج می شه
ادقام شد
سلام مهدي جان
توي همين تاپيك مافيا smart answer v2.04
رو معرفي كرده من خودم رو 6630 الآن دارم باهاش كار ميكنم
البته كرك داره و اول بايد يه فايل منيجر نصب كني و كرك رو در مسيري كه برنامه رو نصب كردي جايگزين كني :idea:
اگه پيدا نكردي بگو بازم در خدمتيم![]()
نوشته شده توسط شیدا
روی Sx1 من اصلا فارسی کار نمیکرد ! انگار فونتش نصب نشده باشه![]()
Viruses Removal Tools
این فایل رر شامل برنامه های زیره:
پاک کننده ی Cabir یا Caribe ,کرم گوشیهای سری 60
پاک کننده ی تروجان Skulls (سری 60)
پاک کننده ی تروجان Locknut.A (سری 60)
پاک کننده ی کرم Commwarrior (سری 60)
حجم:19KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز بيشتر توضيح ميدي منم اينو نصب كردم الان كرك ميخوادنوشته شده توسط محمد امين
يه هفته بيشتر كار نكرده البته گوشي من 7610
مرسي-----------------
يه برنامه هم براي پخش فايلهاي تصويري ميخوام
![]()
دوستان سلام....نوشته شده توسط Mostafa Mohtashami
من اين برنامه رو جايي ديدم ...گفتم بزارم شما هم استفاده كنين...والله گارانتيش با من نيست![]()
بچه ها کار کرد این برنامه (به زبان فارسی) به این بستگی داره که موبایل شما یونیکد فارسی رو ساپورت کنه:نوشته شده توسط doyenfox
اگه موبایلتو صفحه کلید فارسی داره(عربی) این برنامه خوب کار می کنه وگرنه ....
می تونید ار نسخه ی انگلیسیش استفاده کنید:
Smart Answer v2.00 Cracked
منشی تلفنی کرک شده
If u can't download it,Go to Mahyar-p30.persiangig.com>mobile software>choose ur filesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Enjoy it!!!
سلام شيدا جان
ببين توي هر گوشي يه فايل منيجري هست كه البته تمام فايلهاي توي حافظه رو نشون نميده بنابراين شما براي اينكه به همه قسمتهاي گوشي دسترسي داشته باشي به يك فايل منيجر احتياج داري كه يك نمونه اش رو برات آپلود ميكنم و توي همين پست لينك ميدم
قبل از هر چيز بگم كه براي اينكه يه سري از نرم افزارهايي كه ميتوني با اطمينان روي گوشيت نصب كني به آدرس زير سري بزن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پيشنهاد ميكنم فقط از نسخه 2.4 برنامه منشي استفاده كني چون همه مشكلاتي كه بالا بهشون اشاره كرده بودي جزء باگهاي نسخه هاي قبل بوده كه توي اين نسخه برطرف شده :arrow:
و اما بعد از اينكه فايل منيجر رو نصب كردي(يه كي جين همراه فايل نرم افزار ميذارم كه سريال گوشي رو بهش ميدي و با سريالي كه بهت ميده فايل منيجر رو رجيستر ميكني) برنامه منشي رو نصب كن و بدون اجرا كردن برنامه منشي فايل SmartAnswer.app
رو از توي كامپيوتر به جايي در كارت مموريت انتقال بده و بعد برو توي فايل منيجر و توي همونجايي كه فايل فوق رو ريختي و گزينه options
سپس eidt
سپس copy
رو انتخاب كن
بعد توي محلي كه برنامه منشي رو نصب كردي حالا كارت يا خود حافظه اصلي دنبال فايل با نام SmartAnswer.app
بگرد يعني گزينه options
سپس find
سپس simple
رو انتخاب كن و بعد كه پيداش كردي پاكش كن و مثل همون كپي كردن ايندفعه paste
كن و از توي فايل منيجر خارج شو و گوشي رو خامش و روشن كن تا همه چيز استاد بشه
اميدوارم مشكلت حل بشه بازم سوال داشتين مطرح كنين اينم فايل منيجري كه براتون آپلود كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پخش فايلهاي تصويري بيشتر توضيح بده براي چه فرمتي ميخواي تو همين تاپيك چند تا معرفي شده بگرد پيدا نكردي بگو بذارم
موفق باشين![]()
سلام بچه ها كسي باPhotoSMS_v1.5. با6630 كار كرده من وقتي مي خوام عكس راsms نمی تونه عکس روبفرسته لطفا کمک کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)