اگه ميدوني با فلش درست ميشه خودت فلشش كنـــــ !
تو برنامه ستول چيكار ميخواي كني كـــه هيچ اتفاقي نميفتــــه
موفق باشيد!![]()
اگه ميدوني با فلش درست ميشه خودت فلشش كنـــــ !
تو برنامه ستول چيكار ميخواي كني كـــه هيچ اتفاقي نميفتــــه
موفق باشيد!![]()
تاييد ميكنم.
من اشتباه كردم
گوشی رو وصل میکنم تا مشخصات گوشی رو بهم بده مثل cid و ......
اما .....
وقتی usb هم وصل میکنم در حالتی که c رو گرفتم فلش گوشی روشن میشه.!!!!!!!!!
اگه میشه درایو k810 رو برام بزارید.
ممنون.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينا همش درايور usb flash هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر كدوم حال كردي دانلود كن.
من سومي را پيشنهاد ميكنم.
اينم آموزش نصبش.
ببين شما بايد usb flash driver را نصب كني .اين فايلي كه ميذارم را دانلود كن بعد از حالت زيپ خارج كن.داخلش يه برنامه هست به نام ggsemc
اين فايل را نصب كن.بعد برو روي my coputer راست كليك كن و propertise را انتخاب كن.
حالا از اون بالا hardware را بزن و روي device manager كليك كن.حالا گوشي را خاموش كن و دكمه c گوشي را نگه دار و كابل را وصل كن.توي پنجره اي كه باز شده يك علامت سوال زرد رنگ مياد كه جلوش نوشته usb flash.روي اون علامت سوال كليك كن تا صفحه نصبش باز بشه و بعد next را بزن خودش نصب مبكنه.
دوست من اينايي كــــه حسام جون گذاشتنـــــ رو دانلود كنـــــ يكيشون رو نصب كنيــــــ درست ميشــــه
موفق باشيد!![]()
سلام.
دانلود کردم از حالت زیپ خارج کردم اما ggsemc برنامه نصبی نبود.
ممنون.
نصب را ول كن بقيه كار ها رو انجام بده كه گفتم نصب ميشه
pc اصلا گوشی رو نمیخونه.
همه کار ها رو انجام میدم اما وقتی گوشی رو وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته.
ممنون.![]()
با USB هاي ديگه امتحان كنـــ اگه نشد كابل رو عوض كنــــ اخر بايد بشناســـه اينجوري كه نميشـــه
موفق باشيد!![]()
سلام من شدیدا به فلش کردن گوشی k750 نیاز دارم این تاپیک هم که کامل نیست یعنی عکسهای آموزشی رو نشون نمیده یه تاپیک که کامل به همراه معرفی نرم افزار ها رو به من معرفی کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)