تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 30 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 292

نام تاپيک: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من فكر كنم كه اين مشكلات در حال حاضر مال گوشيهاي سوني اريكسونه كه خيلي طرفدار پيدا كرده
    گوشيهاي نوكيا و سامسونگ اين مشكلات را كمتر دارند
    اصلا اين گوشي K750i سوني اريكسون انگار به غير از كد تقلبي. قاب و چيزاي ديگه اون هم تقلبي شده
    نظر شما چيه ؟

و يه سوال هم داشتم و اون اينكه من اگه يه يكي دو ماه صبركنم اين مشكلات حل ميشه ؟
    و ميتونم يه گوشي با اطمينان بگيرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

يه سواله ديگه اگه من يه گوشيK750i با كد ريجيستر قانوني پيدا كنم ديگه از جهات ديگه مطمئن باشم كه تقلبي نيست مثلا متعلقات داخل جعبه كامله و قاب اون اصليه خودشه .

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahdi1535
    من فكر كنم كه اين مشكلات در حال حاضر مال گوشيهاي سوني اريكسونه كه خيلي طرفدار پيدا كرده
    گوشيهاي نوكيا و سامسونگ اين مشكلات را كمتر دارند
    اصلا اين گوشي K750i سوني اريكسون انگار به غير از كد تقلبي. قاب و چيزاي ديگه اون هم تقلبي شده
    نظر شما چيه ؟

و يه سوال هم داشتم و اون اينكه من اگه يه يكي دو ماه صبركنم اين مشكلات حل ميشه ؟
    و ميتونم يه گوشي با اطمينان بگيرم
    بله گوشيهاي سوني اريكسون به خاطر درخواست زياد بازار با اينگونه مشكلات براي ورود به كشور مواجه شده
    بله در مورد كا750 مثل اينكه تقلبيش هم تو بازار اومده كه يكي از دوستان هم يه تاپيك در رابطه با اين موضوع زدن البته اگه دقت كنين جعبه هاي جديد كا 750 هم يه مقدار كم رنگ هستش و به نظر من غير طبيعيه
    تا 2 ديگه هم معلوم نيست اگه ميخواي بخري دنبالش بگرد و يه گوشي سالم و رجيستر بخر
    نقل قول نوشته شده توسط mahdi1535
    يه سواله ديگه اگه من يه گوشيK750i با كد ريجيستر قانوني پيدا كنم ديگه از جهات ديگه مطمئن باشم كه تقلبي نيست مثلا متعلقات داخل جعبه كامله و قاب اون اصليه خودشه .
    بله تقريبا با رجيستر بودن قانوني ميشه گفت كه گوشي مشكلي نداره اما كاملا تست كن و مراقب باش
    مطعلقاتش رو هم تو سايت سوني چك كن تا به مشكلي بر نخوري

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

جاويد جان متاسفانه شما گوشيت دستي رجيستر شده
    بايد تمام شماره ها يكي باشه و فقط اون دوشماره آخر هست كه اگه تو يكي از سريالها نباشه مشكلي نداره اونم ورژن نرم افزاري هست كه از اين بابت مشكل نيست
    پس مغازه داره منو پيچوند چون بهم گفت اينا رجستر شدس منم اون موقع حاليم نبود اصلا رجستر يعني چه گفتم هر چي هست بده !! گوشي رجستر نشده هم داشت يارو اگه اونو مي خريدم چي مي شد خدا عالمه

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من k510 رو یک ماهی میشه که گرفتم . دیروز که این بحث رو خوندم . چک کردم دیدم رجیستر نیست . حالا اگه بخوام رجیستر کنم چه باید بکنم . . .

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

دوستان يه آدرس مي خواستم براي فلش گوشي " و810" ؟ كدوم مغازه ي علاالدين برم؟
    نمي خوام گوشي رو رجيستر دستي كنه, ميخوام جوري فلش كنه كه برگرده به شماره اصلي (پشت گوشي) خودش. مي تونن اين كارو كنن؟
    من قبلا شماره اصلي كه پشت گوشي حك شده رو به مخابرات دادم. احتمالا اگه برگرده به شماره اصلي بازم كار كنه. ريسكه اما شما حالا آدرس يه جاي مطمئن و كار بلد رو برام بنويسيد.

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط akhoond
    من k510 رو یک ماهی میشه که گرفتم . دیروز که این بحث رو خوندم . چک کردم دیدم رجیستر نیست . حالا اگه بخوام رجیستر کنم چه باید بکنم . . .
    دوست من اگه صفحات قبل رو بخوني خودت متوجه ميشي
    نقل قول نوشته شده توسط barton2500
    دوستان يه آدرس مي خواستم براي فلش گوشي " و810" ؟ كدوم مغازه ي علاالدين برم؟
    نمي خوام گوشي رو رجيستر دستي كنه, ميخوام جوري فلش كنه كه برگرده به شماره اصلي (پشت گوشي) خودش. مي تونن اين كارو كنن؟
    من قبلا شماره اصلي كه پشت گوشي حك شده رو به مخابرات دادم. احتمالا اگه برگرده به شماره اصلي بازم كار كنه. ريسكه اما شما حالا آدرس يه جاي مطمئن و كار بلد رو برام بنويسيد.
    دوست من شما برو توي زيرزمين علاالدين چند تا مغازه هست كه كارشون تعمير و فلش گوشي هست زياد مهم نيست كدوم مغازه ببري

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

12

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    دوست من اگه صفحات قبل رو بخوني خودت متوجه ميشي

دوست من شما برو توي زيرزمين علاالدين چند تا مغازه هست كه كارشون تعمير و فلش گوشي هست زياد مهم نيست كدوم مغازه ببري
    خوب بعد از برگرداندن شماره كه ديگه گوشيت كار نميكنه راهي واسه اين هم پيدا كردي ! به ما هم بگو

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

بذار ببینم درست فهمیدم . . . ما باید کدی رو که پشت گوشی هامون نوشته میدادیم مخابرات . بعد هم میدادیم فلش کنن و همون کد رو بزنن تو گوشی تا رجیشتر باشه ؟ درسته ؟
    حالا من که تازه فهمیدم، الآن مخابرات کدی رو ثبت میکنه یا نه . . . اگه کسی رفته سراغش و میدونه بگه . . .

داره خودمونی میشه signal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

این بلا سر رفیق من هم اومده. آیا میشه از فروشنده شکایت کرد. میشه کاری کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •