ویرایش شد..........
ویرایش شد..........
Last edited by Yamani47; 22-06-2021 at 19:58.
من نمیخوام باهاتون بحث کنم......چون اصلا حوصلشو ندارم.این اقتصاد پهلوی که یه چیزایی بهتون گفتن و خرتون کردن بنیانش نفت بود با اون میزان صادرات نفتی که ایران اون موقع میکرد فک نمیکنم اگه این مرتیکه ابله سرنگون نشده بود چیزی از نفت تا حالا مونده بود.
و مهم تر اینکه هیچ اختیاری نداشت و همیشه منافع امریکا بر ایران رو مجبور بود ارجحیت بده حتی اگه به ضرر ایران تمام میشد. حرف من رو قبول ندارین برید کتاب خودش رو بخونید چطور مثل یه رعیت از طرف سفارت امریکا یا انگلیس دستور میگرفته.
از این قبیل موارد زیاده من حوصلشو ندارم بشینم برا شما توضیح بدم.
شما خیال میکنین امریکا به ایران اجازه میداد از نظر علمی پیشرفت کنه که بیاد خودشو به فن اوری غرب بی نیاز کنه؟!به نظرتون با منافعش سازگاری داشت؟!منفعت امریکا تو این بود که ایران همین جور عقب مانده بمونه تا اویزونش باشه.
این ذهنیتی که شما الان داری من چندین سال پیش داشتم.درکتون میکنم چی تو ذهنتونه و منابع اطلاعاتیتون کجاها هستن.
مشخصه از خیلی مسایل خبر ندارین خودتونم دانای مطلق فرض میکنین.
Last edited by javad2015; 21-06-2021 at 23:37.
پس برا چی میای اینجا تایپ می کنی اگر نمی خای بحث کنی ..................من نمیخوام باهاتون بحث کنم
چون اصلا حوصلشو ندارم
کاملا مشخصه.....................بله بله.............درصط می فرمایید برادر
ین اقتصاد پهلوی که یه چیزایی بهتون گفتن و خرتون کردن
باز توسط کاپیتالیست ها ادم خر بشه صد و هشتاد بار بهتره تا توسط مذهب خر بشه.............
و مهم تر اینکه هیچ اختیاری نداشت و همیشه منافع امریکا بر ایران رو مجبور بود ارجحیت بده حتی اگه به ضرر ایران تمام میشد
اخ اخ اخ الان این ها دارند یه کار هایی می کنن خیلی داره به نفع ایران تموم میشه.....................وای وای وای
اصلا تو منفعت درایم غرق می شیم.........................
این ذهنیتی که شما الان داری من چندین سال پیش داشتم
مغز داری مگه شما که بخایی ذهن داشته باشی ؟؟؟؟
..........................
Last edited by Yamani47; 23-06-2021 at 14:09.
خوب وقتی حکومت تبلیغ میکنه و ترویج میده و صدها میلیارد دلار براش هزینه میکنه خروجی ش میشه اینهنوز بعد از این همه سال مردم این مملکت به باور ها و اعتقادات ان مردم بیابان نشین متجاوز باور دارند
نهایتا مسلمانان خودشان در غرب مسلمان تر هستند . در ایران ابتدا حکومتی هستن سپس مسلمان. در حکومت دینی هم کسی با تقوا نمیشه
فقط بسیار هزینه میکنن برای ترویج ایده الوژی و مذهب . و جامعه ایران هم از این ایده الوژی و مذهب متنفرشدن . اهل مذهب و ایده الوژی هم براشون منفعت داره
دقیقا ، اینها افرادی هستند که با مصلحتشان برای هر امر و زمان و مکانی با بهانه ای پشت خدا و مذهب و دین قایم میشوند و قصد توجیح دارند.
بیچاره خدا و دینش
باز حکومت پیشین هر چی بود این کار را در حق خدا و دینش نکرد، پشت خدا قایم نشد تا چیزی را باش توجیح کنه.
تنها راه نجات مردم ایران، بازگرداندن ایران هست. نه مذهب نه جهل فقط ایران
از آب و برق مجانی رسیدیم به اینکه جون مادرتون بگید چه ساعتی برق رو قطع میکنید دومین کولرمون هم نسوزه
اداره برق هم میگه نمیگیم به خاطر کابل دزدی و این مسائل
یا یک پولی جمع کنید از ایران برید یا بچه دار نشید نسلی دیگر بدبخت بشن
ایران به دلیل تعصب به این فلاکت کشیده شده.
ادمای مذهبیش به یه چیزی تعصب دارن غیر مذهبیش رو یه چیز دیگه.در عمل تفاوتی این دو گروه با هم ندارن.
هر چیزی یه نفر بخواد بگه به رگ غیرت یکیشون بر میخوره.اینجوریه که مملکت هیچ وقت اصلاح نشده و نخواهد شد.
Last edited by javad2015; 05-07-2021 at 12:38.
آب برق گاز اینترنت اقتصاد بیکاری تورم عدم آزادی عدم انتخاب فقر محرومیت بی هویتی بی عزتی .....
بعد میان تو صدا و سیمای جاهلشان به همدیگر عجه فرجه میگند
لعنت بر همچیتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)