ممکنه کابلی که لحیم کردین برعکس بوده
برای بعضی کابلها برعکسه
![]()
ممکنه کابلی که لحیم کردین برعکس بوده
برای بعضی کابلها برعکسه
![]()
مرسی از پاسخ دوستان بالاخره موفق شدم مودم رو آپدیت کنم.
میخواستم فقط ببینم برای 4g+ روی CA باید بزارم؟
با هر سیم کارت و شبکه ای که از اون استفاده میکنید تست کنید و رو دو تا حالت تست سرعت از سرورهای خارجی و داخلی بگیرید و کدوم حالت براتون بهتر جواب داد رو اون بزارید . در ضمن با سیم کارت های fdd علامت + ظاهر نمیشه ولی افزایش سرعت اعمال میشه . البته اینترنت منطقه شما و دکلی که از اون خدمات میگیرید هم باید خوب باشه . مثلا برا من ایرانسل خیلی بهتر از همراه اول جواب میده و سرعت خیلی بالایی میده و تا 120 مگ میرسه و تجمیع هم انجام میشه رو حالت ca .
روی فریمورهای ایرانسلی هم این علامت ظاهر نمیشه ؟ (روی FDD)
رو فریمور 196 ایرانسل با سیم کارت tdd ایرانسل دو نفر از دوستان عکس دادن که علامت + ظاهر شده . روی fdd تا به امروز هیچ کس علامت + رو ندیده البته تا جایی که اطلاع دارم حتی رو 196 ایرانسل .
من این مشکلو دارم جای سیم ها و هم برعکس کردم ولی شناسایی نمیکنه درایوری که دوستان هم دادم نصب کردم و باز شناسی نکرد
از یک کابل دیگه استفاده کنید . چک کنید اتصالی نداشته باشه . رو ویندوز 7 این کار رو انجام بدید . به درستی اتصال بوت پین رو انجام دهید .
سلام.صابر خان رو ویندوز 7 64 بیت اینارو میکنم .کابل دیگه نداشتم و خود کابل و با اهمتر گرفتم وصل هست اتصال و هم چندینبار چک کردم واقعل خودمم موندم میگم شاید درایور نصب نمیشه نمیدون واقعا
اتصال کوتاه و انجام میدم و سیم ادابتور میزنم مودم روشن میشه ولی هیچ صدای از اینکه ی دیوایس جدید به ویندوز وصل شده نمیده
Last edited by ehsan104; 17-01-2019 at 22:24.
یو اس بی که وصل کردین به سیستم و بعد اتصال رو گرفتین و کابل برق رو وصل کردین نباید مودم اصلا روشن بشه فقط باید پورت یو اس بی رو کامپیوتر نصب بشه و میتونید در دیواس منیجر مشاهده کنید . کدوم درایوها رو نصب کردین ؟
مشکل همینجا هست که من usb وصل میکنم اتصال میدم ادابتور میزنم مودم روشن میشه از این درایور استفاده کردمusb speed up and Driver Signature Windows 10
که فکر کنم خود شما زحمت لینکو کشیدین البته ی درایور هم جناب بلوچی عزیز گذاشته بودن که همین بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)