تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 26 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 254

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی اسپانیا | فصل 2018-2019

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لوانته 1-2 رئال مادرید: پیروزی سخت با دو پنالتی
    بحث برانگیز و مشکوک؛ پنالتی رئال درست بود؟

رئال مادرید لحظاتی پیش موفق شد در زمین لوانته 1-2 پیروز شده و در آستانه ال کلاسیکو بردی روحیه بخش به دست بیاورد.

به نقل از مارکا، رئال ابتدا در نیمه اول با پنالتی کریم بنزما یپش افتاد اما لوانته دقیقه 60 بازی توسط روجر توانست کار را به تساوی بکشاند. این نتیجه پایانی نبود چرا که دقیقه 78، گرت بیل توانست از روی نقطه پنالتی یک بار دیگر رئال را پیش بیندازد. پنالتی ای که بسیار هم مشکوک بود.

برخورد دوکوره و کاسیمیرو درون محوطه جریمه باعث سرنگون شدن هافبک دفاعی برزیلی رئال شد. داور با کمی مکث دستور پنالتی داد و پس از مشورت با وی ای آر نیز روی تصمیم خود ماند اما مشاهده تکرار این صحنه نشان می دهد که کاسیمیرو بدون برخورد با بازیکن لوانته خود را نقش بر زمین کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سولاری: فرم خوب مسی ما را نگران نمی‌کند؛ پنالتی؟ کاسمیرو می‌گوید مدافع لوانته به طور واضح مچ پای او را زده است

سرمربی رئال مادرید از عملکرد گرت بیل و وینیسیوس راضی است اما روی صحنه جنجالی پنالتی دوم رئال مادرید، ترجیح داد به گفته کاسمیرو اعتماد کند.

در حالی که بازی برای رئال مادرید مقابل لوانته پیچیده شده بود، آنها موفق شدند با یک پنالتی، گل پیروزی بخش خود را به ثمر برسانند. گل اول مادریدی ها نیز از روی نقطه پنالتی به دست آمد. سانتیاگو سولاری پس از بازی در کنفرانس خبری حاضر شد:

جنجال ها برای پنالتی؟

مشکلی که همه مربیان دارند، این است که مانیتور در اختیار آنها نیست. من به حرف کاسمیرو اعتقاد دارم. او می گوید مدافع لوانته به طور واضح مچ پای او را زده است و VAR هم برای همین است. برای آنکه در صحنه های سخت از مانیتور تصمیم گیری شود.

شادی جنجالی گرت بیل پس از گلزنی از روی نقطه پنالتی؟

گرت بیل در این دیدار خیلی خوب کار کرد. من شادی اش را ندیدم و آن را خواهم دید. تنها چیزی که می دانم، از عملکرد او خوشحالم. بازیکنان هر طور می خواهند پس از گل شادی می کنند. بیل در رختکن به خاطر گلزنی اش خوشحال بود و من هم خوشحالم که با انگیزه وارد زمین شد.

آمار و فرم خیره کننده مسی شما را نگران نمی کند؟

نه این مساله ما را نگران نمی کند. ما به چیزهایی که متعلق به ماست، توجه می کنیم.

ادامه

پی نوشت: داور از مسی آماده تره طبیعیه نگران نباشه

3. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روزنامه های اسپانیا: افتضاح

رئال مادرید شب گذشته در دیداری بحث بر انگیز موفق شد در زمین لوانته 1-2 پیروز شود.

هر دو گل رئال از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید. پنالتی اول کاملا محرز بود ولی پنالتی دوم مشکوک به نظر می رسید و کارشناسان داوری مارکا و آاس نیز معتقد بودند که کاسیمیرو بدون برخورد با بازیکن حریف خودش را نقش بر زمین کرده است.

مارکا: پیروزی با پنالتی و ... ممنون

موندودپورتیوو: افتضاح

ادامه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنابئو؛ ورزشگاهی که بارسا از آن نمی ترسد

بارسا فردا در سانتیاگو برنابئو ماموریت دارد تا تساوی 1-1 بازی رفت برابر رئال را جبران کرده و به فینال کوپا دل ری برسد.

سه هفته پیش، بازی رفت نیمه نهایی کوپا دل ری در نوکمپ با تساوی 1-1 به اتمام رسید و فردا رئال با یک تساوی بدون گل نیز راهی فینال رقابت ها خواهد شد.

جالب اینکه در 19 سال اخیر و با شروع قرن 21، هرگز بازی دو تیم در برنابئو با تساوی بدون گل تمام نشده است. در این مدت، بارسا در 25 دیداری که در برنابئو برابر رئال برگزار کرده، یازده بار به پیروزی رسیده، 8 بار رئال تیم برتر میدان بوده و شش بازی نیز مساوی شده است. از این شش تساوی، دو بازی 2-2 و مابقی 1-1 به اتمام رسیده اند.

در واقع بارسا در زمین رئال اغلب به نتایج مطلوبی دست یافته و برنابئو چندان هم برایش ورزشگاه ترسناکی نبوده است.

همچنین ارنستو والورده، به عنوان سرمربی بارسا دو بار در برنابئو تیمش را هدایت کرده است. اولی در بازی برگشت سوپرکاپ اسپانیا 2018 که بارسا با خوش شانسی تنها با دو گل، بازنده زمین را ترک کرد و دیگری بازی رفت لالیگای فصل گذشته که بارسلونا 0-3 به پیروزی رسید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هیچ تنبیهی از سوی کمیته انضباطی برای گرت بیل بابت خوشحالی پس از گلش در دربی مادرید در نظر گرفته نشد

گرت بیل ستاره ولزی رئال مادرید که مقابل اتلتیکو مادرید موفق به گلزنی شد؛ بعد از گل به علت خوشحالی و حرکت ناشایستی که انجام داد، باعث شد تا هواداران اتلتیکو مادرید به او اعتراض کنند.

از نظر فدراسیون فوتبال اسپانیا گرت بیل به علت تحریک هواداران اتلتیکو مادرید در ورزشگاه باید جریمه شود اما کمتیه انضباطی فوتبال اسپانیا همچین نظری ندارد. این کمیته امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که شادی گل گرت بیل را تحریک علیه هواداران اتلتیکو نمی داند.

خبری خوب برای رئالی ها چرا که حالا بیل بدون مشکل می تواند در دو ال کلاسیکوی پیش رو به میدان برود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئال مادرید 0 - 3 بارسلونا: فتح تکراری برنابئو
    کورتوا: همه در رئال به فتح سه گانه فکر می کنیم

8. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئالی هایی که نمیدونن چی شد باختن بهتره به عملکرد لرد راموس در هر سه گل نگاه کنن

گل اول: دور خودش می چرخید و نرفت سوارز آزاد رو بگیره یا لااقل توپ رو قطع کنه

گل دوم: دفاع رو ول کرد و رفت وسط زمین، از همون جایی که باید می بود دمبله راحت پاس گل داد

گل سوم: کاسمیرو مجبور به پوشش فضای پشت راموس شد و مرتکب پنالتی شد

گفته بودم منتظر هنرنماییش در ال کلاسیکو هستیم

رئال مادرید 1-2 خیرونا

جونم لرد راموس. این هفته ها غوغا میکنه

داور فکر کنم بارسایی بود. راموس دو دستی توپو جلوی دروازه مهار کرد ولی اخراجش نکرد، تا ال کلاسیکو شاهد هنرنماییش باشیم

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بعد نمایش درخشان رئال تو نیوکمپ مسئولان فوتبال اسپانیا ترس به دلشون افتاده که شاید رئال مثل بازی قبل خرابکاری نکنه و موقعیت هاش رو گل کنه
    واسه همین میخوان کار از محکم کاری عیب نکنه و داور بازی رو دادن به ماینکو ( داور اصلی گویا مصدوم شده و اینکه بازی داده شده به اسطوره بارسا جالبه )
    اسطوره فراموش نشدنی بارسا ! ( این بنده خدا هروقت تو الکلاسیکو سوت زده بارسا بدون دغدغه کار میکرده - تو هجده رئال انواع و اقسام شیرجه ها رو میزدن )

این قرارداد رو فکر کنم فصول قبل بستن به پاس خدمت هایی که واسه بارسا انجام داده

Last edited by albertxx; 01-03-2019 at 08:09.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنابئو! تفاوت تصاویر را پیدا کنید!

اینستاگرام بارسلونا

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واکنش بنیتو به اخراجش از جوانان رئال مادرید: وجدان آسوده ای دارم

صحبت های آلوارو بنیتو به مذاق مسئولان باشگاه رئال مادرید خوش نیامد و تصمیم گرفتند او را از سمتش اخراج کنند. اخراج بنیتو باعث شد تا او واکنش نشان دهد و صحبت هایی در این خصوص انجام دهد.

به نقل از مارکا، بنیتو گفت:

همیشه این باشگاه در قلب من می ماند و رئال مادرید را با وجدانی آسوده ترک می کنم. از روز اول هر چه در توان داشتم برای باشگاه گذاشتم. همیشه از عشقم به رئال مادرید دفاع کرده ام و به کارم ادامه می دهم. از فرصتی که به من داده شد تا در جایی حضور داشته باشم که بزرگ شده ام و فوتبالم را شروع کرده ام، سپاسگزارم. در اینجا تجربه ها و چیزهای جدیدی را یاد گرفتم. مایه افتخار است که در آکادمی رئال مادرید کار کرده ام و بازیکنانی را هدایت کردم که در آینده تبدیل به ستاره های بزرگی می شوند. همچنین از همه کارکنان باشگاه رئال مادرید که هر روز بزرگتر می شود هم تشکر می کنم. باز هم می گویم که وجدان آسوده ای دارم چون هر روز سعی کردم به پیشرفت بازیکنان جوان کمک کنم تا همیشه از نام رئال مادرید دفاع کنند.

بنیتو ادامه داد:

من به تصمیم باشگاه احترام می گذارم. همیشه در برابر رسانه ها از تیم دفاع کرده ام و خودم را آزاد می دانم در صحبت کردن در خصوص تیمی که عاشقش هستم. بدون هیچ خصومتی اینجا را ترک می کنم و همیشه از رئال مادرید بابت فرصتی که به من به عنوان بازیکن و مربی داد ممنونم. امیدوارم این خداحافظی همیشگی نباشد و به زودی به اینجا برگردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •