تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 212 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من که استان کرمان هستم انقدرا هم بد نیست فعلا اون یکی خطم پارسه وانقدر این دو هفته اذیت کرده که خاموشه همش رو دیده بان هستم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من که استان کرمان هستم انقدرا هم بد نیست فعلا اون یکی خطم پارسه وانقدر این دو هفته اذیت کرده که خاموشه همش رو دیده بان هستم
    کدوم بسته و سرعت رو خریداری کردید

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کدوم بسته و سرعت رو خریداری کردید
    سرویسه ۱۶ مگ‌ ولی نویز خطم زیاده رو ۱۰ بسته جالبه که پارس بود قبلا رو ۹ مگ بود و بالاتر نمی شد . چند صفحه قبل یسری تست هم گذاشتم . پینگ مناسب نیست ولی نت فلیکس و یوتوب برام فول اچ دی میشن که برام کافیه . توییچ هم ۷۲۰

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سرویسه ۱۶ مگ‌ ولی نویز خطم زیاده رو ۱۰ بسته جالبه که پارس بود قبلا رو ۹ مگ بود و بالاتر نمی شد . چند صفحه قبل یسری تست هم گذاشتم . پینگ مناسب نیست ولی نت فلیکس و یوتوب برام فول اچ دی میشن که برام کافیه . توییچ هم ۷۲۰
    خوب یعنی سرعت 8مگ رو هم اگر میخریدی فرق چندانی با الان از نظر سرعت نداشتی اختلافش فقط همون حجم ماهانه بود
    شما 1ماهه خریداری کردید یا بلند مدت

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خوب یعنی سرعت 8مگ رو هم اگر میخریدی فرق چندانی با الان از نظر سرعت نداشتی اختلافش فقط همون حجم ماهانه بود
    شما 1ماهه خریداری کردید یا بلند مدت
    نه فرق داشت . اول رو 8 مگ من ست کردم دیدم نت فلیکس مشکل پیدا می کنه البته مشکل یعنی فول اچ دی نمیشه برای همین نیاز داشتم کمی سرعتم بیشتر باشه توییچ هم کیفیتش بهتر شد .و دقیقا همین کمی سرعت بیشتر مشکل رو کامل رفع کرد . نه من طرح بلند مدت نمی خرم چون ممکنه بخوام تخلیه کنم اگر شرایط بهتر ببینم . جدا از همه اینا چند نفر هم هستن همراه من که دانلود سنگین دارن وقتایی که نستم ...کلا مصرف بالا رفته بد عادت شدن همه

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من یه پیشنهاد کلی می کنم اگر حجم زیاد نمی خواهید . و کار خاصی ندارین بی خودی سمت ای دی اس ال نیاین ...از سرویس های پوینت تو پوینت وایرلس استفاده کنین که پینگ بسیار خوبی دارن سرعت تک کانکشن اکثرا بالا و خوبه و هنوزم سرویس های حجمی سرعت بالا و پایین خوبی دارن .

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

من یه پیشنهاد کلی می کنم اگر حجم زیاد نمی خواهید . و کار خاصی ندارین بی خودی سمت ای دی اس ال نیاین ...از سرویس های پوینت تو پوینت وایرلس استفاده کنین که پینگ بسیار خوبی دارن سرعت تک کانکشن اکثرا بالا و خوبه و هنوزم سرویس های حجمی سرعت بالا و پایین خوبی دارن .
    وایرلس هزینه اولیش 400 تومن هست
    بعدش تعرفه ها وایرلس سه برابر adslگرون هست
    بعدش مناطقی که پارازیت باشه بدرد وایرلس نمیخوره

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ارتباطی به شرکت دیده بان نداشت پستم. لطفا حذف بشه.
    Last edited by misam5526; 11-02-2018 at 21:21.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

وایرلس هزینه اولیش 400 تومن هست
    بعدش تعرفه ها وایرلس سه برابر adslگرون هست
    بعدش مناطقی که پارازیت باشه بدرد وایرلس نمیخوره
    من پارس انلاینم قدیم پینگ 105 می داد با غرب اروپا تو استیم که پینگ خیلی خوبیه . ولی خوب نمی دونم چرا بهم ریخت . در کل اگر شما کسی باشی که مصرف نداشته باشی و دنباله پینگ باشی وایرلس با هر هزینه ای که داره به صرفه تره البته من وایرلس همین دیده بانت رو که چک کردم قیمت تجهیزات اولیش رو 160 تومن میده و هر گیگ رو هم 3 تومن حساب می کنه مثل ای دی اس ال سابق و البته پشتیبانش به من گفت که فشفشه هم داره وایرلسش (مثل همون داستان های وب ) ....
    الان ایرانی هایی که توییچ می کنن همه وایرلس دارن . با ای دی اس ال بهتر از این نت در نمیاد ....اول و اخرش همینه که می بینین . حالا یه شرکت 2% بهتره یکی 1% بدتره ...ولی همشون یکین ...از شاتل گرفته تا همین دیده بانت ...... من که خیلیاشونو تست کردم هیچکدوم به من ارامش ندادن !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

تهران سرویس نمیده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •