اين تست ها براى حدود ساعت پنج و ربع هستش و البته خودم اين سرويس رو ندارم و خونه ى كسى بودم كه داشتن سرويس رو، دفعه ى بعد كه رفتم باز هم تست مى گيرم ميذارم حتما. خواهش مى كنم
اين تست ها براى حدود ساعت پنج و ربع هستش و البته خودم اين سرويس رو ندارم و خونه ى كسى بودم كه داشتن سرويس رو، دفعه ى بعد كه رفتم باز هم تست مى گيرم ميذارم حتما. خواهش مى كنم
با تشکر از توضیحات مکفی شما دوست گرامی .
فقط توضیح ندادی که فیبر تا دم در خونه میاد تا تو اون باکس سفید از اونجا پورت شبکه میشه میاد تو خونه یا بعد از اون باکس هم باز فیبره تا میاد میخوره پشت مودم نوری شما .. و خودتون باید تلفن وصل کنید پشت مودم .. چون اگه قرار بود شبکه بشه اون باکس سفید یه آداپتور هم میخورد که بیرون از خونه همچین چیزی نمیشه
فعلا که پیاده سازی نکردن ولی لحتمال اینکه فیبر بیاذ داخل منزل شما بالاتر از هر چیز دیگه ایه چون میگن باید تمامی اعضای ساختمان درخواست بدن تا مخابرات هزینه فیبرکشی پرداخت کنه....ولی اگر تا همون ابونه ها فیبر باشه بعدش تا خونه مسی بمونه هم میشه سرعت تا یک گیگ در فاصله زیر صد متر با استفاده از G.FAST داد
شک نکنید اینترنت بیسیم به پای ثابت نمیرسه و همچنین بخاطر همون مسایل که در مورد هزینه فیبر کشی و اجماع تمام ساکنین ساختمان لازم هست تا بعدش بیان فیبر بکشن من FTTH پیشنهاد نکردم در ثانی دوستان سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه معادل ۱۲.۵ مگابایت بر ثانیه هست که واقعا فکر نمیکنم کم باشه شما به راحتی تو این سرعت ویدیو های 4k استریم میکنید زیر 2 دقیقه فایل یک و نیم گیگاباتی دانلود میکنید در ثانی تکنولوژی خانواده vdsl هم تا 300 مگ مبتونه ارایه بشه
فیبر نوری با این هزینه ها و سطح دسترسی بیشتر مناسب شرکت ها هست
با همه این صحبت ها الماس 1 سوییت اسپات این طرح ها هست
حرف شما متین. من الان حدود حداقل 22 متر فیبر کشی تا دم در واحد رو حساب میکنم با متری 15 تومن(؟) میبینم نمیصرفه بخوام 300 بدم برای چیزی که تاثیری توی سرعت نداره و فقط یکم نویز کمتری داره(البته دلیل اصلی مهاجرت من از ADSL به 4G وجود نویز و قطعی زیاد روی خط قبلیمون بود) ان شالله که این بار روی VDSL نویز زیاد نگیریم.(امان از این بساز بفروش ها و مخابرات)
الان سوال شد برام! نویز روی خط رو چطور میشه اندازه گرفت؟ حتما باید یک ADSL امتحانی بگیرم تا بتونم با مودمش نویز رو اندازه بگیرم، یا همینطوری هم میشه؟
Last edited by mntkal; 10-05-2017 at 12:08.
خونه یکی از اقوام ما قدیمی ساز هست حدود چهل سال ساخت،نویز وحشتناکه خطشون دراپ میشه ما هم رفتیم سه راهی وصل کردیم سیم برق بردیم دم در ابونه تو کوچه به امید اینکه مثلا اونجا نویز کمتره،فکر میکنید نتیجه چی بود؟؟؟بله هیچ تغییری نکرد،چند بار که تست کردیم تو بهترین حالت snr یک واحد میرفت بالا،میرایی خط تغییری نمیکرد....بعدها از یکی از کسانی سر کافو کار میکردن پرسیدم داستان چیه...گفت میدونی چندتا وصله میخوره سیم مسی؟قطر سیما کوچیک بزرگ میشه تا بیاد...خودتو درگیر نکن مخابرات گند میزنه به سیگنال...بعد حرفاشون من بازم قانع نشدم و اینجا که اومدیم و از اول mdu داشت یه کابل جدا برای خودمون دادم کشیدن از ابونه به داخل ساختمان که مثلا هیچی تلفات ندم...بعد که adsl گرفتم دیدم که اصلا فرقی نداره این کارا فاصله کافوی نوری تا اتاق من ماکزیمم 100 متر هست و من رو یه مودم میتونم ماکز 28 مگ بگیرم یکی هم 27 مگ با adsl،حتما میدونید ماکزیمم سرعت که تبلیغ میشه 24 مگابیت هست
خونه قبلی هم زمانی که مسی بود و ما اونجا بودیم و همچنین منزل یکی دیگه از همسایه ها که فاصله داستن ازمون که من تست کردم همین طور بود و عینا نتایج بالا مشاهده شد هیچ تغییری تو پارامترها با تست کردن از سر خط یا حتی پست ابونه مشاهده نشد ولی بازم ارزش داره یک بار از تو کوچه تست کنید
من هرچی تلاش کردم نتونستم این پستارو تجمیع کنم عذر خواهی میکنم
شما باید خطتتون رانژه باشه تا بتونید نویز چک کنید این پارامتر های بر اساس اینکه چه سیگنالی از DSLAM موجود حالا یا تو مرکز برای کافو مسی ها یا تو کافوی نوری میگیرید و میفرستید نشون داده میشه
Last edited by farid_givehchin; 10-05-2017 at 11:40.
پس من اول صبر میکنم که 2020 (یا مخابرات منطقه) تماس بگیرن و بگن تا کجا فیبر نوری هست که بعد که ADSL تستی رو میگیرم بدونم نویز از کافو تا مودم داره حساب میشه یا به عمق تاسیساتی میره.
البته من اطلاعات فنیم نزدیک به صفر است، ولی برداشت من از حرف اقا فرید اینه که اگر تا کافو فیبر نوری باشه بعد VDSL بگیرم احتمالا نویز دیگه مشکل ساز نمیشه؟ چون قبلا نویز از کافو به قبل هم بوده و این چند صد متر از کافو تا مودم مگر چه قدر میتونه نویز داشته باشه؟ اگر تا کافو فیبر باشه لازمه تست نویز گرفت یا نه؟
پ.ن. البته اگر خروج از قرارداد VDSL، بدون هزینه اضافی امکان پذیر باشه میشه یک ماه گرفت و تست نویز هم روش انجام داد، اگر خیلی بد بود که راحت میشه خارج شد، دیگه نیازی به ADSL و هزینه اضافی هم نیست. ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یعنی برای الماس حتما باید یک سال تموم شه؟
Last edited by mntkal; 10-05-2017 at 22:55.
2020 دیروز شماره منو نگاه کرد گفت میتونید ولی باید برید مرکز سوال کنید ما در مورد موارد فنی و کمبود های مرکز اطلاعی نداریم
میتونید با یک دور زدن تو محل متوجه بشید که فیبر هستند یا مسی و فاصله زیر 300 متر میشه یا نه،چون اون کارمند های اداری تو مرکز مخابراتی هم متوجه نمیشن زیاد باید از بخش شبکه و فنی سوال کرد که شما بهشون دسترسی ندارید(ولی بازم شانستونو امتحان کنید حضوری هم برید بپرسید من تماس گرفتم و گفتند درخواست بدید وصل میکنیم ولی اون لازم بودن ماژول رو نمیدونم بر چه اساسی گفتند)
من با مودم tp-link نتیجه بهتری میگرفتم الان با این ایسوس 25 تا 26 مگ ماکزیمم مینویسه هم چنین SNR 39.6 برای دان استریم هست و میرایی خط عدد ماورای تصور 4
درست متوجه شدید چون یه مقدار زیادی از مسیر فیبر میشه و تجهیزات به شما نزدیکتر میشه دیگه نویز پایین تری میگیرید که اصلا لازمه ی VDSL نویز پایین تر هست اگر تا کافو فیبر باشه دیگه لزومی نداره خیلی که تست بکنید...در ثانی گفتم تا شما درخواست ندید و اونا هم خط رو رانژه نکنن نمیتونید بفهمید نویز خط چنده فقط احتمال اینکه نویزتون بالا باشه دیگه خیلی خیلی کمه
از قدیم اینجوری بود که شما هر روزی که برید درخواست تخلیه بدید تا همون روز روی قبض میاد امیدوارم اینا هم همینجوری باشن
جالبه هیچ کس از هزینه آبنمان صحبتی نکرده.نکنه سرم کلاه گذاشته مخابرات و ماهی 60 تومن ازم آبنمان گرفته
البته تو برگ قرار داد واسم زده اینترنت شناور ولی مسعولش میگفت همون ftth هستش
دوست عزیز اکثر قریب به اتفاق بچه ها هنوز سرویس نگرفتن و تو مراحل اولیه هستن برای همین جز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی از ابونمان و اینا نمیدونن
الان برای شما سرویس چیه؟ راه افتاده یه تست سرعت بدین؟ ماهی 60 تومن "ابونمان" منظورتون اینه که جدا از هزینه خود سرویس داره گرفته میشه؟ اگر اینطور باشه که اصلا نمیصرفه! لطفا کسانی که گرفتن شفاف سازی کنن روی قبض همون هزینه وعده داده شده داره گرفته میشه یا بیشتر.
در مورد اینکه VDSL یا FTTH باید ببینین الان پشت مودم شما فیبر نوری رفته یا سیم مسی؟ کابل کشی فیبر در داخل ساختمان هم انجام شده یا نه؟
Last edited by mntkal; 10-05-2017 at 23:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)