من چند تا کلیپ 4k بوسیله اسکرین گوشی رو w800 دیدم بعد تو فلش ریختم و با X850D هم نگاه کردم متوجه تغییر کیفیت نشدم !؟ چرا؟ در صورتی که w800 حداکثر فول اچ دی پخش میکنه
من چند تا کلیپ 4k بوسیله اسکرین گوشی رو w800 دیدم بعد تو فلش ریختم و با X850D هم نگاه کردم متوجه تغییر کیفیت نشدم !؟ چرا؟ در صورتی که w800 حداکثر فول اچ دی پخش میکنه
برای دیدن اختلاف علاوه بر سورس مناسب , باید از یک حدی دورتر از پنل نباشی تا بتونی جزئیات بیشتری رو ببینی!
چطوری فیلم سه بعدی با زیرنویس ببینیم؟؟؟؟
ام ایکس سه بعدی پخش نمیکنه پخش کننده خودشم که سه بعدی پخش میکنه زیرنویس نشون نمیده
Sent from my D6502 using Tapatalk
اختلاف 4k و فول اچ دی برای چشم انسان قابل تشخیص نیست
پس 4k بودن جنبه تبلیغاتی داره؟!
مثل سرعت ۲۲۰ کیلومتریه که الان ماشین ها میتونن برن آیا کسی از این سرعت استفاده میکنه؟؟؟؟
کیفیت فور کی و یا بیشتر برای چشم انسان قابل تشخیص نیست شاید کاربرد دیگه ایی داشته باشه مثلا برای زوم کردن
کسی نمیدونه؟؟؟؟
برنامه kodi رو تست کردید؟
بله اونم نشون نمیده
سلام
تفاوت کیفیت تصویر در 4k کاملا محسوس هست.اگر کیفیت سورس مناسب باشد.
یک تلویزیون 4K UHD چه مزایایی نسبت به نسل قبلی یعنی HD و FHD دارد؟
در بحث مشخصات، رزولوشن 4K، تصویری با 8.3 میلیون پیکسل ارائه میدهد که این رقم چهار برابر تعداد پیکسلهایی است که تلویزیونهای 1080p ارائه میدهند. این بدین معناست که تصویری بسیار شارپتر به بیننده ارائه میشود و حتی از فاصلهی بسیار نزدیک هم نمیتوان پیکسلهای موجود روی صفحه را تشخیص داد.
بهترین فاصله برای مشاهدهی تصاویر 4K UHD در تلویزیون چه مقدار است؟
شاید خورههای سینما همیشه فاصلهی ثابتی از پردهی سینما را در نظر داشته باشند که معمولاً بهترین فاصله در سینما معادل 3 تا 5 برابر ارتفاع پرده است؛ اما در خانههای امروزی این فاصله به 1.5 برابر ارتفاع تلویزیون کاهش مییابد. در این فاصله بیننده میتواند بهراحتی تمام صفحه را زیر نظر داشته باشد. برای مثال میتوان بهمنظور تماشای تصاویر در یک تلویزیون 65 اینچی 4K، فاصلهای 1.5 متری از آن داشت و به همین ترتیب برای تلویزیونهای بزرگتر میتوان فاصلهی 2 تا 3 متری را بهترین مکان برای تماشا دانست.
یرای اطلاعات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)