دوستان من كاشانكم كسي اون اطراف داره اين مودمو و اين اينترنتو؟ يا كسي اطلاع داره اونجا چه طوريه ؟ سرعتش خوبه دوستان يا خير؟
دوستان من كاشانكم كسي اون اطراف داره اين مودمو و اين اينترنتو؟ يا كسي اطلاع داره اونجا چه طوريه ؟ سرعتش خوبه دوستان يا خير؟
كسي جواب نميدهء؟ منتطق تحت پوششر ديدم ما دقيقا تا كوچه پاييني ما تحت پوششه :| ولي ما نيستيم رلي نبايد مشكلي باشه نه؟
- - - Updated - - -
كسي جواب نميدهء؟ منتطق تحت پوش ديدم ما دقيقا تا كوچه پاييني ما تحت پوششه :| ولي ما نيستيم رلي نبايد مشكلي باشه نه؟
- - - Updated - - -
كسي جواب نميدهء؟ منتطق تحت پوش ديدم ما دقيقا تا كوچه پاييني ما تحت پوششه :| ولي ما نيستيم رلي نبايد مشكلي باشه نه؟
دقيقا كسي نميتونه جواب شما رو بده
بايد اول تست كنين
اكثر نمايندگان مبين نت قبل فروش تست ميكنن
اگر سيگنال مطلوب بود اقدام به خريد كنيد
با سپاس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
درود دوستان. من از مشترکین وایمکس مبین نت هستم. الان پیشخوان رو چک کردم یه گزینه اضافه شده به نام مهاجرت از وایمکس به td-lte. وارد این قسمت که میشی نوشته مشترکین وایمکس میتونن با صد هزار تومان تخفیف مودم و سیم کارت td-lte رو دریافت کنن. تو خود سایت مبین نت قیمت مودم td-lte رو نزده. میخواستم از دوستانی که از دارن از td-lte مبین نت استفاده میکنن بپرسم کلا چقدر واسشون هزینه داشته ؟ یا میدونن قیمت مودم چقدر درمیاد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مودم هیبرید + ۱۰ گیگ یکساله روزانه و ۱۰ گیگ شبانه با مالیات و نصب شد ۲۳۹۸۰۰
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوست عزیز تماس میگیرید ثبت نام میکنید میان برای تست اگر سیگنال داد و از سرعت و پوشش راضی بودید همون موقع پولش رو میدید و مودم خودتون رو راه اندازی میکنن در غیر این صورت هزینه ای نمیدید.
ممنون از پاسختون. از مشترکین وایمکس بودید ؟ مودم وایمکس رو پس دادید ؟ یا واسه بار اول از مبین نت سرویس خریداری میکردید ؟
نه من خیلی وقت پیشا مودم وایمکس ایرانسلم رو تبدیل کردم به مبین نت و انقدر بیخود بود دیگه استفاده نکردم.
الان با اشتراک جدید و بدون پس دادن مودم خریدم شد اینقدر.
اقا علي الان يه عكس بده از سرعتن و سيگنالت منطقه اي كه زندگي ميكني هم بگو مت تايپت چنده؟
اقا علي الان يه عكس بده از سرعتن و سيگنالت منطقه اي كه زندگي ميكني هم بگو مت تايپت چنده؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)