تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 29 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 281

نام تاپيک: تاملات تنهایی ...

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

دلیلش چیه بعضیا بدون اینکه هیچ ارتباط خانوادگی با هم داشته باشن وحشتناک رفتارشون، طرز نگاه کردن، حرف زدن، خندیدن، راه رفتن و ... شون مثه همه!

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دلیلش چیه بعضیا بدون اینکه هیچ ارتباط خانوادگی با هم داشته باشن وحشتناک رفتارشون، طرز نگاه کردن، حرف زدن، خندیدن، راه رفتن و ... شون مثه همه!
    در بیشتر مواقع تقلید ..

مخصوصا اگر تقلید تو ذهن کسی جزو اصول زندگی تعریف بشه که تو این مورد باعث تعطیل تر شدن مغز میشه تعطیلی مغز هم به نوبه خود باعث تقویت تقلید میشه..

3. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

در بیشتر مواقع تقلید ..

مخصوصا اگر تقلید تو ذهن کسی جزو اصول زندگی تعریف بشه که تو این مورد باعث تعطیل تر شدن مغز میشه تعطیلی مغز هم به نوبه خود باعث تقویت تقلید میشه..
    نه منظورم اینجور شباهتا نیست، فرض کنید شما دوستی دارید با طرز خندیدن و حرف زدن خاص، بعد جایی دیگه یک فرد دیگه رو میبینید که خندیدن و حرف زندن و حرکات و ...ش دقیقا کپی اون دوست شماست، بدون اینکه اصلن ایدو همدیگه رو دیده باشن

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

اگه به تو نمیگفتم حرفامو اگه نمیگفتم چقد دوست دارم الان بودی
    شاید اگه نمیفهمیدی اینو که تورو زیاد از حد دوست دارم الان بودی
    زانیار

یکی از حرفایی که تا حد امکان نباید گفته بشه همینه ... که وقتی کسی رو دوست داری بش بگی ... بجز بعضی موارد که عشق دو طرفه هست، معمولا صریح مطرح کردن عشق همه چیو خراب میکنه .... چه دوستی های صمیمی که به همین دلیل خراب نشدن ...

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه منظورم اینجور شباهتا نیست، فرض کنید شما دوستی دارید با طرز خندیدن و حرف زدن خاص، بعد جایی دیگه یک فرد دیگه رو میبینید که خندیدن و حرف زندن و حرکات و ...ش دقیقا کپی اون دوست شماست، بدون اینکه اصلن ایدو همدیگه رو دیده باشن
    به نظر من با ژنتیک و روانشناسی رفتاری، شاید بشه این تشابه رفتاری رو توجیه کرد

رفتار ادم ها برآیند تاثیر محیط و ژنتیکه شاید اون دسته از ادما که از نظر رفتاری شبیه هم هستن دارای توالی های از ژنوم مشابهی هستن که مرتبط با رفتار آدماس

من اینطور آدم ها رو دیدم بعضی وقتا دقیق بشیم تو سبک زندگیشون میبینیم واقعا از بچگی هم تو سبک زندگی مشابه همدیگه بودن(تاثیر از محیط) ..

7. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نمیشه ادعا کرد دو نفر در همه زمینه‌ها عینا یکجور رفتار می‌کنن. تنها میشه گفت از بعضی جنبه‌ها بعضی‌ها خیلی شبیه هم هستن.
    و اتفاقا هرچی این جنبه‌ها رو محدود کنیم شانس اینکه تعداد افراد زیادی شبیه به هم باشن زیاده. بخصوص اگر به تیپ‌های شخصیتی توجه داشته باشیم. مثلا افرادی که مضطرب هستن در خیلی از مسائل شباهت‌های زیادی دارن، چون اضطراب رفتارها رو به یک سمت خاص گرایش میده. همینطور بقیه جنبه‌هایی که تیپ‌های شخصیتی رو شکل میده.

9. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

بچه ها گاهی رفتارهایی نشون میدن که عجیبه ... که البته لزوما به این معنا نیست که عاملی فراطبیعی دخیل هست ... چند روز پیش یکی از این بچه ها که حدود سه چهار سالش هست چیزایی گفت که تا الان ازش نشیده بودم و برام خیلی عجیب بود ... داشت با دوچرخه اش بازی میکرد که امد پیشم و بم گفت یه دوست دارم به اسم حسین (اولین بار بود که این اسم رو می آورد) گفت اونجاست و با دستش به چند متر اونطرف تر اشاره کرد، گفت الان میرم بش میگم بیاد اینجا ...رفت اونجایی که اشاره کرده بود و شروع کردن صحبت کردن با یه نفر ... انگار واقعن یه نفر اونجا باشه ... بعد بش گفت بشینه ترک دوچرخه اش و امد پیشم و اشاره کرد به پشت دوچرخه اش و گفت این حسینه ... بعد گفت میگه ازت میترسه ! این اولین بار بود چنین رفتاری ازش میدیم ...

دلیل این گونه رفتارها میتونه هرچیزی باشه ... اما بنظرم نمیشه بی درنگ گفت که حتمن داشته بازی میکرده و هیچ چیزی رو ندیده ... یادمه خودم که بچه بودم چنین تجربیاتی داشتم و واقعا چیزهایی میدیم، چیزهای که شاید توهم بوده اما واضح و روشن میدیم و صداشون رو میشنیدم ...

11. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بچه ها گاهی رفتارهایی نشون میدن که عجیبه ... که البته لزوما به این معنا نیست که عاملی فراطبیعی دخیل هست ... چند روز پیش یکی از این بچه ها که حدود سه چهار سالش هست چیزایی گفت که تا الان ازش نشیده بودم و برام خیلی عجیب بود ... داشت با دوچرخه اش بازی میکرد که امد پیشم و بم گفت یه دوست دارم به اسم حسین (اولین بار بود که این اسم رو می آورد) گفت اونجاست و با دستش به چند متر اونطرف تر اشاره کرد، گفت الان میرم بش میگم بیاد اینجا ...رفت اونجایی که اشاره کرده بود و شروع کردن صحبت کردن با یه نفر ... انگار واقعن یه نفر اونجا باشه ... بعد بش گفت بشینه ترک دوچرخه اش و امد پیشم و اشاره کرد به پشت دوچرخه اش و گفت این حسینه ... بعد گفت میگه ازت میترسه ! این اولین بار بود چنین رفتاری ازش میدیم ...

دلیل این گونه رفتارها میتونه هرچیزی باشه ... اما بنظرم نمیشه بی درنگ گفت که حتمن داشته بازی میکرده و هیچ چیزی رو ندیده ... یادمه خودم که بچه بودم چنین تجربیاتی داشتم و واقعا چیزهایی میدیم، چیزهای که شاید توهم بوده اما واضح و روشن میدیم و صداشون رو میشنیدم ...
    پدیده داشتن دوستان خیالی در بچه ها خیلی خیلی معمول هست و طبیعتا چون مطالعه روی بچه ها کار دشواریه خیلی تحقیق علمی درباره علت یابی هاش انجام نشده مگه وقتی قضیه حالت های شدید می گیره و مشکل ساز میشه.

منم یادم میاد در بچگی دو شخصیت خیالی رو می دیدم. یکی یک پیرزن جادوگر بود که سایز خیلی کوچکی هم داشت (تقریبا اندازه یک مداد) که می تونست پرواز کنه و جادو انجام میداد و یکی یک پیرمرد با صورت عجیب که وقتی حرف میزد من صدام قطع میشد و نمی تونستم چیزی بگم ولی همزمان یک صدای عجیب (که تنها شیوه ای که میتونم توصیفش کنم شبیه صدای ترمز شدید لنت ماشین هست!)‌ می شنیدم. قضیه مربوط به همون دوران 4-5 سالگی هست.

فکر نمیکنم بشه گفت این بچه ها دارن بازی در میارن، حداقل من که یادمه در نمی آوردم و حتما چیزی رو که می دیدم تجربه می کردم. البته طبیعتا ادعا این نیست که اون چیزها واقعی بودن یا چیز ماوراءالطبیعه در کار بوده. کانکشن نورون های مغز کودکان کلا خیلی متفاوت است با دوران بزرگسالی.

13. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

اصلن مشخص نیست این اعتراضات نتیجه اش چی میشه ... اونقدر عوامل مختلف دخیل هستن که پیش بینی یک نتیجه قطعی رو غیرممکن میکنه ... میتونه مثل قبلیها یک موج زودگذر باشه ... یا تبدیل بشه به چیزی شبیه اونچه در کشورهای عربی اتفاق افتاد ...اما یک چیز قطعی هست ... انقلاب در شرایط فعلی اصلن به صلاح ما نیست ... ای کاش مسولان کمی عقل داشته باشن و با کوتاه امدن در برابر خواسته های بحق مردم جلوی چنین اتفاق احتمالی بنیان براندازی رو بگیرن ...

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اصلن مشخص نیست این اعتراضات نتیجه اش چی میشه ... اونقدر عوامل مختلف دخیل هستن که پیش بینی یک نتیجه قطعی رو غیرممکن میکنه ... میتونه مثل قبلیها یک موج زودگذر باشه ... یا تبدیل بشه به چیزی شبیه اونچه در کشورهای عربی اتفاق افتاد ...اما یک چیز قطعی هست ... انقلاب در شرایط فعلی اصلن به صلاح ما نیست ... ای کاش مسولان کمی عقل داشته باشن و با کوتاه امدن در برابر خواسته های بحق مردم جلوی چنین اتفاق احتمالی بنیان براندازی رو بگیرن ...
    ما هنوز به تعادل نرسیدیم... انقلاب غیرقابل انکاره...

16. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •