تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 43 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 427

نام تاپيک: بحث و بررسی اینترنت بی سیم (Wireless )

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا من این قسمت رو چک کردم پسوردی نذاشته.name که به اسم دیفالت و mode هم none

مشکلی نیست از نظر امنیتی؟؟و بعدش حالا که رمز نذاشتن میشه راحت ریست کرد تنظیمات رو و دوباره از اول کانفیگ کرد؟؟؟

2-خود آنتن 2 تا مک آدرس داره درسته؟؟یکیش مخصوص lan و یکی wlan

ولی تو اتصال pppoe-out که یه مک آدرس هم داره.این مک آدرس این قسمت رو متوجه نشدم.مربوط به کجا میشه؟؟آنتن فرستنده میشه؟؟
    باید رمز می داشت و طبیعتا نذاشتن رمز ، نقطه ضعف محسوب میشه.

چون رادیو شما دوتا اینترفیس واقعی داره (یکی LAN و اون یکی آنتن هوایی برای اتصال به دکل) بطور طبیعی دوتا مک آدرس باید باشه .
    اینترفیس pppoe یک اینترفیس مجازی هست که از طریق Wlan متصل به دکل یک ارتباط برای دسترسی به اینترنت و محاسبه ترافیک مصرفی شما ایجاد کرده است.

شما میتونید از تنظیمات فعلی روتر خودتون یک بک آپ تهیه کنید و درصورت بروز مشکل بعد از ریست رادیو ، از همین طریق اقدام به بازگردانی تنظیمات کنید.
    در این حالت مشکلی در ریست کردن رادیو وجود نداره و هر زمان نیاز باشه میتونید تنظیمات بک آپ خود را روی رادیو بارگذاری کنید .

فایل بک آپ ایجاد شده در این پنجره را به روی دسکتاپ خود بکشانید و در زمان نیاز مجدد از دسکتاپ به داخل ریشه ، همان محلی که الان وجود دارد باز گردانده و با زدن دکمه Restore اقدام به بازگرانی تنظیمات این فایل بکنید.

تنظیماتی که قبل از ریست کردن رادیو میتوانید نگاه کنید و بیاموزید که چطور انجام شده اند . تنظیماتی از قبیل
    IP Address
    DHCP Server
    System Clock
    IP DNS
    IP ARP
    IP Firewall
    IP Route
    Queue List
    Wireless
    Interface pppoe Client

و شاید بعضی تنظیمات دیگر باشد
    ممکن است بعضی یا حتی اکثر این تنظیماتی که ذکر کردم ، تغییر داده نشده باشند و حاوی تنظیم خاصی نباشند.

2. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

باید رمز می داشت و طبیعتا نذاشتن رمز ، نقطه ضعف محسوب میشه.

چون رادیو شما دوتا اینترفیس واقعی داره (یکی LAN و اون یکی آنتن هوایی برای اتصال به دکل) بطور طبیعی دوتا مک آدرس باید باشه .
    اینترفیس pppoe یک اینترفیس مجازی هست که از طریق Wlan متصل به دکل یک ارتباط برای دسترسی به اینترنت و محاسبه ترافیک مصرفی شما ایجاد کرده است.

شما میتونید از تنظیمات فعلی روتر خودتون یک بک آپ تهیه کنید و درصورت بروز مشکل بعد از ریست رادیو ، از همین طریق اقدام به بازگردانی تنظیمات کنید.
    در این حالت مشکلی در ریست کردن رادیو وجود نداره و هر زمان نیاز باشه میتونید تنظیمات بک آپ خود را روی رادیو بارگذاری کنید .

فایل بک آپ ایجاد شده در این پنجره را به روی دسکتاپ خود بکشانید و در زمان نیاز مجدد از دسکتاپ به داخل ریشه ، همان محلی که الان وجود دارد باز گردانده و با زدن دکمه Restore اقدام به بازگرانی تنظیمات این فایل بکنید.

تنظیماتی که قبل از ریست کردن رادیو میتوانید نگاه کنید و بیاموزید که چطور انجام شده اند . تنظیماتی از قبیل
    IP Address
    DHCP Server
    System Clock
    IP DNS
    IP ARP
    IP Firewall
    IP Route
    Queue List
    Wireless
    Interface pppoe Client

و شاید بعضی تنظیمات دیگر باشد
    ممکن است بعضی یا حتی اکثر این تنظیماتی که ذکر کردم ، تغییر داده نشده باشند و حاوی تنظیم خاصی نباشند.
    درسته اتصال pppoe مجازی هست ولی 3 قسمت ether و wlan و pppoe رو دیدم که هر سه مک آدرس داشتند که اولی و دومی خب مربوط به آنتن میکروتیک اند ولی تو بخش pppoe یک آپی آدرس دیدم و گیت وی هم دیدم و یک مک آدرس هم دیدم.یعنی مک آدرس مجازی هست و مربوط به سخت افزاری نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درسته اتصال pppoe مجازی هست ولی 3 قسمت ether و wlan و pppoe رو دیدم که هر سه مک آدرس داشتند که اولی و دومی خب مربوط به آنتن میکروتیک اند ولی تو بخش pppoe یک آپی آدرس دیدم و گیت وی هم دیدم و یک مک آدرس هم دیدم.یعنی مک آدرس مجازی هست و مربوط به سخت افزاری نمیشه؟
    ممکنه مک آدرسی که مشاهده کردین مربوط به wlan بوده باشه و یا اینکه مربوط به دکل متصل .
    دلیلی نداره یک ارتباط pppoe یک مک آدرس داشته باشه ، تصویر چیزی که دیدن رو اگه بگذارید بهتر میتونم کمکتون کنم.

البته شما میتونید مک آدرس اینترفیس های خود را تغییر دهید اما در زمان ساخت یک pppoe نیازی به ایجاد یک مک آدرس مجازی نیست
    درضمن در جایی که نیاز باشه خود میکروتیک برای شما مک آدرس جدید ایجاد میکنه ، مثلا بعد از ساخت یک Bridge که یک اینترفیس مجازی هست که چند اینترفیس واقعی را به همدیگه در لایه دو متصل میکنه ، یک مک آدرس جدید نیز برای آن در نظر گرفته میشه .
    ممکنه در رادیو اینترفیس Wlan با اترنت در یک بریج قرار گرفته باشند تا ارتباط لایه دو به روتر شما بدهند ، در این حالت یک اینترفیس جدید با نام بریج وجود خواهد داشت که دارای مک آدرس دیگری است .
    Last edited by shaahani; 29-10-2018 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ممکنه مک آدرسی که مشاهده کردین مربوط به wlan بوده باشه و یا اینکه مربوط به دکل متصل .
    دلیلی نداره یک ارتباط pppoe یک مک آدرس داشته باشه ، تصویر چیزی که دیدن رو اگه بگذارید بهتر میتونم کمکتون کنم.

البته شما میتونید مک آدرس اینترفیس های خود را تغییر دهید اما در زمان ساخت یک pppoe نیازی به ایجاد یک مک آدرس مجازی نیست
    درضمن در جایی که نیاز باشه خود میکروتیک برای شما مک آدرس جدید ایجاد میکنه ، مثلا بعد از ساخت یک Bridge که یک اینترفیس مجازی هست که چند اینترفیس واقعی را به همدیگه در لایه دو متصل میکنه ، یک مک آدرس جدید نیز برای آن در نظر گرفته میشه .
    ممکنه در رادیو اینترفیس Wlan با اترنت در یک بریج قرار گرفته باشند تا ارتباط لایه دو به روتر شما بدهند ، در این حالت یک اینترفیس جدید با نام بریج وجود خواهد داشت که دارای مک آدرس دیگری است .
    این 2تا عکس رو نگاه بندازید

در عکس اولی ap mac همون مک فرستنده است یعنی فرستنده ای که روی دکل بانک کوثر نصبه؟؟

2-و این مک آدرس pppoe هم تو عکس دومی هست.دیروز من یه اسکن pppoe زدم و بعدش اینو اورد.اینو متوجه نشدم مربوط به چی هست
    Last edited by محمد7966; 30-10-2018 at 14:41.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یه سوال دیگه دارم.اینجا تو ریز مصرفی که شرکت برام زده یه مک آدرسی می بینم که زده اصلی و اصلا هم از ترافیکم کم نکرده.کسی میدونه این مربوط به چی میشه.کسانی که اینترنت وایرلس دارند با چنین چیزی تو ریز مصرف مواجه شدند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این 2تا عکس رو نگاه بندازید
    در عکس اولی ap mac همون مک فرستنده است یعنی فرستنده ای که روی دکل بانک کوثر نصبه؟؟

2-و این مک آدرس pppoe هم تو عکس دومی هست.دیروز من یه اسکن pppoe زدم و بعدش اینو اورد.اینو متوجه نشدم مربوط به چی هست

در کل همه اون مک آدرس هایی که با این ارقام شروع میشه مربوط به رادیو شماست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مک آدرس های رادیو شما همشون مشابه هم دیگه هستند ، فقط دو حرف آخر اونها متفاوت و پشت سر هم دیگه هست.

AP Mac مک آدرس اینترفیس Wlan رادیو ISP روی بانک کوثر هست .

ac-mac در کانکشن pppoe مربوط به سرور pppoe هست که دریافت کننده و شنونده ارتباط شماست ، آدرس مجازی یا واقعی یک پورت در ISP شما است که سرویس pppoe را به شما ارائه میدهد.

8. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه دارم.اینجا تو ریز مصرفی که شرکت برام زده یه مک آدرسی می بینم که زده اصلی و اصلا هم از ترافیکم کم نکرده.کسی میدونه این مربوط به چی میشه.کسانی که اینترنت وایرلس دارند با چنین چیزی تو ریز مصرف مواجه شدند
    مک آدرس توی گزارش شما درست چاپ نشده
    آدرس صحیح به این صورت هست :

کد:

10. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مک آدرس توی گزارش شما درست چاپ نشده
    آدرس صحیح به این صورت هست :

کد:
    یه سوال :آیا اگه مک آدرس لن و wlan مشخص باشه از نظر امنیتی خطرناکه؟؟چون من دیدم دوستی اینها رو تو همین انجمن مخفی کرده بود،گفتم شاید خطرناک باشه خودم هم سیاه کردم

ولی واقعا معلوم بودن مک آدرس میکروتیک تو فضای مجازی خطری داره؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه سوال :آیا اگه مک آدرس لن و wlan مشخص باشه از نظر امنیتی خطرناکه؟؟چون من دیدم دوستی اینها رو تو همین انجمن مخفی کرده بود،گفتم شاید خطرناک باشه خودم هم سیاه کردم

ولی واقعا معلوم بودن مک آدرس میکروتیک تو فضای مجازی خطری داره؟؟
    فکر نمیکنم برای هکر ها ارزشی داشته باشه یعنی به این سادگی ها نمیشه از یک مک آدرس بخصوص استفاده کرد ، درضمن هرکسی میتونه به رنج کامل مک آدرس های یک شرکت دسترسی داشته باشه .
    مک آدرس فقط در لایه دو شبکه کاربرد داره ، یعنی وقتی که چندتا دستگاه مستقیم با کابل یا با یک ارتباط هوایی به همدیگه وصل شده باشند.
    اما بعضی ها محکم کاری میکنن .

توی همون گزارش خودتون هم اگه نگاه کنید حتی isp هم فقط میتونه مک آدرس هایی رو از شما داشته باشه که در لایه دو بطور مستقیم باهاش در ارتباط هستند و اگه یک روتر یا چیز دیگه ای در خونه باشه که اون اینترنت رادیو رو دریافت کنه و به دستگاه های منزل برسونه ، دیگه مک آدرس حتی برای آی اس پی نیز قابل روئیت نیست و در گزارش شما به همین دلیل ، جلوی اکثر استفاده های شما ، مک آدرسی ذکر نشده است .

ارتباطات لایه سه بر اساس آی پی و NAT برقرار میشه و در دنیای بزرگ شبکه و اینترنت ، مک آدرس جایگاهی نداره ...
    فقط داخل یک شبکه محلی کوچک میشه ازش بهره برد.

13. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من از شاتل سرویس وایرلس می گیرم
    مشکلی باهاش دارم اینه که باوجود اینکه سوریسم 16 مگ غیر حجمی هست به شدت سرعت متغیری در ساعات مختلف روز دارم
    معمولا سرعتم رو یک مگابایت هست ولی در ساعات خلوت مثل 7 صبح تا 2 مگ می رسه ولی بازهم ثبت نیست یعنی هون 7 صبح هم بین 900 کیلو تا 2 مگ نوسان داره.و ثابت نیست.

می خواستم بدونم دلیلش چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر اطلاعات بیشتری لازم دارید بفرمایید تا ارائه بدم
    با سلام

قبلا یک سوال پرسیدم که دوستان زحمت کشیدند و جواب دادند
    بعد از اون سوال در 195 شکایت کردم

از شاتل تماس گرفتند و بعد از مذاکرات قرار شد یک رادیو امانی مدل میکروتیک sextant g-5HPnD بهم دادن برای نصب .نصابشون اومد و نصب کرد

در لحظه ای nanostation m5 خودم حداکثر یک مگ می گرفت ( 8 مگابیت ) اون رایدو بین 2.2 تا سه مگابایت سرعت دانلود داشت. ( جدیدا سرعتم با رادیو ی خودم ساعت 8 یا نه شب تا 200 یا 300 کیلو بایت پایین میاد)

در صورتی که من قبلا با این رادیو مشکلی نداشتم وسرعت خوبی می گرفتم الان هم صبح ها ساعت 5 صبح سرعتم خوبه

تعداد یوزر های این رادیو طبق گفته شرکت 13 نفره ( که یکیش منم )

رادیو اونا هم qrt هست

شرکت گفت رادیوی شما ضعیفه

می خواستم نظر دوستان رو بدونم دلیل مشکل من چیه ؟

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mahdyshr; 01-11-2018 at 13:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •