این تستها رو به زور گرفتم چون اینترنت ایرانسل اسپید تست رو باز نمی کرد با وی پی داخلی لودش کردم و بعد دیسکانکت شدم و با اینترانت ایرانسل تست کردم
این با یو اس بی
اینم با روتر
اینم وضعیت سیگنال
![]()
این تستها رو به زور گرفتم چون اینترنت ایرانسل اسپید تست رو باز نمی کرد با وی پی داخلی لودش کردم و بعد دیسکانکت شدم و با اینترانت ایرانسل تست کردم
این با یو اس بی
اینم با روتر
اینم وضعیت سیگنال
![]()
سلام دوستان. دوتا سوال دارم
1- مودم E5573 رو با چه شارژری میشه شارژش کرد؟ از نظر ولتاژ و توان و.... منظورمه. مثلا با شارژر گوشی galaxy S2 یا S4 میشه؟؟
2- چه آنتنی باید به این مودم وصل کنیم تا سیگنال 3G و 4G رو قویتر دریافت کنه؟ مدل خاصی رو میشناسید؟ یا اینکه کجا میفروشه؟
این آنتن درسته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتن ts-9 بهترین گزینه هست
Sent from my LT25i
بله،3.5 مگابیت هستش سرعت دانلود
ممنون
من که گفتم گوشی همین تماس معمولی را اونجا انتن نمیده(باید چندین مرتبه زنگ بزنی تا وصل بشه.هم تماس ورودی هم خروجی) چه برسه به تری جی و فور جی
من گفتم بجز این مودم سیمکارتی همراه مودم همراه دیگه چی میتونه باشه؟
مثلا یکیش وایمکس(مودم همراه و جیبی داره)
الباقی چی؟...که بدون سیمکارت بشه ازش استفاده کرد
من با نرم افزار watchlte ویندوز سیگنال 4g دانگل رو دیدم امروز،روی -57 بود،به نظرت دانگل مشکل داره که سرعت آپلود تا 10 مگ می ره تو تست اخه سیگنال دانگل هم مشکلی نداره،بعد می آد روی 6.5 فیکس می شه؟اما از همین جا گوشی آپلودش راحت تا 20 مگ می ره؟
شارژره هر موبایل و پورت usb
انتن هم من سه مورد مختلف از چین خریدم همون ts9 که فقط ی مدل الکیشو عصرشاپ با این کانکتور داره. رو انتنش حساب کنین یا ندونین نمیدونمم ولی خوب کانکتورهاش چون نسیت انگار همون پول کلنکتورهاشو دادین. چون کانکتور رو دونه ای
30 تا 50 میفروشن جچون نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خریدین باید دوتایی بخرین. البته نه که اون اجباری بده ولی مودم ها دوتا جک دارن. من خریدم ثاثیر شگفت انگیزی ندیدم البته من ته شبکه هستم امواجم منفی 105 هست.ولی نتم دیگه قط نمیشه
Last edited by amirdiba; 11-02-2016 at 12:46.
2750u و e3372 طرز متصل کردن
اولی مودم ADSL هست. هرکار میکنم نمیتونم.
فكر كنم مودم ٢٧٥٠ اصلا دانگل ٤جي رو ساپورت نكنه و تنها ٣جي باشه.معمولا از نظر سخت افزار كه مربوط به چيپ مودم هست مربوط ميشه.
دليلش هم واضحه تا مصرف كننده هر از مدتي نياز پيدا كنه تا مدل توليد شده ي جديد رو خريد كنه.
7cEram
سلام جناب درست میفرمایید . ی مودم تری جی قدیمی دارم اونو میشناسه ولی اینترنت پایداری نمیده سگنال گیریش انگار ضعیفه. یعنی واسه اون مودم ی مودم تری جی جدید بخرم؟ چیزی مد نظر دارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)