لطفا جوابش رو به ايميلم بفرستين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا جوابش رو به ايميلم بفرستين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه اينطور من نميدونستم.
گوشي من 1100 هست و فارسي هست و تو پاساژ علائدين هم طبقه پايين مغازه هايي هستند كه 1100 هايي كه فارسي نيست يعني اون قديميا رو فارسي ميكنند . بنابر اين به نظر شما ميشه با اين حال فونت 1100 رو عوض كرد يعني اون برنامه فارسي ساز رو بگيري و فونتش رو عوض كني بعد بريزي توي موبايل؟
نرم افزار جديد چي داريد بروبچ؟ اگه چيز با حالي داريد رو كنيد...
بنابر اين عوض كردن فونت 1100 يا هر گوشي مثل اون كه به اين راحتيا نميشه عوضش كرد شد يه مسئله!!!
دوست عزیز به این خاطره که یه نرم افزار جانبی دیگه هم همراش هست که ارتباط بین پورت usb و نرم افزار رو برقرار میکنه . همچنین این برنامه فقط در ویندوزهای اکس پی به بالا اجرا میشه و حتماً هم باید سرویس پک 1 مایکروسافت روی سیستم شما نصب شده باشهنوشته شده توسط potter
لطفا يك برنامه Themes Editor با حجم پايين كه بشه داون لود كرد رو لطف كنيد.
پيشاپيش ممنون
برنامه برای رمز گذاری روی فایلهای موبایل sonyeicsson مدل s700i با پسوند jar
محمد جان با سلام . من خواستم فارسي سازي را كه مجدداً براي 7610 گذاشتيد دانلود كنم ولي پيغام زير ظاهر مي شود . لطفاً كمكم كنيد. با تشكر 7260
Temporarily Not Available
سرور پرشين گيگ از كار افتاده بعدا تست كنيد
سلام در مورد فارسی ساز گوشی سونی اریکسون T290iمی تونید کمکم کنید (چطور تهیه کنم) چون هر جا رو گشتم پیدا نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)