تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 105 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1046

نام تاپيک: فوری : مشاوره برای خرید بهترین تلویزیون 4K بدون گارانتی

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من هر روز بیشتر از روز قبل ازش خوشم میاد
    تلویزیون کاملیه از هر لحاظ
    دستگاه شما 4k باشه و پورت usb3 نداشته باشه اصلا برات کاربردی نداره.
    از طرفی الان گوشی های هوشمند 4k فیلم میگیرن به ناچار مجبوری بری سمت این رزولوشن .
    خداییش من عیبی تو تلویزیونم ندیدم .
    بازم بخام بخرم انتخابم همینه

2. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

نه داداش . هنوز پلمپه
    خودم الان سر کار هستم . این تلویزیون رو هم برا جهزیه خریدم
    ده دوازده روزی باید اینجا بمونم بعد برم مرخصی و مراسم ازدواج.

4. 2 کاربر از ehsan_aaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من هر روز بیشتر از روز قبل ازش خوشم میاد
    تلویزیون کاملیه از هر لحاظ
    دستگاه شما 4k باشه و پورت usb3 نداشته باشه اصلا برات کاربردی نداره.
    از طرفی الان گوشی های هوشمند 4k فیلم میگیرن به ناچار مجبوری بری سمت این رزولوشن .
    خداییش من عیبی تو تلویزیونم ندیدم .
    بازم بخام بخرم انتخابم همینه
    خيلي منون بابت جواب آقا محسن.
    فقط يه سوال ديگه
    من شنيدم تو بعضي از مدلاي الجي،توى صحنه هاي سريع مثل فوتبال تصوير يه خرده تار ميشه.ميخواستم بدونم شما توي اين چند روز وقت كردين كه باهاش فوتبال ببينيد و اين مورد رو تست كرده باشيد؟
    اگر امكانش بود ايميلتون رو برام پ.خ كنيد
    بازم ممنون
    Last edited by mamali_htm; 01-09-2015 at 08:50.

6. 2 کاربر از mamali_htm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

نه داداش . هنوز پلمپه
    بسلامتی مبارک باشه. منم 10 روز دیگه ازدواجم هست برای جهیزیه میخوام بخرم آخرهفته میخرم

8. 2 کاربر از T E R M I N A T O R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه داداش . هنوز پلمپه
    مبارکه هم تلویزیون هم ازدواج
    داداش کدوم مدل گرفتی
    بسلامتی مبارک باشه. منم 10 روز دیگه ازدواجم هست برای جهیزیه میخوام بخرم آخرهفته میخرم
    به به دامادا جمع هستن اینجا
    شما هم مبارکه
    نخریدی راستی؟

10. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من آخر هفته میخرم. امروز رفتم یه مغازه uf770 داشت که میداد سایز 55 اینچشو 3700 تومن. کسی میدونه به جز 3d نبودن چه تفاوتی با uf850 داره؟ (آخه اینم 2015 هستش)
    خودش هم بهم پیشنهاد داد hu6400 سایز 55 اینچ بگیرم!! تعجب کردم گفتم مطمئنی اسم مدلش رو درست گفتی؟ آخه h6400 داریم ولی hu6400 تاحالا نشنیدم!! گفت آره تو انبار دارم اگه قصد خرید داری برات میارم 4k هم هست.
    من تو اینترنت سرچ کردم این مدل رو تک و توکی سایت دیدم که هندی بودن!!! سایتی پیدانکردم که مشخصاتی ازش نوشته باشه. آدم میمونه چی بگه!!!
    شما دوستان نظری ندارین؟
    بجز 3d نبودن، دو فرق دیگه دارن. عدد PMI (همون انطباق تصویر یا MCI سالهای قبل الجی) برای مدل uf850 هست ۱۵۰۰ در برابر عدد ۱۴۰۰ مدل uf770. هردو البته پنل ۱۰۰/۱۲۰ هرتزی دارن.
    تفاوت دیگه هم اینه که uf850 دو پورت hdmi2.0 داره و uf770 یکی.

12. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

رمانتیک جان نظرت راجع به 48ju6400 چیه ؟

مشخصاتش با hu7000 متفاوته؟

پنل 60 هرتزی داره؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بجز 3d نبودن، دو فرق دیگه دارن. عدد PMI (همون انطباق تصویر یا MCI سالهای قبل الجی) برای مدل uf850 هست ۱۵۰۰ در برابر عدد ۱۴۰۰ مدل uf770. هردو البته پنل ۱۰۰/۱۲۰ هرتزی دارن.
    تفاوت دیگه هم اینه که uf850 دو پورت hdmi2.0 داره و uf770 یکی.
    هر دو پنل 100 هرتز دارن
    770کامپیوتریش یا همونmci400
    850برابر با 500 هستش
    به نظر من با توجه به تفاوت قیمت کمتر 850 بهتره سه بعدی هم داره

Sent from my LG-D380 using Tapatalk

15. 2 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

رمانتیک جان نظرت راجع به 48ju6400 چیه ؟

مشخصاتش با hu7000 متفاوته؟

پنل 60 هرتزی داره؟
    پنلش ۶۰ هرتزیه. قابلیت local dimming نداره ولی خب مثل همه سامسونگ‌ها کنتراست native قابل‌قبولی داره.
    مدل hu7000/hu6900 پارسال خیلی محدودتر از این مدل عرضه شد. یجورایی میشه گفت سامسونگ برای ju6400 همون بازار هدف مدل f6400/h6400 سالهای قبل رو درنظر گرفته. عوضش مدل‌های fullhd مثل j6300 رو کمتر عرضه میکنه. یعنی کسانی مثل اونایی که در سالهای گذشته در اون رنج قیمتی سری ۶۴۰۰ سامسونگ رو خریدن، خودبخود به سمت خرید ju6400 که 4k هست سوق داده میشن. از نظر قیمتی هم کاملا مشابه h6400 پارساله. به خریدار 4k رو عرضه میکنن ولی در ازای اون سه‌بعدی و پنل ۱۲۰هرتزی رو گرفتن.

یه توضیح هم در مورد ضعف اصلی پنل ۶۰ هرتزی بدم. مشکل اصلی این پنل‌ها تصاویر سریع نیست. اون ضعف باید با نرم‌افزار و درونیابی تصویر تا حدی رفع بشه.
    ایراد اصلی برای تماشای فیلم‌های سینمایی بروز پیدا میکنه. فیلم‌های سینمایی در غالب dvd و bluray بطور سنتی با 24 فریم بر ثانیه ضبط میشن. حالا وقتی در یک تلویزیون ۱۲۰هرتزی این فیلم رو می‌بینید، هر فریم ۵بار تکرار میشه. ۲۴×۵=۱۲۰
    اما ۶۰ بر ۲۴ تقسیم نمیشه. بنابراین تیوی ۶۰ هرتزی یک فریم رو ۲بار و بعدی رو ۳بار پخش میکنه و این روند یک در میون رو برای هر ۲۴فریم تکرار میکنه. ۱۲×۲+۱۲×۳=۶۰
    اگر فرد حساس باشه یه پرش تصویر خیلی ریز رو ممکنه بخاطر همین مساله احساس کنه. البته هستن تلویزیون‌های ۶۰هرتزی که این مشکل رو رفع کردن مثل سونی W600B
    حالا اینکه این مدل این ضعف رو داره یا نه نمیدونم. معمولا تیوی‌های ۶۰هرتزی سامسونگ برای این قضیه راه‌حلی ندارن.
    برنامه‌های تلویزیونی البته همه یا ۳۰ فریم بر ثانیه است یا در موارد معدود ۶۰. بطور کلی این قضیه نباید برای مصرف‌کننده عادی ایرانی چندان مهم باشه. تلویزیون‌های ۶۰هرتزی خیلی خوبی در این چند ساله تولید شدن. مخصوصا سونی نمونه‌های خیلی خوبی داشته.
    Last edited by romantic; 01-09-2015 at 16:11.

17. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

پنلش ۶۰ هرتزیه. قابلیت local dimming نداره ولی خب مثل همه سامسونگ‌ها کنتراست native قابل‌قبولی داره.
    مدل hu7000/hu6900 پارسال خیلی محدودتر از این مدل عرضه شد. یجورایی میشه گفت سامسونگ برای ju6400 همون بازار هدف مدل f6400/h6400 سالهای قبل رو درنظر گرفته. عوضش مدل‌های fullhd مثل j6300 رو کمتر عرضه میکنه. یعنی کسانی مثل اونایی که در سالهای گذشته در اون رنج قیمتی سری ۶۴۰۰ سامسونگ رو خریدن، خودبخود به سمت خرید ju6400 که 4k هست سوق داده میشن. از نظر قیمتی هم کاملا مشابه h6400 پارساله. به خریدار 4k رو عرضه میکنن ولی در ازای اون سه‌بعدی و پنل ۱۲۰هرتزی رو گرفتن.

یه توضیح هم در مورد ضعف اصلی پنل ۶۰ هرتزی بدم. مشکل اصلی این پنل‌ها تصاویر سریع نیست. اون ضعف باید با نرم‌افزار و درونیابی تصویر تا حدی رفع بشه.
    ایراد اصلی برای تماشای فیلم‌های سینمایی بروز پیدا میکنه. فیلم‌های سینمایی در غالب dvd و bluray بطور سنتی با 24 فریم بر ثانیه ضبط میشن. حالا وقتی در یک تلویزیون ۱۲۰هرتزی این فیلم رو می‌بینید، هر فریم ۵بار تکرار میشه. ۲۴×۵=۱۲۰
    اما ۶۰ بر ۲۴ تقسیم نمیشه. بنابراین تیوی ۶۰ هرتزی یک فریم رو ۲بار و بعدی رو ۳بار پخش میکنه و این روند یک در میون رو برای هر ۲۴فریم تکرار میکنه. ۱۲×۲+۱۲×۳=۶۰
    اگر فرد حساس باشه یه پرش تصویر خیلی ریز رو ممکنه بخاطر همین مساله احساس کنه. البته هستن تلویزیون‌های ۶۰هرتزی که این مشکل رو رفع کردن مثل سونی W600B
    حالا اینکه این مدل این ضعف رو داره یا نه نمیدونم. معمولا تیوی‌های ۶۰هرتزی سامسونگ برای این قضیه راه‌حلی ندارن.
    برنامه‌های تلویزیونی البته همه یا ۳۰ فریم بر ثانیه است یا در موارد معدود ۶۰. بطور کلی این قضیه نباید برای مصرف‌کننده عادی ایرانی چندان مهم باشه. تلویزیون‌های ۶۰هرتزی خیلی خوبی در این چند ساله تولید شدن. مخصوصا سونی نمونه‌های خیلی خوبی داشته.
    hu7000 ۶۰ هرتزه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •