تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 44 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 431

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2015-2016

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یکی از دوستان بارسایی بعد از ال کلاسیکو پیامی بهم داده که عینا نقل قول میکنم.
    کلا ریال به همت بنیتز فوتبال فراموش کرده.
    فکر کنم دیگه حرفی نمیمونه

2. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

تیم خیلی ضعیفه
    جلوی ایبار بدون برنامه بازی میکردن دوستان بارساییم کلی بابت این سبک بازی رئال مسخرم کردن
    خیلی دلم میخواد زیدان سرمربی بشه ....

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

4. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

اولین استراحت کریستیانو رونالدو در فصل
    فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید تا کنون در همه دیدار های رئال به میدان رفته است، اما بنیتز برای دیدار کوپا دل ری قصد دارد به وی استراحت بدهد.

کریستیانو رونالدو بهترین گلزن تاریخ باشگاه رئال مادرید در دیدار تیمش مقابل کادیز که از رقابت های جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) برگزار می شود غایب است.
    این پرتغالی را به ندرت می توانید بر روی نیمکت ببنید و او به مانند یک ماشین فوق العاده همیشه در حال کار کردن است و بدون هیچگونه مصدومیتی در تمامی دیدار های رئال به میدان رفته است.

با این حال رافا بنیتز برای دیدار با کادیز که برای آنها اهمیت چندانی ندارد، به شماره 7 خود استراحت داده است تا رونالدو بتواند برای حضور هر چه آماده تر در رقابت های پیش رو استراحت کند. این اقدام بنیتز باعث ایجاد فرصت در میان سایر مهاجمان جوان خواهد شد.

5 بازیکن از رئال کاسیتا برای بازی در این دیدار فراخوانده شده اند.
    گفتنی است آخرین بازی که رونالدو در ترکیب اصلی رئال حضور نداشته، به فوریه سال 2015 در پیروزی 2 بر رئال مقابل سویا باز می گردد. تصور نیمکت نشینی برای رونالدو یک کابوس است و او هرگز فرقی میان بازی های دوستانه، لالیگا و یا فینال لیگ قهرمانان نمی گذارد. بازی فوتبال برای او به مانند غذا است.

6. 3 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رافا بنیتس و دومین اشتباه بزرگ و تاریخی

رافا بنیتس با کنار گذاشته شدن از کوپا دل ری بیگانه نیست او زمانی که مربی والنسیا بود نیز با اشتباهش باعث حذف این تیم از کوپا دل ری شده بود.

به گزارش "ورزش سه"، بنیتس به دلیل قرار دادن دنیس چریشف در ترکیب رئال مقابل کادیز، بازیکنی که سه اخطاره بود و نباید به میدان می رفت، رئال را در آستانه حذف از کوپا دل ری قرار داده است اما جالب اینکه او در اولین فصل مربیگری خود در والنسیا در سال 2001 نیز اشتباه مشابهی را مرتکب شده بود.

بنیتس دقیقه 91 دیدار والنسیا مقابل نوولدا، با به میدان فرستادن دنیس شربان، بازیکن رومانیایی وقت والنسیا، تعداد بازیکنان خارج از اتحادیه اروپای خود را در زمین مسابقه به عدد 4 رساند که خلاف مقررات بود و با شکایت تیم رقیب، والنسیا از دور کوپا دل ری کنار رفت. در آن مسابقه، ژوکوویچ، آیالا و آیمار، سه بازیکن خارج از اتحادیه اروپای والنسیا در زمین مسابقه بودند که با به میدان آمدن شربان، جمعشان به 4 رسید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

به نظر من این اشتباه مهلک در درجه اول به سرمربی بر نمیگرده
    قطعا در تیمهای در این سطح یک سلسله مراتبی باید وجود داشته باشه که لیست بازیکنان مجاز چه از نظر اخطار و اخراج چه از نظر مصدومیت رو در اختیار سرمربی قرار بده تا ترکیب رو بچینه

سرمربی که نمیتونه امار اخطار ها رو نگه داره
    اما اگه اون شخصی که مسئول این کار هست لیست درست رو به بنیتز داده و با این حال از بازیکن محروم استفاده شده دیگه گناهش نابخشودنیه.
    ------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------------

شکایت کادیز ار رئال برای استفاده از چریشف

باشگاه کادیز قصد دارد از رئال مادرید برای استفاده از دنیس چریشف، هافبک روس که برای این بازی محروم بوده، شکایت کند.

به گزارش "ورزش سه"، رئال شب گذشته موفق شد 3-1 کادیز را شکست دهد ولی استفاده از دنیس چریشف که محرومیتی از فصل پیش با خود داشته، حال رئال را در خطر حذف قرار داده است. در صورت شکایت باشگاه کادیز، پرونده ای در این زمینه به جریان خواهد افتاد و حال باشگاه کادیز عنوان کرد که قصد دارد در این رابطه از رئال شکایت کند
    رئیس باشگاه در این رابطه گفت:" پس ملاقاتی که با اعضای هیئت مدیره داشتیم، تصمیم گرفتیم که از رئال برای استفاده از بازیکن محروم، دنیس چریشف شکایت کنیم. ما از رئال شکایت خواهیم کرد. هیچکس از رئال با من تماس نگرفته است. رئالی ها این موضوع را از من شنیدند. آنها تعجب کرده بودند. تصمیم سختی برای ما خواهد بود زیرا رئال بهترین باشگاه است ولی ما در پایان بازی، نتیجه آن را مشخص می‌کنیم
    ----------------------------------------------

ایسکو:‌اگر‌هوادار‌کادیز بودم‌به‌صعود‌رئال‌رای‌ می‌دادم

ایسکو، هافبک رئال مادرید عنوان کرد که اگر او هوادار تیم کادیز بود، دوست داشت رئال به دور بعد صعود کند.

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته دو تیم رئال و کادیز به مصاف یکدیگر رفتند که بازی با برتری 3-1 رئال به پایان رسید. پس از بازی باشگاه کادیز عنوان کرد که از رئال برای استفاده از چریشف، هافبک روس که برای این بازی محروم بوده شکایت خواهد کرد. در صورت شکایت کادیز، نتیجه به نفع آنها بر می‌گردد و احتمال حذف رئال بسیار بالاست.
    ایسکو در این رابطه گفت:" بازی خوبی برای ما بود. نتیجه خوبی خارج از خانه مقابل تیم قدرتمندی مثل کادیز کسب کردیم و توپ را خیلی خوب به گردش در آوردیم. بله ما شعارها علیه چریشف را شنیدیم. کادیزی ها خیلی متحد بودند. درست پیش از شروع نیمه دوم بود که از محرومیت چریشف مطلع شدم. در حال بهبود زانویم در رختکن بودم. این موضوع به باشگاه مربوط می‌شود و نه من. افراد درون باشگاه به دنبال رفع مشکل خواهند بود و من فقط در زمین بازی خواهم کرد. امیدوارم که بازی برگشت برگزار شود زیرا اگر من یک هوادار کادیز بودم، دوست داشتم رئال صعود کند."

Last edited by پیروز99; 03-12-2015 at 11:39.

10. 3 کاربر از پیروز99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

رئال مادرید از رقابت های کوپا دل ری حذف شد

سرانجام رای کمیته بررسی فدراسیون فوتبال اسپانیا در ارتباط با استفاده از دنیس چریشف محروم در دیدار برابر کادیز در کوپا دل ری اعلام گردید.
    رئال مادرید در رقابت های کوپا دل ری از دنیس چریشف محروم، که در باشگاه قبلی خود (ویارئال) سه کارته بود و قاعدتا نمی توانست کهکشانی ها را در برابر کادیز همراهی کند استفاده کرد، این بازیکن با گلزنی خود برای رئالی ها اوضاع را پیچیده تر کرد تا صدای اعتراض کادیزی ها بلند شود، از این رو فاجعه اینگونه رخ خود را نشان می دهد که بوراخال مایورال نیز به علت محرومیت نمی توانست روی نیمکت رئال مادرید بنشیند! اما این اتفاق نیز رخ داد.
    سرانجام کمیته بررسی فدراسیون اسپانیا رای خود را در ارتباط با شکایت کادیز علیه رئال مادرید اعلام کرد و طبق رای صادره، رئال مادرید از رقابت های کوپا دل ری کنار گذاشته شد؛ حالا وضعیت مبهم رئال مادرید در پیچیده ترین شرایط خود قرار گرفته است.
    جزئیات بیشتری از این مسئله تا به این لحظه بروز داده نشده است، اما طبق آخرین صحبت های فلورنتینو پرز، باشگاه رئال مادرید در صورت کنار گذاشته شدن از کوپا دل ری، به فدراسیون فوتبال اسپانیا فرجام خواهی خواهد کرد.

12. 4 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

مبارک باشه
    اصلا وضعیت امسال تیم عجیبه
    من هنوز در این فکرم چرا آنجلوتی رو اخراج کردن و بنی اومد هر چند بهش امید داشتم
    در کل باید پرز و بنی هر دو با هم دست هم رو بگیرن و از باشگاه برن

14. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

مبارک باشه
    اصلا وضعیت امسال تیم عجیبه
    من هنوز در این فکرم چرا آنجلوتی رو اخراج کردن و بنی اومد هر چند بهش امید داشتم
    در کل باید پرز و بنی هر دو با هم دست هم رو بگیرن و از باشگاه برن
    بهتره همین الان پرز از دمش بگیره بندازه بیرون تا سقوط نکردیم خودش هم هر چه سریع تر گٌمشه بره پی کارش با این مدیریت داغون

واقعا از این تیم داغون این مربی نباید حمایت کرد
    Last edited by A/|\IR; 04-12-2015 at 23:24.

16. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

قصد من نمک پاشیدن به زخم هواداران رئال نیست، قطعا هواداران و بازیکن ها لایق بیشتر از این بودن که تیم به این شکل از رقابت ها کنار گذاشته بشه. هر تیمی باید شانس رقابت در جام هایی که در اون حضور داره رو داشته باشه و چنین اشتباه هایی واقعا در سطح اول فوتبال دنیا نباید اتفاق بیفته. ولی چیزی که نباید فراموش بشه اینه که این قضیه تقصیر بنیتز و کادر فنی نیست و بیشتر به مدیریت باشگاه (از جمله پرز) برمی گرده که باید مراقب می بودن وقتی بازیکن جذب می کنن (یا بازیکن از قرض میاد) وضعیت محرومیتش چگونه است. مدیریت باشگاه باید اینطور کارهای اداری رو انجام بده تا بازیکن ها و کادر فنی بتونن با تمرکز روی مسائل فنی کار خودشون رو انجام بدن. پرز هست که باید جوابگو باشه به هواداران (و بازیکنان و کادر فنی) رئال.

18. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

رئال مادرید 4-1 شاختار دونتسک؛ پیروزی کهکشانی ها در شوک روحی

رئال مادرید موفق شد با نتیجه ی 4-1 ختافه را شکست دهد تا بر زخم حذف از کوپا دل ری مرحمی بگذارد!
    رئال مادرید که این روزها در حاشیه ی مسابقات کوپا دل ری کاملا غرق شده است با ناکامی در دیگر عنوان فصل، به سراغ دیدار های لالیگا آمد، رئال مادرید در شرایطی پای به این دیدار گذاشت که با وجود پیروزی در دیدار گذشته ی خود در کوپا دل ری از این رقابت ها حذف شده بود و بار روحیه ای پائین به مصاف ختافه رده سیزدهمی آمد.
    در جریان این دیدار در دقایق 4 و 18 کریم بنزما که خود این روزها در گیر حواشی است، موفق شد برای رئال مادرید گلزنی کند تا این تیم 2-0 از ختافه پیش بیافتد، سپس در دقیقه ی 35 گرت بیل برای رئال مادرید گلزنی کرد و در دقیقه ی 28 بستر گلزنی را برای کریستیانو رونالدو فراهم کرد تا نتیجه ی کار 4-0 به سود کهکشانی ها شود و در نهایت در دقیقه ی 69 روانو جهت حفظ حیثیت برای ختافه گلزنی کرد تا نتیجه ی پایانی 4-1 باشد.
    رئال مادرید با کسب این 3 امتیاز 30 امتیازی شد و موقتا به رده دوم جدول لالیگا راه یافت، ختافه نیز مانند هفته گذشته در رده سیزدهم باقی ماند.

20. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •