تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 27 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مشکل من اینه که اینجا ما هر چی بگیم همه از ما بیشتر می دونن حتی اونی که فرق ISP رو با شرکت PAP نمی دونه بازم از ما بیشتر می دونه
    یه کپی پیست می کنه از یه سایت که اطلاعات نویسنده سایت از اطلاعات خودشم کمتره

من الان میام میگم فیبر دوباره سر و کله یه سری پیدا میشه که مگه ایرانیان نت چوبه که بذاره شما سرویس فیبر بدید بعد به خودش زحمت نمیده بره یه سرچ کنه سایت ایرانیان نت رو پیدا کنه ببینه فراخوان زدن برای همکاری با شرکت هایی که مجوز ارايه سرویس FTTx دارن( یعنی FCP ها )

میگیم رادیو میگن می خواین ما رو بچاپین
    میگیم سیتی وای فای میشیم شرکت قارچی
    میگیم VDSL اصلا طرف نشنیده کلی چیز دیگه متهم می کنه
    اینا همش سولوشنه علاوه بر این ها LTE و Wimax هم می تونن سولوشن فنی باشن
    الزامی وجود نداره شما حتما بسترت خط تلفن باشه
    راه زیاده باید ببینی کدوم به کارت میاد

قیمت درسته مهمه ولی به چه قیمتی
    یادش بخیر پنیر قالبی از ۱۸۰۰ شده بود ۲۰۰۰ تومن صدای همه در اومده بود
    اومدن پنیر رو یک سومش رو از قالب کم کردن قیمت شد ۱۸۰۰ همه خوشحال بودن ما حرفمون به کرسی نشست ارزون شد
    یکی ندید اون یک سوم بریده شدن.
    حالا اینم شده جریان ADSL ایران
    حالا دوست عزیز جواب اصلی بنده رو بدید این که هر کسی خودش مختاره که شرکت دلخواه خودشو انتخاب کنی درش شکی نیست ولی آیا این درسته که شما میگید ۵۰ گیگ برای هر شخص کافیه شاید یکی بخواد روزانه چند تا فیلم ۴ یا ۵ گیگی با بیت ریت بالا یا بازی کامپیوتری برای خودش دانلود کنه و اینکه من نفهمیدم آیا شما سرویس نامحدود اسمی بدون مصرف منصفانه با قیمت معقول نمیگم مفت در حد مثلا ۱ مگابیت با قیمت ۵۰ یا ۶۰ هزار تومان میدید چون میدونم نامحدود برای شرکت هزینه داره ولی قیمتی که من گفتم مناسبه چون یک شرکتی که اسم نمیبرم چون خودتون گفتید تا چند سال نامحدود بدون مصرف منصفانه میداد بدون ضرر ولی به خاطر یک سری مسائل و فشارهایی که بهش اومد اومد منصفانه اش کرد و در آخر این سرویس مخصوص استریم شما که لوکال هست زیاد فکر نکنم بدرد بخوره چون محدود هست مثل اینترانت و فقط از چندین سایت بیشتر نمیتونی استریم کنی در صورتی که دنیای اینترنت پر است از سایتهای استریم محتوا مثل hulu,Ted,YouTube,Netflix,iTunes,vimeo,daily motion و هزارن سایت دیگه الان مثلا برای خودم استریم از آپارات بدردم نمیخوره چون محتوای خوبی از نظر خودم نداره در کل اگه میخواین موفق باشید باید طیف متنوعی از سرویس بدید که نامحدود(غیر منصفانه با قیمت مناسب) هم جزوش باشه اونوقته که سیل کاربر به سمت شما میاد و البته اینکه باید خیلی مقاومت کنید چه از لحاظ افت نکردن کیفیت سرویس و چه از لحاظ فشار آوردن از جانب شرکت های رقیب و دیگران
    Last edited by sorooshfm; 06-09-2015 at 07:12.

2. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

الان مشکل دوستان اینجا استریم نیست و گرنه راه داره شما استریم کنی کمترم حجم دانلود بخوری
    مشکل دوستان اینجا سر ۱۰۰۰ تومن ۵۰۰ تومنه
    من الان بیام بگم من نامحدود میدم ماهی ۲۰۰۰۰ تومن همه جوره هم محدودشون کنم به اون راضی ان
    اما میگم ۸۰ تومن بدید هر کاری هم می خواید بدون محدودیت انجام بدید میشیم مثل بقیه
    من حرف ۵ مگ ۱۰ مگ می زنم دوستمون با ۵۱۲ کارش راه میوفته کمترم هزینه می کنه من چی باید بگم با ۵۱۲ می خواد 4K هم استریم کنه
    - خوب اگه راهی هست که بدون کاهش کیفیت، بشه استریم با حجم کمتر انجام داد بگید همه استفاده کنیم.

- اون دوستمون که میخواد با 512 کیلوبیت 4K استریم کنه هم مثل بسیاری از کاربرای اینترنت تو کشورمون شناختش از اینترنت توسط سرویس های حجمی با burst بالا عوض شده، هستند دوستانی که سرویس 128 کیلوبیت رو با سرعت های تا 16 مگابیت مصرف کردند و دیدشون اینه که همه سرویس های 128 باید چنین سرعتی داشته باشند.

- قیمت که گفتید، مشکل همه هست، چه اونی که پولش از پارو بالا میره چه یکی که به زور نون شبش رو در میاره، همه ما دنبال پایین ترین قیمت ممکنه هستیم، ولی اینکه سرویس 20 هزار تومانی نامحدود بگیریم و بعدش همه جوره محدود بشیم رو همه ما قبول نمیکنیم، من خودم از جمله افرادی بودم که سرویس مخابرات نامحدود برای دانلود داشتم، اونهم روی 2 تا خط. بعد از اینکه رو قبض اومد و نوشت قانون مصرف منصفانه اعمال میکنه رفتم فرداش هر دو خط رو تخلیه کردم چون خیالم راحت بود که روی خط دیگه ای برای براوزینگ و کارهای دیگه یه سرویس حجمی داشتم. کاربری که گزینه های دیگه داشته باشه یک لحظه هم محدودیت رو قبول نمیکنه.

- 80 تومان برای سرویس 5 تا 10 مگ که هرکاری میخواهیم انجام بدیم و محدودیتی انجام نشه روش؟ زیاد هستند کاربرهایی که شاید به صرفه ببینندش، من خودم به شخصه میگیرم این سرویس رو اگه بتونید با کیفیت بالا ارائه بدید.

ولی بحثی که اینجا هست اینه که الگوی مصرف همه کاربرها یکی نیست، صد البته که کاربری مثل مادر و پدر خود من که براشون یه سرویس حجمی با 2 گیگ در ماه گرفتم و ماهی به زور 1 گیگش رو مصرف میکنند و آنهم فقط مصرف یکی، دو بار ویدئو چت در ماه با بچه هاشون در کشور های دیگه میشه، 80 هزار تومان هزینه با الگوی مصرفی اشان نمیخونه.

از اونور هم کاربرهایی هستند مثل خود من که تقریباً اکثر روز رو پای دستگاهشون هستند، من خودم اکثر زمان کاری ام رو هم در منزل و پای رایانه ام هستم، بیشتر این وقت رو هم دارم رادیو آنلاین گوش میکنم. برای سر گرمی هم آخر شب ها تو youtube یه چرخی میزنم، مصرف معمول خود بنده روزی تا 10 گیگ میرسه بدون دانلود هام. اما برای کارم که ویرایش ویدئو هست آپلود و دانلود های سنگینی دارم که پیش از این بیشترش رو با دو تا سرویس مخابرات انجام میدادم (دانلود هام رو فقط)، به ماهی حدود 300 گیگابایت میرسه سرجمع حساب کنم. الان هم به اجبار هزینه میکنم و سفارش میدم دوستانی که کارشون دانلود هست برام انجام میدند. اگه من بتونم بین 400 تا 500 گیگ در ماه مصرف بدون مشکل قطعی و کیفیت بالا با اون سرویس 80 هزار تومانی شما داشته باشم، همین الان میام میگیرم.

- و مساله ای که بازهم بهش تاکید میکنم، نوع مصرف بیشتر کاربرهامون نسبت به سرویس ها و سرعت هایی که تا به حال داشتند تغییر کرده و اکثراً هم الگوی فیکسی ندارند و در صورت داشتن سرعت های بالاتر با هزینه های پایین تر بازهم مصارفشون تغییر میکنه، اونی که الان به زور داره استریم با کیفیت 360p انجام میده، اگه امکانش رو داشته باشه که 4k همون استریم رو انجام بده، چرا که انجام نده؟

همه این چند خط رو با هم جمع کنیم، دو مشکل اصلی میشه شرایط و امکانات. اگه امکانش وجود داشته باشه، هیچ کاربری کیفیت بهتر و به صرفه تر رو رد نمیکنه.

4. 3 کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

راستی عاقا یه چیزی بر فرض اصلا همه چی روبه راه شد ، منی که زبانم خوب نیست باید فیلم بدون زیرنویس استریم کنم حال نمیده که

6. 3 کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

راستی عاقا یه چیزی بر فرض اصلا همه چی روبه راه شد ، منی که زبانم خوب نیست باید فیلم بدون زیرنویس استریم کنم حال نمیده که
    خوب این دیگه مشکل عدم ساپورت زبان فارسی هست که کشورهای دیگه از زبونمون پشتیبانی نمیکنن وگرنه الان خیلی از شبکه ها و همینطور نت فلیکس فکر کنم علاوه بر زبان اصلی چند زبانه و یا زیرنویس انگلیسی دارن الان عرب ها حسابی رو زبونشون سرمایه گزاری کردن رو تمام اجناس و تو تمام فیلم ها تقریبا زبان عربی وجود داره ولی فارسی کجاست؟! چون پول نمیدیم
    Last edited by sorooshfm; 06-09-2015 at 16:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

مهندس اولویت شما بیشتر چه نوع اینترنتی هست؟
    ADSL
    LTE
    Wireless
    Fiber
    همه به یک اندازه برای ما در اولویت هستند
    چون رویکردمون total solution هست و هر یوزری شرایط خاص خودش رو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

یه فیلم 90 دقیقه ای ریپ شده از BlueRay "با کیفیت و bit rate مناسب" (حدود 5Mbps) و mkv x.264 با رزولوشن 720p حدود 4-5 گیگابایت حجمشه. یه قسمت 45 دقیقه ای از یک برنامه ی تلویزیونی که از HDTV ضبط و سپس تبدیل شده به x.264 mkv @ 300Kbps نزدیک 1 گیگابایت حجمشه و این تازه release های با کیفیت متوسط هست.

باتشکر از برنامه ی خوبتون. اگر کسی بخواد سرویس کابلی بگیره و باهاش فایل های کم کیفیت 1080p با حجم 1GB دانلود کنه که گوشه های پیکسل ها از شدت فشردگی فرمت ویدئویی مشخصن، خوب این یه جوک خواهد بود. احتمالاً آرشیو شما هم پر باید باشه از این فیلما و سریالا و فایلای کم-کیفیت و کم حجم که یه فیلم سه ساعته رو داخل یه فایل 500 مگابایتی گنجاندن و اسمشم گذاشتن 1080p...

دید شما به کاربر اینترنت تفاوت چندانی با این شرکتای ADSL وطنی نداره به نظرم و هنوز در 15 سال پیش به سر میبرید. با چهار تا کاربر از کشورای توسعه یافته صحبت کنید، ماهی صدها گیگابایت مصرف اینترنتشونه؛ تازه بسیاری از افراد اصلاً آرشیو درست نمیکنن و انقدر پهنای باند بالا و ارزانه که فایلای 4 گیگ و 10 گیگ میگیرن میبینن (چه مستقیم چه از طریق سرویس های فیلم/تلویزیون) و بعد پاک میکنن!

یه جا هم دیدم گفتید که "سرویس ما ضریب اشتراک نداره" که اصولاً اگر بخواید سرویس حجمی ارائه بدید، ضریب اشتراک داشتن و نداشتن چه فرقی میکنه! فکر کنم طبق قانون هیچ شرکتی مجاز نیست فراتر از حجمی که لینکایی که خریده قادر به ارائه ش هستن، سرویس بده. ضریب اشتراک هم تا جایی که ما میدونیم، به این معناست که شرکت میاد روی کل پهنای باند یک منطقه حساب میکنه و نه اینکه مثلاً اصغر اینترنت 2Mbps گرفته و نگران باشه که همین 2Mbps ایشون رو ازش سیم کشیدن به 7 تا خونه دیگه هم دادن و اونا هم حتماً همزمان شروع به دانلود میکنن و اصغر سرش بی کلاه میمونه!

ضریب اشتراک داشتن هم ننگ نیست و همه جای جهان در حال انجامه؛ حتی در کشورهایی که پهنای باند چندین برابر از اینجا ارزانتر میفته رساندنش به خانه ها. به نظرم همونطور که قبلاً گفتم اگر مدل سرویس های با سرعت بالای نامحدود (یا با حجم بسیار بالا مثلاً 500 گیگ و یک ترا)، ولی با ضریب اشتراک و کنترل هوشمند traffic flow که در زمان های اوج مصرف به همه پهنای باند مناسب برسه رو دنبال کنید، موفق تر خواهید بود چون یوزر از سرعت بالا لذت خواهد برد و استقبال فجیعی از سرویس های کابلی خواهند کرد (همونطور که در دیگر نقاط جهان دقیقاً همین رخ داده و میدهد). حالا من دیگه از سیاست های شرکت شما و خود شما خبر ندارم که بخوام نظری فراتر از این بدم.

اگر بخواید سرویس های کم-سرعت 2 و 5 مگابیت بر ثانیه رو به قیمت بالای 50 هزار تومن در ماه بدید اونم با این محدودیت حجمی کم، به نظر من جوکه. حداقل DSL دارن تا 16 مگابیت بر ثانیه میدن، بعضاً با off-peak hours رایگان (ساعات غیر اوج مصرف یا همون شبانه برای اینکه شبکه شون بیکاره، مشتری حالش رو ببره)؛ حالا تکنولوژی و سخت افزار در ADSL اجازه ی آپلود بالاتر از 1 مگابیت بر ثانیه رو نمیده میشه باهاش کنار اومد کمی تا قسمتی...

اینم که هی میگید "شبانه فلانه فولونه و ما دلمون نمیخواد مشتری شب بیدار بمونه پس اصلاً ساعات رایگان نمیدیم" هم به نظر من یه ترفند شیره مالیدن سر مشتریه که دارید به کار میبرید (no offense). اولاً که کسی که انقدر اطلاعات کامپیوتریش کمه که نمیتونه کامپیوتر رو تنظیم کنه که خودش اتوماتیک سر فلان ساعت دانلود رو شروع و ختم کنه، مشکل خودشه؛ دوماً که اینکه حالا یکی هم بخواد شب بیدار بمونه به فروشنده چه ربطی داره...

به نظرم سرویس حجمی ای که ساعات رایگان نداشته باشه ارزشی نداره با این قیمت ها! ای کاش روزی رو ببینیم که توی ایران هم این بساط محدودیت شدید سرعت و حجم بربیفته و فروشنده یکم هم به فکر ارائه سرویس های مشتری پسند باشه و نه اینکه فقط به فکر سود خودش و توی سر مشتری زدن با محدودیت های شدید و سرویس های گران باشه...
    ما تو ایران عادت کردیم به اینکه چیزی که نیستیم رو نشون میدیم هممون
    این فیلم 4 و 5 گیگی رو که تو پاراگراف اول گفتی دقیقا از کجا می خوای استریم کنی دوست عزیز؟؟؟غیر اینه که می خوای بشینی از تورنت دانلود کنی؟؟؟پس تکلیفت رو مشخص کن یا استریم می کنی یا دانلود...

آرشیو من برای منه اینقدرم کیفیت داره که نگاه کنم راضی باشم با چه کیفیت و چه حجمی هم ببخشید ولی به شما مربوط نیست.من استفاده نرمال رو عرض کردم بازم میگم مورد شما کیس خاصه
    اگر اینقدر دوست داری برنامه های ویدئویی خوب ببینی پول خوب بده سرویس خوب هم بگیر در خدمتت هستیم

دید من اگر 15 سال قدیمی باشه دید شما 50 سال عقبه چون من حداقل اینترنت خوب رو احساس کردم 400 500 مگ اینترنت یه جا دیدم.تو 4 صفحه اول خودم رو پاره کردم که یوزرها از گیگ و مگ بیان بیرون خودمم شدم لنگه شما.من اگر بخوام با دید اینترنت 2020 و اینترنت اشیا با شما صحبت کنم وضعیت خیلی بدتر میشه یه دونه استریم گفتیم این همه دانای کل دانسته هاشون از داخل و خارج فوران کرد وای به حال اینکه من از شهر هوشمند و سیتی وای فای و همگرایی شبکه ها واسه شما صحبت کنم

در مورد ضریب اشتراک هم حرف نمی زنم چون تمام افتخارمون تا امروز این بوده که اختصاصی کار کردیم
    هیچ جای دنیا اشتراکی مثل ایران مرسوم نیست تو جنگ زده ترین کشورهای اروپا هم این داستانا وجود نداره پس شما مدل دنیا رو ببین درست ارائه بده

این که گفتین تا 16 مگ من روز اول حرف 50 مگ و 100 مگ زدم رو بستر ثابت برید ببینید چه چرت و پرتایی نثار من و شرکتم کردن
    ما قارچی شدیم تا حالا 50 مگ یه جا ندیده شدیم و خیلی چیزا
    گفتیم اول واسه یوزر حل کنیم 16 مگ سرعتی نیست اینجا جنبه بالای 20 مگ رو ندارن ( البته ببخشید )

در مورد ترافیک شبانه هم من نظرم رو گفتم علاقه ای به سرویس شبانه رایگان ندارم شخصا
    تا زمانی که میشه 24 ساعت یه جور اینترنت گرفت چرا روز یه جور باشه شب یه جور

10. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هزینه هر stm1 برای شما چقدر در میاد؟
    ایا میشه امیدوار بود یه اینترنت نامحدود و با سرعت معقول و البته با قیمت مناسب از شما شاهد باشیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

حرفتون منطیقه ولی شما طوری میگی پولشو ازت میگیریم احتمالا شما پیشه خودت حساب کردی ماهی باید 1 میلیون به بالا این بابا باید پول بده در صورتی که در هیچ کشوری جهان اولی این قضیه وجود نداره . بنده اینترنت اون کشورهارو استفاده کردم . بنده از اینترنت کشور هلند استفاده کردم . طی سفری که پیشه داییم داشتم خیلی خیلی اتفاقی یه فایل 220 گیگی که یک سری airport model بود از flytampa و aero soft که برای FSX میخواستمشون رو دانلود کردم توی 6 روز تقریبا تونستم دانلودش کنم البته 24 ساعته نمیذاشتم دان کنه ساعتهایی که استفاده کمتر بود میذاشتم چه در روز و چه در شب و یه سری فایلهای دیگه که فک کنم تو اون 3 هفته ای که اونجا بودم 300 گیگ دانلود کردم . از تورنت استفاده میکردم و سرعت هم خیلی عالی بود 1.5 مگ سرعت دان بود . میگفت ماهی 25 یورو بابتش پول میده . ببخشید ولی ما همه به اتفاق نظر دنبال همچین اینترنتی هستیم ملاک ما یه همچین اینترنتی هست از نظر محدودیت و قیمت . استریمینگ فوقالعاده بود پینگ بسیار پایین صفحات به سرعت برقو باد باز میشد . از تبلیغاتی که شما در اول هین تاپیک شروع کردین ما انتظار یه همچین سرویسی رو داشتیم (حالا نه این ولی اگه یکم نزدیک اینم بود قبول بود) ولی شما یه طور میگی استفاده کن ولی پولشم ازت میگیرم انگار جای دیگه نمیگیرن خسته نباشی همین الان برم پارس آنلاین بگم من میخوام 1 میلیون هزینه اینترنت میدم خو اونام برام فرش قرمز پهن میکنن غیر از اینه ؟

من تا دوماه پیش اینترنت نامحدود واقعی 2 مگ از فن اوا میگرفتم ماهی 110 تومن بسیار راضی بودم استفادم هم نهایت 150 -160 گیگ بیشتر نبود . الان بخواید یه همچین سرویسی رو تهیه کنید باید شیرین 400 تومن پول بدی چرا اخه ؟!!! تو دو ماه یهو قحطی پهنای باند شد ؟ آیا همش بخاطره کم آبیه کشورمونه یا چیزه دیگه ؟ . نمیگم اون سرویسی که بالا گفتم و تجربش کردم بهمون بده چون هرکی بگه من یه همچین سرویس تو ایران میدم با همون قیمت بالا(25 یورو) یا لااقل نزدیک اون جک گفته ولی اگه درحد همین فن اوا هم باشه سرعت و قیمت برا من کفایت میکنه بنده از مشتریتاتون هستم نیازی هم نیست تبلیغات الکی و کاذب بکنین دوست عزیز . کلام اخر اینکه از لحاظ قیمت فکر نکنم با دیگران فرقی داشته باشین ولی امیدوارم حداقل کیفیتتون بهتر باشه . شما هم بیا مشتریت میشیم ما که همه شرکتارو یه دور چرخیدم برا اینترنت خوب ، شرکت شما هم روش .
    شما یاد بگیر خارجی ها رو همه چیزشون رو تو ایران ببینی اگر اینترنت 25 یورو می خرن نرم افزار ارجینال هم می خرن ویندوز ارجینال هم استفاده می کنن فیلم رو هم برای دیدنش اشتراک می خرن شما پول هیچکدوم اینا رو نمی دی برای همه اینا میای پول اینترنت میدی پس در مجموع شما سود می کنی نه هلندیه
    یکی از علایق من کشتی کج نگاه کردنه شبکه WWE network اشتراک ماهانه اش 10 دلاره من نمیدم رایگان دانلود می کنم اونم نمی تونه بیاد یقه منو بگیره شما تو هلند می تونی این کارو کنی؟؟؟

ملاک ما هم اینه که با دید بالا ببینیم ما هم از شما همچین انتظاری داریم اما شما دنبال همه چیز مفت می گردی( ببخشید با لحن تند دارم جوابتو میدم ) نوع حرف زدنت مثل ایناست که میرن پراید 131 می خرن آرم BMW M3 می زنن پشتش

ما می تونیم اینترنت رو مفت در اختیار شما بذاریم اینترنت سرویس نباشه بستر باشه ولی رو اینترنت سرویس بهتون بدیم پولش رو بگیریم بهتون قول میدم هیچ کدوم استقبال نمی کنید
    تلویزیونتون HD بشه رو اینترنت
    موزیک آنلاین گوش بدید
    لحظه به لحظه سلامتیتون آنلاین با پزشکتون چک بشه
    امنیت خونتون رو با ایترنت تضمین کنین
    کلاستون رو آنلاین برید
    خریدتون رو آنلاین انجام بدید
    و .......

حاضرید واسه اینا پول بدید به اینترنت پول ندید؟؟؟ جوابش رو خودم می دونم جوابش میشه نه.چون کسی که 10 ساله واسه اینا پول نداده زور داره بگی بیا پول بده
    تا زمانی که دید شمای کاربر نهایی این باشه اینترنت مگی 9 هزار تومن لب مرز میرسه دست من شرکت مگی 200 هزار تومن

13. 2 کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

حالا دوست عزیز جواب اصلی بنده رو بدید این که هر کسی خودش مختاره که شرکت دلخواه خودشو انتخاب کنی درش شکی نیست ولی آیا این درسته که شما میگید ۵۰ گیگ برای هر شخص کافیه شاید یکی بخواد روزانه چند تا فیلم ۴ یا ۵ گیگی با بیت ریت بالا یا بازی کامپیوتری برای خودش دانلود کنه و اینکه من نفهمیدم آیا شما سرویس نامحدود اسمی بدون مصرف منصفانه با قیمت معقول نمیگم مفت در حد مثلا ۱ مگابیت با قیمت ۵۰ یا ۶۰ هزار تومان میدید چون میدونم نامحدود برای شرکت هزینه داره ولی قیمتی که من گفتم مناسبه چون یک شرکتی که اسم نمیبرم چون خودتون گفتید تا چند سال نامحدود بدون مصرف منصفانه میداد بدون ضرر ولی به خاطر یک سری مسائل و فشارهایی که بهش اومد اومد منصفانه اش کرد و در آخر این سرویس مخصوص استریم شما که لوکال هست زیاد فکر نکنم بدرد بخوره چون محدود هست مثل اینترانت و فقط از چندین سایت بیشتر نمیتونی استریم کنی در صورتی که دنیای اینترنت پر است از سایتهای استریم محتوا مثل hulu,Ted,YouTube,Netflix,iTunes,vimeo,daily motion و هزارن سایت دیگه الان مثلا برای خودم استریم از آپارات بدردم نمیخوره چون محتوای خوبی از نظر خودم نداره در کل اگه میخواین موفق باشید باید طیف متنوعی از سرویس بدید که نامحدود(غیر منصفانه با قیمت مناسب) هم جزوش باشه اونوقته که سیل کاربر به سمت شما میاد و البته اینکه باید خیلی مقاومت کنید چه از لحاظ افت نکردن کیفیت سرویس و چه از لحاظ فشار آوردن از جانب شرکت های رقیب و دیگران
    من دقیقا الان نفهمیدم سوال شما چیه که جواب بدم !!!!!!!

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

همه به یک اندازه برای ما در اولویت هستند
    چون رویکردمون total solution هست و هر یوزری شرایط خاص خودش رو داره
    مهندس می تونیم تا آخر امسال شاهد ورود اینترنت شما به شهرستان ها هم باشیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •