چرا هر سال اینجوری میشه !؟!؟ از اوایل تا آخرین هفته ها تو کورس ولی ...
ولی ایشالا امسال قهرمان میشیم .
چرا هر سال اینجوری میشه !؟!؟ از اوایل تا آخرین هفته ها تو کورس ولی ...
ولی ایشالا امسال قهرمان میشیم .
افتضاح به معنای واقعی کلمه.....کاش پروفسور پرویز رو همین امشب اخراج میکردند یک شک به تیم وارد بشه چون مطمئن باشید جمعه هم همین بساط...از لحاظ بازیکن مشکلی نداریم ولی ...کادر فنی زیر صفر...چیکار میکنند اینا تو تمرین؟؟ 9 بازی 7 مساوی!!
والله با همه هوادار خجالت داره این سبک بازی...حیف اون جمعیتی که اومد استادیوم....برای این تیم 1000 نفرم زیاده
متعجبم از اینکه این تیم چجوری صدر نشین بوده با این وضعیت فنی !![]()
من که اصلا بازیو نمیبینم یعنی واقعا این فصل هرچی رفت جلو حتی رغبتی ندارم بازیارو ببینم
خیلی افتضاحه شرایط این فصل و دو فصل گذشته هرچی میره جلو بدتر میشه مظلومی که دیگه ترکونده یا علی مدد از دفاع بکش زیرش مهاجم با هد پاس بده که هیچوقتم ضربه سر اولو مهاجمای ما نمیزنن
کل تیم تاکتیکش بکش زیرشه خودش با دست خودش هافبکاشو از بازی خارج میکنه
مدافعای تیم دارابادن هافبکا نزدیکای پیروزی مهاجما شهر ری اگه بخوایم رو اتوبان امام علی مثال بزنیم
با این فاصله وحشتناک معلومه نمیشه کاری کرد این تیم با اقا وسط که به چیزی نمیرسه
پرسپولیس با تمرینات مدرن برانکو و ما هم با اقا وسط و تنیس فوتبال داریم با هم رقابت میکنیم انگار با شمشیر میشه رفت به جنگ تانک
دیگه اخر این تیپ مربیا قلعه نویی بود که دورشون تموم شد.
اقای مربی رمضانیو خط زدن معلومه حتی هیچ برنامه ای برای گل زنی نداره با بکش زیرشه حنیفو سانترای خسرو که نمیشه گل زد
این تیم اگه گل بخوره بازیو باخته بدون اینکه حتی یه گل بزنه این تیم توان برگشت به بازی نداره یعنی اصلا برنامه و تاکتیک نداره
شما یه کامپیوتر با اخرین تکنولوژی داشته باشی بدون ویندوز یا مثلا با ویندوز 98 نمیتونی راش بندازی قضیه ما هم الان همینه
تنها راه برای گرفتن امتیاز از این بازی جنگنده بازی کردنه فقط بازی فیزیکی جواب میده که بازیو خراب کنند
چون تاکتیکی برای بازی ندارن بهترین کار اینه اجازه بازی به تیم مقابلو هم ندن و با دو هافبک دفاعی وسط زمینو ببندیم و با دو بازیکن سرعتی در ضدحملات پرسپولیسو عقب نگه داریم
مهمترین کارمون اینه که فاصله وحشتناک بین خطوطمونو کم کنیم که من چشمم اب نمیخوره به همچین چیزی و باز هم بکش زیرشه و. ادامه داستان
بهترین ترکیب
.......................................... رحمتی ...................................
مجیدی ................... حنیف ............... مگویان ............. حیدری
............................ ابراهیمی .............. خرسندنیا ..................
کریمی .................................................. ..................... برزای
........................... برهانی ............... شهباززاده ...................
یدونه گو....ند هم رو نیمکت بود همون 5دیقیقه اول میفهمید میثم مجیدی چقدر سوراخه ! اون ور شده اتوبان ! بعد 10 نفر کادر فنی مغزشون هنوز اعلام نکرده !!
لعنت بهت مظلومی ، لعنت ! لعنت به همه بی غیرتا ! لعنت به افشار زاده که دو تا بازیکن نگرفت نیم فصل !
فقط تروخدا تعویضها رو ببین !!! این مربی نیست به قران !! من اول فصل گفتم این خوبه ! همینجا عذرخواهی میکنم ! اون برزای به درد این بازی میخورد با غیرت بازی میکرد !
مردک فقط به فکر گلاه گیسش بود که باد نبره![]()
استقلال باید به فکر یه خونه تکونی درست و حسابی باشه وگرنه فصل بعد عمرا با این اوضا اصلا تو نیمه بالای جدول هم بمونن
درود
یعنی هیچ چیزی برای گفتن نداشت این تیم باز دمه رحمتی گرم چند تا توپ رو خوب گرفت والی الان دو رقمی شده بودیم. این تیم یه کادر فنی درست حسابی میخواد اینطوری بخواد پیش بره به هیچ جایی نمیرسن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)