من متنفرم از اون پسری که جواب پیاماشو نمیدی
حرصش میگیره میره میشه این دختره آدم بدیه
ازت متنفرمممم غریبهههههههههههههه
آخیش دلم خنک شد![]()
من متنفرم از اون پسری که جواب پیاماشو نمیدی
حرصش میگیره میره میشه این دختره آدم بدیه
ازت متنفرمممم غریبهههههههههههههه
آخیش دلم خنک شد![]()
ج اا مثل پهلوی و قاجار حک.مت ترک هاست و اگه تغییر ماهیت داده برای تداوم و حفظ اکثریت ترک هاست . و شما دوست عزیز که فکر میکنی ترک ها اقلیت قومی در ایران هستند و داره بهشون ظلم میشه چیزی از دنیا نمیفهمی.
همیشه چیزی که فکر میکنی و تو ذهنت هست اتفاق نمی افته ! دنیا اونجوری که تو میخوای پیش نمیره .
من از کسایی که کتابی حرف میزنن متنفرم .
چرا؟
چون منو یاد دکنر الف نون (دکتر مهرورز) میندازه که تو تجمعات برا طرفدارای بی سوادش شمرده شمرده کتابی و مستضعفی حرف میزد و در عمل دزد و عوام فریب بود. به قول یکی از دوستان رابین هود در انگلستان از ثروتمندها و متمولین میدزدید و بین فقرا پخش میکرد و دکتر الف نون از عامه مردم میگرفت و ثروتمند ها رو ثروتمند تر میکرد و خودش هم اون وسط یه پولی به جیب میزد .
آدم خودش باشه و اشقالاتی و داش مشتی و بعضا مبتکرانه حرف بزنه بهتره چون خود واقعیش رو نشون میده
به قول شاعر : واعظین کین جلوه در محراب میکنند --- چون به خلوت روند آن کار دیگر میکنند
ما ایرانی ها بعد از سقوط دودمان ساسانی همیشه در برخورد با خارجی ها مفعول بودیم و شاید به جرات بشه گفت هیچ وقت نتونستیم غرور ملی خودمون رو باز پس بگیریم. و این فرهنگ غیرتی بازی و ناموس پرستی ما هم دقیقا به همین برمیگرده چون ما یک ملت شکست خورده و تحت فشار بودیم و هستیم
و خیلی از مردم ما حتی اکثر نخبه ها ی ما کارشون تعریف و تمجید از اجنبی هایی هست که هم و غم شون رو گذاشتن برای کوبیدن ایران و ایرانی . از اون کسی که هیچ چیزی درباره امریکا نمیدونه و پاشو از شاب دل عظیم اون ورتر نذاشته و میگه دمت گرم ترامپ !
تا شاعران و ادیبان آذری که در مدح اسکندر مقدونی شعر و نثر گفتن و گفتن صوفی بوده اونی که میگن نبوده و خدا را پرستش میکرده
تا بزرگ نمایی چنگیز مغول و اونی که اسم بچشو میزاره آتیلا
تا خالی بندی در مورد عمر بن خطاب و بقیه اعراب
خلاصه برا اینکه خودمون قصر در بریم همه رو ردیف میکنیم در مورد هر کدوم یه دروغ میبافیم .
مثلا میگن زرتشتی ها یکتا پرست بودند و ایرانی ها اولین یکتاپرستان بودند ! کجا همچین چیزی بوده ؟ زرتشت معتقد به دوالیسم و نبرد ابدی خیر و شر بود و اصلا شخص زرتشت فیلسوف بود و نه پیغمبر
حتی دین مسیحیان هم دین یکتا پرستی نیست و به خدای سه گانه اعتقاد دارند و این پیمان اخوت و برادری که ما با مسیحیان عقد کردیم فقط تو ذهن خودمون هست .
انقدر کار میکنیم صبح تا شب ! نتیجه کارمون حقوقی که فقط برای زنده موندنمون هست . در واقع دغدغه ما شده زنده موندن و بس !
با سختی زیاد مدرکتو بگیری سربازی بدترین جای ایران خدمت کنی و آخر بیای حتی کار کارگر ساختمان هم گیرمون نیاد که انجام بدیم .
تو این همه دنیا خدایاااااااااااااا چرا اینجا.... ما ایرانی ها تقاص کدوم گناه را می دهیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by mojt90; 12-03-2020 at 09:49.
لعنت به هرچی آدم فروش و نامرده ......
لعنت به هرکی که دستتو تا بازو میکنی تو عسل و میزاری دهنش دستتو گاز می گیره..............
لعنت به منی که از روی عصبی بودن حرف نامربوط به بهترین رفیقش میزنه و کلا دوستی رو بهم میریزه ............
لعنت به دنیا .......
ایرانی لایق بدترینهاست
لایق نابودی و بدبختی ابدی
وقتی تصمیم گیریهای تاریخی درست و با مغز انتخاب نشه و از توهم و خرافات و کاملا غیر از خدا استفاده بشه بدترین بلایاهای طبیعی و غیر طبیعی و دنیوی و اخروی نثار هر ایرانیست.
وقتی بجای اینکه بگند جانم فدای خدایم خالقم و چیزی جایگزین آن باشه نتیجه نابودی کامل است.
یرم تو این زندگی سگی و ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)