تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 19 از 38 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با سلام ...

دوستان لطفا پست اول تاپیک رو مطالعه کنید که از این به بعد تاپیک با قوانین جدید ادامه پیدا میکنه ...

با تشکر

+

حالا که یه پست جدا دادم توی همین پست ، اسامی افراد مورد نظرم برای دورهای بعدی رو اعلام میکنم :

2. 11 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

خوب اما آقا @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

برخورد زیادی باهاشون نداشتم اما چند نکته میتونم درباره شون عرض کنم:

1- احتمالا خیلی عاشق سیگار هستند
    2 - گرگ و دیگر هیچ ...
    3- طبع شعری و ادبی زیادی دارن
    4- مهربان و شوخ طبع هستند

امیدوارم تویه همه ی ادوار زندگیشون موفق باشند ...

پیشنهاد های من:

مدیر ارشد: ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

مدیر : ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

ناظر : ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

فعال: ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    Last edited by Demon King; 11-03-2015 at 11:14.

4. 10 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

سلام...

.. ممنون از شما آرمين جان برای اشاره به نام بنده حقير... اما اگر امكان‌ش، هست... لطفا من رو (به طور كامل) معاف كنيد.

اگر چه علاقه‌مندم كه نظرات دوستان رو درباره‌ام بدونم، اما واقعا ترجيح می‌دم كه مورد "تحليل شخصيت" (در اين تايپيك يعنی!) قرار نگيرم... چون حتم دارم كه تصور شما از من (حالا چه كم، چه بيش!)،‌ با اون چه كه در واقع خود "من" هستم، تفاوت داره... پس با عرض شرمندگی، من رو لطفا (ديگه) كانديد نكنيد... مرسی!

پ.ن: آرمين جان! ببخشيد اما اسم‌م،‌ درست "منشن" نشده... اشتباه از طرف شما نيست، بيشتر به خاطر اون Dash هاست!

6. 7 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درود بدوستان...

.. ممنون از شما آرمين جان برای اشاره به نام بنده حقير... اما اگر امكان‌ش، هست... لطفا من رو (به طور كامل) معاف كنيد.
    دوست عزیز با هر فردی هماهنگ میشه و در صورت رضایتش تاپیک تحلیلش باز میشه در غیر این صورت خیر ...

وحید جان زیاد وقت ندارم وگرنه دوست داشتم تحلیل بنویسم در موردت ... البته زیاد آشنایی ندارم... یه خط هم اون اول نوشته بودم که جوون باحالی حس میکنم هستی ...
    همونطور که دوستان هم گفتند ذوق ادبیاتی ات رو هم دوست دارم ...
    و اینکه حس میکنم آدم ریلکسی هستی ، یه اخلاقهای یاغی وار هم داری و اجازه هم نمیدی چیزی زندگی تو رو محدود کنه ...

افراد مورد نظر بنده :

مهران

ندا (مدیر ادبیات)

رعنا

دورترین

(ببخشید واقعا وقت منشن کردن نداشتم... دوستان امیدوارم متوجه پست ام بشند...)

8. 7 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

بنظرم وحید پسری بسیار متعادل ، متواضع ، خونسرد (در دنیای مجازی)، و البته گرم و صمیمی هست و فکر میکنم برای فعالیتهاش قشنگ برنامه ریزی میکنه!
    هر وقت نیاز باشه جدی میشه و در رفتار شخصی و مدیریتیش اینجا سعی میکنه باعث ناراحتی کسی نشه. حتی تعویض ذهنیت ما نسبت به درنده خو بودن گرگ هم از افتخاراتی هست () که نشون میده براساس کلیشه ها قضاوت نمیکنه و طرز فکر مثبت و قابل ستایشی داره.
    فکر میکنم اخلاقش کمی به مهران شباهت داشته باشه و دوست دارم اینطوری فشارش بدم :

خصوصیت منفی ندیدم اما امیدوارم فقط از جنبه ادبی به سیگار نگاه کنه :
    ساکتم ...
    و این سکوت ...
    شبیه سکوت سیگارهاست ....

در یک کلمه : جنتلمن

محتوای مخفی: جنتلمن 

جنتلمن (به انگلیسی: Gentleman) در فرهنگ لغات فارسی به معنی با شخصیت، باتربیت، باوقار و نجیب ترجمه شده است همچنین به فردی گفته می شود که همه قواعد اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی جامعه را رعایت کند.

10. 9 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

وحید یکی از دوستای منه

خودش بهم گفت که حتما ازش انتقاد کنم
    خب :
    1. -ERROR 404 -NOT FOUND
    2. -ERROR 404 -NOT FOUND
    .
    .
    واقعا در این مدت نچندان کوتاهی که باهاش در ارتباطم چیز بدی ازش ندیدم .. یکی از بچه های کار درست انجمن و البته فوق العاده خونسرد :|

نکات مثبت رو هم که بچه ها گفتند

12. 11 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من مدت کوتاهیه تو این انجمن فعالیت میکنم و تنها چیزی که از آقای وحید میدونم اینه که به عطر و ادکلن علاقمند هستن و از اون مهم تر از طرفداران پر و پا قرص ژانر ترنس...
    خوب با همین دو تا ویژگی میشه انتظار یه شخص جنتلمن (عطر و ادکلن) و پر انرژی و دقیق (ترنس) رو داشت...

14. 6 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    وحید رو من باهاش در تماس هستم و صحبت میکنم تو انجمن و با هم همکار هستیم !

از نظر من وحید یه پسر نرماله. یعنی شخصیتی که در انجمن داره واقعا خودشه چون تا حالا چیزی رو ندیدم ازش که تضاهر کنه . تا حالا به موردی بر نخوردم که بخواد داناییی خوردش رو در هر مطلبی به رخ بکشه. همیشه با کاربران تعامل داشته.

وحید به نظر من میتونه الگوی کاربران باشه . حتی واسه خود منم الگو هست .
    انجمن پی سی ورلذ یه جامعه هست در ابعاد کوچیک. ما خودمون این جامعه رو تشکیل میدیم و اینکه کی تو این جامعه وجود داره و چیکار میکنه خیلی مهمه و دیده میشه.
    افراد هرچقدر خوب باشن جامعه ارزشمند تر میشه و همین باعث میشه افراد بیشتری به این جمع کشیده بشن

به نظر من وحید کسی هست که میتونه کاربران رو به سمت انجمن بکشونه !! البته ما کاربرانی زیادی داریم که این فعالیت رو دارن ولی منظور من اینه که وحید یکی از اون چند نفری هست که باعث میشه یک مهمان یک عضو پی سی ولد بشه !

البته این موارد رو تعریف کردن در نظر نگیرید . من در مورد خوب بودن یا بد بودن شخص وحید صحبت نمیکنم.
    در مورد شخص @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در انجمن صحبت میکنم در این دنیای پی سی ورلدی

16. 6 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اوهوم اوهوم ...

باز ما اومدیم ...

شخص دیگه که این بار قراره تحلیل بشه بانوی محبوب و محجوب و باصفا و ورزشکار انجمنه ... که از هر انگشتش هم یه هنر میباره ... مثلا" انیمیشن چه ربطی به علوم پزشکی داره عایا!؟ اما میبینید که ایشون توی هر دوش یه حرفایی برای گفتن داره ! (که البته اینا فقط دوتاشو من گفتم ...)

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دوست نازنین و مهربان ام ... یه هم صحبت خوب بوده برای من و خاطرات خوبی ازش دارم... هر از گاهی هم لطف میکنه و عکسا یا متنای خوب و قشنگ توی پروفایل دوستاش شیر میکنه .... بدون شک خیلی کاربرای دیگه هم مث من دوسش دارند! کلا جزو یوزرای محبوبه...

دوستان ادامه اش با شما ...

پی نوشت : دوستان تحلیل شونده برای اینکه افراد بیشتری توی تحلیلاشون شرکت کنند ، خودشون میتونند تبلیغات لازم رو انجام بدند مثلا توی پروفایل دوستاشون یا تگ و ...
    Last edited by banii; 16-03-2015 at 00:52.

18. 8 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

با توجه به پست هاشون:
    تنها، غریب، آرام، مهربان اما در ظاهر خشن، مسئولیت پذیر، متفکر، عاشق سیگار و زیبایی و جمال گرگ...
    اشون تمایل زیادی هم به ژست خانم ها و آقایون با سیگار دارند( شوخی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •