تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 19 از 49 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

میخواستم بدونم کدوم مکمل ها مضرند؟مثلا شنیده بودم خود بدنسازا میگن کراتین مضره؟
    مصرف کراتین به هیچ وجه توصیه نمیشه چون باعث اسیبهای جبران ناپذیری به کلیه ها میشه. اگر قراره که مکملی مصرف کنید بهترینش پروتئین هست. که البته اون هم باید کاملا زیر نظر متخصص تغذیه مصرف بشه.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

من میخواستم تو خونه بدنسازی کنم چون نه وقت و نه حوصله باشگاه رفتنو دارم اگه ممکنه راهنمائیم کنید که چه جوری تو خونه کار کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان

من میخواستم تو خونه بدنسازی کنم چون نه وقت و نه حوصله باشگاه رفتنو دارم اگه ممکنه راهنمائیم کنید که چه جوری تو خونه کار کنم
    فقط اینو بهتون بگم که انجام این ورزش در خانه هیچ تاثیره به خصوصی بر روی بدن شما نخواهد داشت و حتی ممکنه باعث اسیب هم بشه.

4. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

دوستان توجه كنين
    اگه براي ورزش كردن و نيرومند شدنتون اومدين سراغ بدنسازي، پس لطفا مسخره بازي نكنين آخه اين دارو هاي مزخرف چيه كه بعضيا استفاده ميكنن؟؟؟؟
    ولي اگه بخاطر باد كردن بدنتون و پز دادن و اينا اومدين سراغ اين ورزش، لطفا قيدشو بزنين و اسمشو لكه دار نكنين
    چه بسا اين دوستان بعد از مدتي كه دست از بدنسازي ميكشن دچار بيماري و افتي عضلات ميشن و بدنسازي هم بدنام ميشه هيش كي سراغشو نمگيره
    ممنون

فقط اینو بهتون بگم که انجام این ورزش در خانه هیچ تاثیره به خصوصی بر روی بدن شما نخواهد داشت و حتی ممکنه باعث اسیب هم بشه.
    دستگاههاي ورزشي و نرمشي با نام ميني باشگاه در ابعاد و مزاياي مختلف كه تو اكثر فروشگاهها به فروش ميرسه مشكلتونو كاملا برطرف ميكنه
    تو خونه ورزش كردن هيچ هم آسيب نداره خيلي هم خوبه البته با اين دستگاهها و نه اينكه دو سه تا بالش و اينا برداري كه دارم ورزش ميكنم و اينا

6. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دستگاههاي ورزشي و نرمشي با نام ميني باشگاه در ابعاد و مزاياي مختلف كه تو اكثر فروشگاهها به فروش ميرسه مشكلتونو كاملا برطرف ميكنه
    تو خونه ورزش كردن هيچ هم آسيب نداره خيلي هم خوبه البته با اين دستگاهها و نه اينكه دو سه تا بالش و اينا برداري كه دارم ورزش ميكنم و اينا
    چرا دوست عزیز ممکن باعث اسیب بشه.

شما زمانی که به باشگاه میرید با درست انجام دادن حرکات کاملا اشنا میشید و به قول معروف قلقه کار میاد دستتون. اگر حرکات درست انجام نشه ممکنه اسیب هایی به ستون فقرات و غضروفها وارد بشه که بسیار شایع و خطرناک هست.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مصرف کراتین به هیچ وجه توصیه نمیشه چون باعث اسیبهای جبران ناپذیری به کلیه ها میشه. اگر قراره که مکملی مصرف کنید بهترینش پروتئین هست. که البته اون هم باید کاملا زیر نظر متخصص تغذیه مصرف بشه.
    برای این مطلب منبع دارید؟

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

چرا دوست عزیز ممکن باعث اسیب بشه.

شما زمانی که به باشگاه میرید با درست انجام دادن حرکات کاملا اشنا میشید و به قول معروف قلقه کار میاد دستتون. اگر حرکات درست انجام نشه ممکنه اسیب هایی به ستون فقرات و غضروفها وارد بشه که بسیار شایع و خطرناک هست.
    ممنون
    ولي در نظر داشته باشيد كسي كه به قصد ورزش كردن در خانه ، دستگاه بدنسازي خريده ، اول همه چيزشو به اضافه برنامه غذايي و ورزشي بهش داده ميشه و همچنين تو دفترچه راهنما طرز صحيح انجام ورزش هارو آموزش ميده و نيز لوازم اضافي نرمش هم بهش اشانتيوم داده ميشه
    پس نبايد آسيب احتمالي بوجود بياد

10. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

برای این مطلب منبع دارید؟
    پزشکان متخصص.

من سالها این ورزش را در کنار رشته اصلی ورزشیه خودم یعنی شنا دنبال کردم و با مربیان معروفی از جمله حسین عسگری و ... کار کردم همچنین تحقیقاته زیادی در این مورد با متحصصان تغذیه داشتم و همه اونها بر این مورد اتفاق نظر داشتن که مصرف کراتین به کلیه ها اسیب میرسونه شما اگه بدونین کراتین دقیقا چیه خودتون باید با عوارضش اشنایی داشته باشین.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پزشکان متخصص.

من سالها این ورزش را در کنار رشته اصلی ورزشیه خودم یعنی شنا دنبال کردم و با مربیان معروفی از جمله حسین عسگری و ... کار کردم همچنین تحقیقاته زیادی در این مورد با متحصصان تغذیه داشتم و همه اونها بر این مورد اتفاق نظر داشتن که مصرف کراتین به کلیه ها اسیب میرسونه شما اگه بدونین کراتین دقیقا چیه خودتون باید با عوارضش اشنایی داشته باشین.
    با عوارضش آشنام، از چندین متخصص نغذیه هم سئوال کردم ولی عوارضش اصلاً ربطی به کلیه نداشت!
    و در ضمن عوارض در صورت درست مصرف نکردن بوجود میان، و تا الان با هر پزشک یا مربی مشورت کردم همه تایید شد (البته در صورت مصرف از روی برنامه و عدم زیاده روی) و البته زمانی باید مصرف شه که بدن تشنه کراتین یا پروتئین باشه، چون بدن در حالت عادی دارای پروتئین و کراتین و ویتانین و ... هست، وقتی گوشت میخورید پروتئین بدنتون رو زیاد میکنید، ولی اگه گوشت نخورید این کمبود باید یجوری جبران شه، اینجاست که از پروتئین استفاده میشه.
    و الان هم بر روی بعضی پروتئبن ها و کراتین ها مهر وزارت بهداشت وجود داره تا نگراتیها برطرف شه.
    البته بنده زیاد موافق استفاده از این مواد نیستم، ولی لطفاً کمی علمی تر بحث کنید و سعی کنید برای مطالبتون منبع معتبر بیارید.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پزشکان متخصص.

مصرف به اندازه و به موقع کراتین هیچ ضرر و زیانی نداره

14. این کاربر از றД ĵ ĭ Đ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •