آقا كمال دستت درد نكنه , بازيهارو گرفتم .
اينا ديگه ته هرچي بازيه موبايلن .
سعي ميكنم بازي هارو توي گوشيهاي ديگه اجرا كنم و اگه شد حتما بهت خبر ميدم كه به ليستت اضافه كني.
موفق باشي.
آقا كمال دستت درد نكنه , بازيهارو گرفتم .
اينا ديگه ته هرچي بازيه موبايلن .
سعي ميكنم بازي هارو توي گوشيهاي ديگه اجرا كنم و اگه شد حتما بهت خبر ميدم كه به ليستت اضافه كني.
موفق باشي.
سلام اقا كمال خسته نباشيد
من به اون شماره مبايلي كه داده بودين 2بار اس ام اس دادم ولي شما جوابمو ندادين اگه اين سي دي هارو برام پست نمي كنيد بگيدتا لااقل از همين جا دانلود كنم
ما كه تو خماري اين بازيها مونديم
سلام کمال جان،این بازی The sims را که نصب میکنم موقع اجرا میزنه memory is full و اجرا نمیشه. درصورتیکه مموری من خیلی جا داره.چه کنم؟
كمال جان من پيغام خصوصي نمي تونم بزنم ممنون ميشم از طريق ايميل با من ارتباط بر قرار كنينوشته شده توسط Kolang
ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره براي منم همينجوريه ولي وقتي گوشي رو ريستارت ميكنم يا اول يه بازي ديگه رو اجرا ميكنم درست ميشه .نوشته شده توسط apoosh
ولی برای من با اینکارهایی که گفتی هم درست نشد!نوشته شده توسط gorgnamaa
میخواستم بدونم که بازی Crash واسه گوشی Ngage رو 7610 قابل نصب هست یا نه ؟
چون
ببين عزيز , بلوتوث گوشيتو on كن بعد يكي از بازيها رو اجراكن (مثل glimerati) بعد ازش خارج شو و sims رو اجرا كن .نوشته شده توسط apoosh
اگه نتونستي هم بدون كه بازي خيلي باحالي رو از دست دادي ( اين واسه ترويج ساديسم بود )
THANKS MY BROTHER
BUT
LINKS ARE NOT AVAILABLE ANY MORE
CAN YOU PROVIDE US WITH NEW LINKS
THANKS
فکر کنم عمل سادیسمت موفقیت داشته! هر کاری کردم نمیاد!! گوشی من ان70 هستش ، گوشی شما چیه؟نوشته شده توسط gorgnamaa
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)