اون صحنه دریبل بازیکن omar دیدین داشت کل دفاع رو دریبل می زد و زد !بنظر من دفاع دربرابر بازیکنان سرعتی و تکنیکی ضعف نشون داده ...
فیس دروازبان امارات بعد گلی که خورد جالب بود !![]()
اون صحنه دریبل بازیکن omar دیدین داشت کل دفاع رو دریبل می زد و زد !بنظر من دفاع دربرابر بازیکنان سرعتی و تکنیکی ضعف نشون داده ...
فیس دروازبان امارات بعد گلی که خورد جالب بود !![]()
یعنی هیچ راهی نداره با همین سبکی که دفاعی هستیم در عین حال حفظ توپ بکنیم ؟!
فکر کنم اینها متضاد هم هست
یعنی یا باید سبک هلندی اسپانیایی بریم
یا سبک ایتالیا انگلیسی؟!
میخوام بدونم کیروش فقط همین یه سبک میتونه پیاده کنه ؟!
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از کالچوسرکاتو، رسانههای ایتالیایی از علاقه باشگاههای سرشناس لالیگا و همچنین باشگاه آث میلان برای به خدمت گرفتن سردار آزمون بازیکن ملیپوش فوتبال ایران خبر دادهاند.
پس از آنکه لیورپول، آرسنال و تاتنهام در لیگ برتر انگلیس برای به خدمت گرفتن سردار آزمون اعلام آمادگی کردند، این بار باشگاه بارسلونا از تمایل خود برای انتقال این بازیکن به کاتالان خبر داد.
سردار آزمون بازیکن تین روبین کارزان روسیه است و هم اکنون برای انجام بازیهای جام ملت های آسیا در خدمت تیم ملی فوتبال ایران میباشد.
آزمون زننده تک گل ایرا ن در پیروزی مقابل قطر بود و توانست صعود یوزهای ایرانی به مرحله بعد این مسابقات را قطعی سازد.
آیرات گارایف مدیر اجرایی باشگاه روبین کارزان در این باره گفت: سردار آزمون با کارزان قرارداد رسمی دارد، منتظر بازگشت او از بازیهای جام ملتهای آسیا می مانیم و پس از آن و فقط به هنگام دریافت پیشنهادات رسمی راجع به آینده آزمون تصمیم گیری کردند.سایت استرالیایی «اسپورتال» در گزارشی نوشت: در حالی که نیمی از مسابقات جام ملتهای 2015 آسیا را پشتسر گذاشتهایم چند عملکرد چشمگیر از بازیکنان برتر آسیا را در این رقابتها دیدهایم. با توجه به وقفهای که در انجام رقابتهای اِیلیگ استرالیا به خاطر میزبانی این کشور از شانزدهمین دوره مسابقات جام ملتهای آسیا به وجود آمده، پنج ستاره این تورنمنت پتانسیل حضور در این لیگ را دارند. شاید در ادامه رقابتهای جام ملتها بازیکنان دیگر هم نام خود را از این حیث بر سر زبانها بیندازند ولی ما روی شروع فوقالعاده این پنج ستاره حساب باز کردهایم.
اشکان دژاگه بدون شک یکی از مستعدترین بازیکنان حال حاضر در جام ملتهاست، حضور این بازیکن ایرانی در اِیلیگ استرالیا میتواند موفقیتی فوقالعاده برای این لیگ باشد. این هافبک 28 ساله پس از سه سال بازی برای فولام در لیگ برتر انگلیس در حال حاضر در تیم العربی قطر عضویت دارد. هافبک نفوذی ایران که در پست بال هم بازی میکند هشت سال سابقه بازی در بوندسلیگای آلمان در تیمهای هرتابرلین و ولفسبورگ را دارد.
دژاگه در پیروزی تیم ملی ایران مقابل بحرین و قطر بازیکنی تأثیرگذار بوده و برابر عنابیپوشان پاس گل سرنوشتسازی به همتیمیاش داد. ایران در استرالیا هواداران زیادی را پشت خود میبیند به طوری که غولهای پارسی در بازی اولشان در جام ملتها 17 هزار تماشاگر را در ملبورن جذب خود کردند و در بازی دوم برابر قطر در سیدنی این تعداد به 23 هزار افزایش یافت.
دژاگه با وجود اینکه در تهران متولد شده ولی پیش از اینکه اولین بازیاش را برای تیم ملی ایران در سال 2012 انجام دهد در ردههای پایه آلمان بازی کرده بود.
دیمین داف، همتیمی پیشین اشکان در تیم ملبورنسیتی عالی کار کرده و باید دید که آیا این بال ایرلندی میتواند دژاگه را برای حضور در اِیلیگ استرالیا وسوسه کند.
چهار ستاره دیگری که در این گزارش به نام آنها اشاره شده عبارتند از عمر عبدالرحمان از امارات، حمزه الدردور از اردن، سرور جپاروف از ازبکستان و یونس محمد از عراق.
Last edited by Fusi0n; 20-01-2015 at 11:11.
عرب ها حذف بشن اینقدر خوشحال می شم که از برد تیم ملی خودمون نه .
دوستان اگر عراق رو ببریم . بازی بعدی بازی اخر میشه؟
Last edited by sansa; 20-01-2015 at 13:47.
نه دوست گرامی عراق رو ببریم میریم بین 4 تا
دو تا بازی میمونه![]()
حفظ توپ باید با پرسینگ بالا و پاس کاری خوب همراه باشه وگرنه اصلا فایده ای نداره . ولی توی این تاکتیک کی روش ما روی پرسینگ از میانه میدان به عقب و ضدحمله تمرکز کردیم که بعضی مواقع مثل شروع مجدد یا شکست خوردن ضدحمله مون و یا موقعی که میخوایم تهاجمی تر بازی کنیم ، بازیکن مجبوره تا حدودی حفظ توپ رو انجام بده و بازی سازی کنه . منتهی ما بازیکنی نداریم که از پس همین کار بربیاد . حفظ توپ و پاسکاری دقیق نیازمند کار از سنین پایه است و تیمی مثل ایران با این بازیکنها نمیتونه خیلی خوب این روش رو به کار بگیره . نمونه تیم ایرانی هم ، تیم پدیده که تاکتیکش تقریبا به این صورت هست (تقریبا شبیه دورتموند) ولی نمیتونه خیلی خوب از پس این تاکتیک بر بیاد . چون بازیکنش رو نداره و یه تاکتیک ناقص فقط پیاده میکنه و عملا دلیل شکست های پدیده در اواخر نیم فصل همین قضیه بود . خود سرمربیش اقای مرزبان هم گفته که بدون داشتن یه اکادمی خوب نمیشه خوب بازی کرد و دارن روی تشکیل اکادمی پدیده کار میکنن .
تشکر از تحلیل های pc4life و saxp ... خیلی خوشم اومد...
لطفا یکی هم بگه زمان و ساعت بازیهای 1/4 و مراحل بعدی کی هست؟!
راستی در صورت اینکه ایران عراق رو بزنه به نظرتون برای نیمه نهایی کره حریف ما باشه بهتره یا ازبک ؟! من نظرم به کره نزدیک تره چون هم کی روش برای چهارمین بار اگه بزنه کره رو خیلی حال میده هم بنظر ازبکستان تیم قدرتمند تریه یه شبیه سازی کوچک تر میتونه از بوسنی باشه که ما در برابرش حرف خاصی نداشتیم ؛ اما سبک بازی کره رو در بازی های گذشته نشون دادیم که میتونیم مختل کنیم... نظر شما چیه؟!
میخواستم بگم با دیدن این چند بازی به این نتیجه رسیدم که از نظر مهره ها به نظرم مشکل اصلی تیممون پستیه که شجاعی و جهانبخش بازی میکنند (هافبک پشت مهاجمان) و این قضیه تا حدود زیادی نظم و هارمونی تیم رو بر هم زده ... یک بازیکن تکنیکی و خلاق حرفه ای مثل زیدان یا کاکا نیاز داریم برای اون پست ... برای ایران بازیکنی حد اقل در حد علی کریمی (زمانیکه در اوج بود) برای اون منطقه باید پیدا کرد...
به امید اینکه مراحل حذفی شاهد بازی های بهتری باشیم و امیدوارم کی روش تدابیر اصلی ش رو هنوز نگه داشته باشه برای رقبای واقعی... امیدوارم برای چهارمین بار پیاپی هم کره از ما شکست سختی بخوره ... منتظر جنگ روانی کی روش هم هستم.![]()
Last edited by rmd; 20-01-2015 at 15:25.
جمعه ساعت 10 صبحلطفا یکی هم بگه زمان و ساعت بازیهای 1/4 و مراحل بعدی کی هست؟!
دقیقا همینه در این سبک احتیاجی به حفظ توپ نداریم چون باید با سریعترین راه ممکن به دروازه برسیم قبل از این که آرایش دفاعی تیم حریف شکل بگیره مزیت دیگه اش هم اینه که تیم حریف رو از لحاظ روحی و فکری تحت فشار قرار میده چون عملا نمیتونن تو زمین شما کاری بکنن
من یادم یه جا از مارچلو لیپی پرسیده بودن که شما سالها تو یوونتوس با سیستم 2-5-3 کار کردی چرا دیگه این سیستم رو اجرا نمیکنید و با همون سیستم 2-4-4 کار میکنید
یعنی این سیستم تو فوتبال امروز به کار نمیاد لیپی گفته بود اتفاقا این سیستم بسیار خوبیه ولی من چندین سال بازیکنها رو برای اجرای این سیستم باید تمرین بدم
توی چند روز یا چندماه نمیشه یه سیستم یا سبک رو اجرا کرد مسلما کیروش هم مدتها رو این سیستم کار کرده تا یه دفاع قدرتمند بسازه
من یادمه از خیلی وقت پیش هم ما تو دفاع افتضاح بودیم منتها الان همه همچی یادشون رفته کیروش تو این چندسال با توجه به زمان کمی که بازیکنهاشو در اختیار داشته
نقطه ضعف ما رو به نقطه قوت تیم تبدیل کرده خب این کار کمی بوده؟ امروز دفاع ما کابوس تیمهای دیگه شده تو هر بازی هم که داریم برنده خارج میشیم من فکر نمیکنم تیمی تو آسیا باشه که به تونه از پس این سیستم بر بیاد مگر اینکه بازیکنهای ما اشتباه فردی کنن . کیروش هم که از پشت کوه نیومده که نتونه یه فوتبال هجومی انجام بده وقتی شما هجومی بازی کنی ولی پتانسیل تیمت جوری باشه که بازنده باشی چه فایده ای داره دیگه همه میدونن کیروش سالها به صورت حرفه ای کار کرده پیش کسی بوده که خیلیها آرزوشون بوده فقط یه ساعت سر تمریناتش برن کیروش7 سال تمرینات منچستر رو برنامه ریزی میکرده بهر هر صورت ایشون سرمربی تیم ملی هست و بهتر از هر شخص دیگه ای میدونه چه سبک و روشی رو باید انجام بده که به نظر من هم برای فوتبال ملی یک روش منطقی و نتیجه گرا بهتر از یه سبک هجومی و احساسی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)