توام چقد بی جنبه ای بی خاصیت داشتم بات شوخی میکردم اُمُلباو تو چقد اخلاقت بچه گونس خیلی خزی باشه اصلا من قدر نشناس الان خوشهالی ؟![]()
![]()
توام چقد بی جنبه ای بی خاصیت داشتم بات شوخی میکردم اُمُلباو تو چقد اخلاقت بچه گونس خیلی خزی باشه اصلا من قدر نشناس الان خوشهالی ؟![]()
![]()
Last edited by Hotsun; 19-04-2015 at 22:17.
لابد منم شوخی میکردم دیگهتوام چقد بی جنبه ای بی خاصیت داشتم بات شوخی میکردم اُمُل![]()
![]()
__
این محسن خان اگه تا فردا نیاد صندلی میره زیر نفر بعدی![]()
این صندلی بدبخت زیره همه رفته : ))
چون هنوز به سطحی نرسیده که قابل مصاحبه باشهeee راستي چرا Mohsen3D تو ليست نيست![]()
الان دیگه فک کننم انرژی بچه ها تخلیه شده باشه من همینجور سرپا وایمیستماشکالي نداره الان نوبتته بفرماييد روي صندلي![]()
![]()
دات نتش یا اون یکی که مال قرن پیشه؟ويژوآل بيسيک به چه دردي ميخوره ؟![]()
سی شارپ بود البته الان خیلی وقته دیگه برنامه نویسی نمیکنم و به صورت تخصصی فقط 3D کار میکنم اونم تو حوزه طراحی کاراکترزبان برنامه نويسي مورد علاقه ؟
تو پیسی بخش نتش فعال بودم که دیدم عهه یه بخش بازیسازی هم دارهاز کجا شروع کردی ؟رفتم توش و WOW....
رفتم تو تاپیک UDK اون موقع خیلی فعال بودن همه, یه سوال پرسیم در مورد اموزش ها که چجوری از پایه شروع کنم یه کاربر بود به اسم tovamohammad فک کنم لینک کامل اموزش های پایه ای udk رو داد و زندگیم و هدفم کلا متحول شد
![]()
تقریبا 0 تا 7 ساعتروزي چند ساعت ميخوابي؟؟
سیستم که اصلا خاموش نمیشه, هر 3 4 روزی یه بار یه ریست میکنمشروزي چند ساعت ميکاري؟هر هفته هم حدودا یه شب اینا استراحت میکنه تفلکم
, خودمم 4 تا 8 ساعت حداکثر رو کارم.
قطعا به عنوان متخصص تو یه بخش علاقه دارم فعالیت کنم, و بازی سازی تک نفره رو دوس ندارم و اینده ای هم واسش متصور نیستم, این خیلی بهتره به نظر من که تو یه بخش به صورت حرفه ای فعالیت کنی و حرفی برای گفتن داشته باشی تا اینکه همون دریای عمق 1 سانتی معروف باشیبازي سازي تک نفره رو دوس داري يا به عنوان يه متخصص تو يه بخشش حرفه اي فعاليت کني؟
البته همین الانم میشه فقط هزینه برتر و دنگ و فنگش بیشتره :ی و اینکه من برنامه ای واسه مارکت های خارجی(گوگل پلی و...) ندارم چون تک نفره بازی نمی سازم, اما برنامه اصلیم کار به صورت پروژه ای با کمپانی های خارجی به صورت freelance هست (که واسه این هنوز خیلی باید کارمو بهتر کنم خب) یا فروش چیز میزایی که میسازم واسه مارکت های 3Dاگه سوئيفت باز بشه برنامه اي واسه مارکت هاي خارجي داري؟
مرسی که وقت گذاشتی![]()
زیره همه رفته و سوخته![]()
سلام داداش محسن سه بعدی عزیز
1.بهترین قسمت بازی سازی کجاشه (برنامه نویسی مدلسازی...)؟
2.چندتا بازی ساختی؟
3.خودتم بازیاتو بازی میکنی ؟
4.روزی چند ساعت کار میکنی ؟
5.به یونیتی کامل مسلط هستی ؟
6.بهترین برنامه گرافیک 2d کدومه ؟
7.از بازیت رازی هستی ؟
8.یه ایده جالب بگو ؟
9. یه بازی نامه رانر دوبعدی بنویس ؟
10.به چه کاری علاقه زیاد داری بجز بازی سازی ؟
11. منو رو چند تا نصیحت کن ؟ بگو کجاهای کارم ایراد زیادی داره ؟
تشکر![]()
سلام احمد جان عزیزسلام داداش محسن سه بعدی عزیز
بهترین از چه نظر؟1.بهترین قسمت بازی سازی کجاشه (برنامه نویسی مدلسازی...)؟
چون خب همه تخصص ها و بخش ها تو حوزه خودشون به بهترین نتیجه واسه رسیدن به یه بازی قابل قبول نیاز دارن دیگه
ولی علاقه ای باشه من به بخش هنری و گرافیک بازی خیلی علاقه دارم و تو این زمینه هم کار میکنم.
سمپل نصفه و نیمه که زیاد ساختم اما بازی کامل که تنهایی خودم ساخته باشم فقط یه بازی... یک بازی دیگه هم تو یه شرکت کار میکردم که بخش گرافیک بازی با من بود.2.چندتا بازی ساختی؟
واسه تست که اره زیاد3.خودتم بازیاتو بازی میکنی ؟
تا جایی که در توانم باشه4.روزی چند ساعت کار میکنی ؟اما حداکثر 6-7 ساعت.
تا الان که مشکلی خاصی با هم نداشتیم5.به یونیتی کامل مسلط هستی ؟
وکتور میتونم Inkscape یا Illustrator نام ببرم و پیکسلی هم قطعا Photoshop.6.بهترین برنامه گرافیک 2d کدومه ؟
من هیچ وقت کارام خودمو راضی نمیکنن و همیشه دوس دارم بهتر بشه و کیفیت رضایت بخش تر بشه ولی خب یه جاهایی واقعا ادم دیگه نمیکشه7.از بازیت رازی هستی ؟
نمیدونم من بیشتر تو گیم پلی بازی میتونم ایده و نظر بدم تا یه ایده کلی واسه یه بازی8.یه ایده جالب بگو ؟
واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه9. یه بازی نامه رانر دوبعدی بنویس ؟
بازی کردن10.به چه کاری علاقه زیاد داری بجز بازی سازی ؟
کلا از بازی بکشیم بیرون به نقاشی و موسیقی هم علاقه دارم .
نصیحت که اصلا11. منو رو چند تا نصیحت کن ؟ بگو کجاهای کارم ایراد زیادی داره ؟اما نظر من به عنوان یه پلیر در مورد بازیهات اینه که گیم پلی خلاقانه تری کناره یه گرافیک استاندارد خلق کن و هروقت خودت بازیتو بازی کردی و با سخت گیری دیدی نسبتا سرگرم کننده شده و لذت بردی بدون پلیر میمیره واسه بازیت, اینو من کامل تجربه کردم
![]()
ممنونتشکر![]()
![]()
Last edited by M0hsen3D; 22-04-2015 at 21:09.
اون یکیدات نتش یا اون یکی که مال قرن پیشه؟![]()
![]()
یه سوال دیگه چه سبک موسیقی گوش میکنی ؟
میونت با ش.ن.ل.ع چجوریه ؟![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 23-04-2015 at 13:51.
سلام محسن جان
من چندتا سوال بپرسم البته کپی زدممن اصلا اهل کپی نیستما
اسم کامل شما چیه؟!
متولد کدوم سال هستید؟
تحصیلات؟
محل تولد؟
محل زندگی؟
قد؟!
وزن؟!
بهترین بازی ساز؟
بازی سازی رو از کی شروع کردی؟
خواننده ی مورد علاقه؟
بازیگر مورد علاقه؟
وقتی بیکارمیشی چیکارمیکنی؟
بازی کامپیوتری میکنی؟روزی چند ساعت؟
بهترین لحظه ی زندگیت؟
وقتی عصبی میشی چیکارمیکنی؟
سرعت ای دی اس الت چنده؟
همراه اول یا ایرانسل؟
موهاتو به چه مدلی درمیاری؟
بغض یا گریه؟
علم یا ثروت؟
ورزش موردعلاقه؟
رنگ موردعلاقه؟
حیوان موردعلاقه؟
فیلم مورد علاقه؟
از چه درسی خوشت میاد؟
ازچه درسی بدت میاد؟
کارتون موردعلاقه؟
مدل گوشیت چیه؟
ماشین مورد علاقه؟
با کدوم کاربرا صمیمی هستی؟
کدوم کاربرهارو بیشتر دوست داری؟
چه چیزی تو سایت اذیتت میکنه؟
بهترین بازی عمرت؟
بهترین سبک بازی؟
در آخر هر چه دل تنگت می خواهد بگو
2. نظرت در مورد نقدای من چیه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)