اگه یه بازیکن برزیلی میوردی کنارش تو تیم مشکل حل میشد مشکل همنشین داشته![]()
اگه یه بازیکن برزیلی میوردی کنارش تو تیم مشکل حل میشد مشکل همنشین داشته![]()
رونی هم برام طاقچه بالا گذاشته میخواد مبلغ قراردادش بیشتر بشه و اصلا هم فایده برای تیم نداشته...دستیارام گفتن بندازمش کلی بازیکن جوون داریم جایگزینش کنیم... نمیدونم چیکارش کنم
بندازمش؟؟؟؟!!!!
تیم هفتم تحویل گرفتم که حتی توی لیگ قهرمانان نبود الان با اختلاف هشت امتیاز از نیوکستل و نه امتیاز از چلسی صدرم...
مشکل اینکه همین الان مشکل ازدیاد بازیکن غیر اروپائی دارم دیگه یک برزیلی دیگه قوز بالا قوز بود ، دفاع چپ تیم هم میخواست بره سویا ف گفتم تو خجالت نمیکشی میخواهی بری تیم رقیبمون ، نه خدایی فردا چطوری تو چشم هوادار نگاه میکنی، الان همه حساب کار اومده دستشون
من بودم نمینداختمش بیرون ، کاپیتان تیم ناسلامتی اگر فقط پول میخواد یه چند وقت بهش بی محلی کن بعد قراردادش رو افزایش بده ، اگر هم بد بازی میکنه یک هشداری بهش بده
کمک کمک
من هم همون مشکلی که دوستان داشتن را دارم
لطفا بگین چکار کنم
کامنتها را خوندم ولی اون چیزایی که گفتین نصب کنم را نمیدونم از کجا باید دانلود کنم (یا اون فایلی که گفتین تو پوشه بازی بریزم)
ممنون میشم کامل با لینک دانلود بهم توضیح بدین چکار کنم
تبریک میگم دوست عزیز![]()
لینک دانلود صفحه اول تاپیکه رفیق. آنتی ویروست رو غیر فعال کن و فولدر بازی رو از فایل زیپی که دانلود کردی بکش بیرون.حالا انواع آپدیت های گرافیک و directx و... رو انجام بده و برنامه steam رو هم نصب کن.حالا هیچ کار دیگه ای نداری و قاعدتا باید بازی بیاره.
بازی را از سایت p30world.com دانلود کردم. لینک دانلود این تاپیک همونه یا باید دوباره دانلود کنم؟
steam چیه؟ از کجا دانلود کنم؟
استیم چیز خاصی نیست یه برنامه کوچولو مثل اورجین.گوگل کنی پیدا میشه
فکر نکنم لازم باشه چون من هم ندارمش ولی توی سیستم من اجرا میشه...
دوستان کسی نگقت چطوری می شه با یک بازیکن صحبت کرد و محش را زد که تیمش را قانع کنه بیاد تو تیمم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)